HomeOntwikkeling medewerkers Arjen Banach

Arjen Banach

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro
"Het is mijn missie om organisaties de handvatten te geven om te kunnen bouwen aan een cultuur die professionals in staat stelt om te excelleren in een omgeving waar werkgeluk centraal staat. " - Arjen Banach
Vraag vrijblijvend informatie

Arjen Banach

Arjen Banach staat wekelijks op het podium om professionals te inspireren rondom thema’s als verandermanagement, leiderschap, werkgeluk en organisatiecultuur. Hij doet onderzoek naar succesvolle organisaties en hij gelooft in de kracht van energie op het werk. Of het nu gaat om veranderen, creëren van leiders, samenwerken of zelfsturing; energie in een jouw organisatie is de grootste voorspeller van succes. Zijn motto is daarom ook niet voor niks: “Werken, makkelijker kunnen we het niet maken, maar wel leuker!

Arjen Banach onderscheidt zich door de unieke mix van inspiratie, hoge energie en humor tijdens zijn presentaties. Naast het inspireren is het van belang dat de inhoud een blijvende indruk achterlaat. Een lezing zonder resultaat is zonde en door humor en interactie blijft de boodschap echt hangen. Kortom: activerend!

Onderwerpen waar Arjen over spreekt

  • Werkgeluk
  • Beter presteren en samenwerken
  • Creativiteit stimuleren
  • Zelfsturing
  • Inspirerend werkgeverschap
  • Innovatief ondernemerschap
  • Succesvolle bedrijfscultuur creëren
  • Leiderschap in de organisatie, bij het management en de professionals
  • Succesvol veranderen

Over zijn boek ‘Organisatievibe’

November 2019 verscheen zijn boek ‘Organisatievibe’ waar hij ingaat op de winnende principes van Toekomstgerichte Organisaties, om jou te helpen een volgende stap te zetten richting inspirerend werkgeverschap en innovatief ondernemerschap. Een wake-up call en call-to-action in één.

Waarom organisaties succesvol zijn

Arjen Banach gelooft dat gelukkige professionals en organisaties succes aantrekken. Als je wil presteren is een verhoogd zelfbewustzijn van professionals belangrijk. Als zij hun invloed gebruiken hebben ze het gevoel dat hun doen en laten van invloed is op het succes van de organisatie en groeit de motivatie en betrokkenheid.

In zijn podcast ‘Energie aan het Werk’ doet Arjen onderzoek naar wat de geheimen zijn van succesvolle organisaties en professionals. De kennis die Arjen hiermee opdoet vormen de basis van zijn presentaties. Laat je inspireren door de succesformules uit het werkveld.

Achtergrond Arjen Banach

Ondertussen is Arjen ruim 8 jaar actief als spreker, trainer en schrijver op het gebied van leiderschap en positieve psychologie. In zijn opleiding miste hij destijds de nodige persoonlijke ontwikkeling, waarop hij zelf op onderzoek is uit gegaan. Dat heeft geresulteerd in zijn eerste bedrijf waarin hij workshops en seminars verzorgde over persoonlijk leiderschap bij studenten. Na zijn studie is hij verder gegaan en sindsdien geeft hij sessies door heel Nederland bij bedrijven. In zijn opdrachten heeft hij een speciale passie voor zorginstellingen. Zo is hij naast zijn werkzaamheden Arjen actief geweest als ‘Chief Happiness Officier’ bij een grote zorginstelling.

Interesse in een lezing van Arjen Banach of heb je een vraag?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier aan de rechterzijde van de pagina of telefonisch via 072 750 74 22

Meer video’s

Recensies

Schrijf nu een recensie


Verstuur jouw review
* Verplicht veld

Arjen Banach SKU UPC Model

In het kader van 'vitaliteit' en 'werkplezier' hadden we Arjen gevraagd een presentatie op onze regiobijeenkomst te doen. Dit heeft hij op energieke,

Jan 10, 2020 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Randstad Groep 

In het kader van 'vitaliteit' en 'werkplezier' hadden we Arjen gevraagd een presentatie op onze regiobijeenkomst te doen. Dit heeft hij op energieke, inspirerende en prettig confronterende manier gedaan. Het wat interactief en prikkelend en zette aan tot nadenken en reflectie! De samenwerking met despreker.nl verliep ook zeer prettig.


Super goede ervaring met Arjen Banach als spreker. Een volle zaal die op het puntje van hun stoel zaten.

May 01, 2019 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Sanquin 

Super goede ervaring met Arjen Banach als spreker. Een volle zaal die op het puntje van hun stoel zaten.


"Arjen geeft energie. Samen met zijn visie op persoonlijk leiderschap en (werk)geluk - maakte hij inspiratiedagen tot een groot succes. Net zo gemakke

Feb 19, 2018 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Cosis Expertise Centrum 

"Arjen geeft energie. Samen met zijn visie op persoonlijk leiderschap en (werk)geluk - maakte hij inspiratiedagen tot een groot succes. Net zo gemakkelijk lukt het Arjen om zijn visie en kennis in te zetten voor praktische adviezen voor organisatie, teams en medewerkers. Als organisator en dagvoorzitter van de Cosis Inspiratiedagen heeft hij ons met zijn energie op weg geholpen onze nieuwe strategie 'tot leven te brengen'."


5.0 5.0 4 4 In het kader van 'vitaliteit' en 'werkplezier' hadden we Arjen gevraagd een presentatie op onze regiobijeenkomst te doen. Dit heeft hij op energieke, inspirerende en prettig confro Arjen Banach
Page:
12

Randstad Groep

In het kader van 'vitaliteit' en 'werkplezier' hadden we Arjen gevraagd een presentatie op onze regiobijeenkomst te doen. Dit heeft hij op energieke, inspirerende en prettig confronterende manier gedaan. Het wat interactief en prikkelend en zette aan tot nadenken en reflectie! De samenwerking met despreker.nl verliep ook zeer prettig.

Sanquin

Super goede ervaring met Arjen Banach als spreker. Een volle zaal die op het puntje van hun stoel zaten.

Cosis Expertise Centrum

"Arjen geeft energie. Samen met zijn visie op persoonlijk leiderschap en (werk)geluk - maakte hij inspiratiedagen tot een groot succes. Net zo gemakkelijk lukt het Arjen om zijn visie en kennis in te zetten voor praktische adviezen voor organisatie, teams en medewerkers. Als organisator en dagvoorzitter van de Cosis Inspiratiedagen heeft hij ons met zijn energie op weg geholpen onze nieuwe strategie 'tot leven te brengen'."Beschikbaarheid en informatie Arjen Banach