Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Afbeelding Arjen Banach
Bewaar als favoriet

Arjen Banach

Tariefindicatie: 3000 - 4000 Euro

Arjen Banach inspireert wekelijks, online en offline, rondom thema’s als werkgeluk, duurzame inzetbaarheid, verandermanagement, leiderschap (op afstand) en organisatiecultuur. Een unieke mix van inspiratie, hoge energie en humor.

Stadgenoot

"Het was gisteren een fantastisch inspirerende bijeenkomst. Arjen had de informatie die hij van ons had ontvangen en de uitleg over het doel van deze inspiratiesessie helemaal verwerkt in zijn lezing."

Arjen Banach

Arjen Banach staat wekelijks op het podium om professionals te inspireren rondom thema’s als werkgeluk, duurzame inzetbaarheid, AI en innovatie. Hij doet onderzoek naar succesvolle organisaties en hij gelooft in de kracht van energie op het werk. Of het nu gaat om werkplezier of inspirerend werkgeverschap; energie in jouw organisatie is de grootste voorspeller van succes. Zijn motto is daarom ook niet voor niks: “Werken, makkelijker kunnen we het niet maken, maar wel leuker!

Arjen spreekt ook over AI, dat is geen sneltreinvaart langs 100+ uiteenlopende AI-ontwikkelingen. We kijken niet van buiten naar binnen maar juist andersom. Het vertrekpunt is jouw organisatiecultuur. Hij onderscheidt zich door de unieke mix van inspiratie, hoge energie en humor tijdens zijn presentaties. Naast het inspireren is het van belang dat de inhoud een blijvende indruk achterlaat. Een lezing zonder resultaat is zonde en door humor en interactie blijft de boodschap echt hangen. Kortom: activerend!

Onderwerpen waar Arjen over spreekt

 • Werkgeluk
 • Inspirerend werkgeverschap
 • Duurzame inzetbaarheid
 • Succesvolle bedrijfscultuur creëren
 • Succesvol veranderen
 • Innovatieve organisatiecultuur
 • AI (geen technologie- maar een cultuurvraagstuk)

Auteur van vijf boeken

 • Een Nieuwe Werkrealiteit (2023) – in dit boek, waarin AI en automatisering de aanleiding zijn – stimuleert Arjen je om samen met collega’s op zoek te gaan naar de beste manier van werken. Aanstekelijk en activerend.
 • Zet je leerlingen op 2 (2022) – met Niek van den Adel schreef Arjen dit boek voor onderwijsprofessionals, over hoe meer werkplezier te realiseren in het onderwijs.
 • Zet de patiënt op 2 (2020) – samen met Niek van den Adel schreef Arjen dit boek over hoe je het beste om kan gaan met de toenemende werk- en regeldruk, uitval en verloop in de zorg.
 • Remote leiderschap (2020) – dit boek gaat over leidinggeven op afstand nu thuiswerken steeds meer de norm aan het worden is.
 • Organisatievibe (2019) – in dit boek gaat Arjen in op de winnende principes van Toekomstgerichte Organisaties, om jou te helpen een volgende stap te zetten richting inspirerend werkgeverschap en innovatief ondernemerschap. Een wake-up call en call-to-action in één.

Waarom organisaties succesvol zijn

Arjen Banach gelooft dat energieke professionals en organisaties succes aantrekken. Als je wil presteren is een verhoogd zelfbewustzijn van professionals belangrijk. Als zij hun invloed gebruiken hebben ze het gevoel dat hun doen en laten van invloed is op het succes van de organisatie en groeit de motivatie en betrokkenheid.

In zijn podcast ‘Toekomst van Werk’ doet Arjen onderzoek naar wat de geheimen zijn van succesvolle organisaties en professionals. De kennis die Arjen hiermee opdoet vormen de basis van zijn presentaties. Laat je inspireren door de succesformules uit het werkveld.

Achtergrond Arjen Banach

Ondertussen is Arjen ruim 13 jaar actief als spreker en auteur op het gebied van leiderschap en organisatiecultuur. In zijn opleiding miste hij destijds de nodige persoonlijke ontwikkeling, waarop hij zelf op onderzoek is uit gegaan. Dat heeft geresulteerd in zijn eerste bedrijf waarin hij workshops en seminars verzorgde over persoonlijk leiderschap bij studenten. Na zijn studie is hij verder gegaan en sindsdien geeft hij sessies door heel Nederland bij bedrijven. Hij is naast zijn werkzaamheden actief geweest als de eerste ‘Chief Happiness Officier’ in Nederland bij een grote zorginstelling.

Interesse in een lezing van Arjen Banach of heb je een vraag?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier aan de rechterzijde van de pagina of telefonisch via 072 750 74 22

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Veilig Thuis

" Wij zijn allemaal enthousiast over de bijdrage van Arjen aan onze waarderingsdag. Zijn presentatie was inspirerend, zetten aan het denken en gaf inzicht. De manier waarop hij ons meegenomen heeft in een aantal principes rondom cultuur en werkplezier heeft echt de toon gezet voor de hele dag. Met kennis van zaken en humor weet Arjen de medewerkers te boeien. Ook van de workshopleiders (collega’s dus van Arjen) heb ik, ongevraagd, positieve reacties gekregen op zijn bijdrage. "

Drechtsteden (Gemeenten)

"Arjen verzorgde voor ons een webinar tijdens de Corona-crisis om medewerkers te inspireren, motiveren en te bedanken voor hun inzet. Het was bijzonder om te zien hoe Arjen op afstand 350 medewerkers omtoverde tot gelukkige werknemer. Hij liet zien hoe we met ons werk om kunnen gaan in tijden van onzekerheid en bood concrete handvatten om het werk beter en leuker te maken. Bij gebrek aan fysiek contact is dit een fantastisch middel, dat ons even weer samen bracht."

RV4ALL

"Voor onze leidinggevenden een inspirerende Webinar gehad over REMOTE leidinggeven. Alle deelnemers waren erg enthousiast!"

Randstad Groep

"In het kader van 'vitaliteit' en 'werkplezier' hadden we Arjen gevraagd een presentatie op onze regiobijeenkomst te doen. Dit heeft hij op energieke, inspirerende en prettig confronterende manier gedaan. Het wat interactief en prikkelend en zette aan tot nadenken en reflectie! De samenwerking met despreker.nl verliep ook zeer prettig."

Sanquin

"Super goede ervaring met Arjen Banach als spreker. Een volle zaal die op het puntje van hun stoel zaten."

Beschikbaarheid en informatie

Arjen Banach

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid