Huub van Zwieten
Huub van Zwieten is ondernemer, spreker en bestselling auteur. Huub praat vanuit zijn ervaring bij klanten en vanuit een verleden in het bedrijfsleven over de onderwerpen: droombanen, werkgeluk, talentontwikkeling. Hij laat zien hoe hard werken gecombineerd kan worden met 365 vakantiedagen en is zelf een perfect voorbeeld van die filosofie. Zijn expertise ligt bij het voorkomen van hoe mensen een grijze muis worden in hun werk, en zal je laten zien hoe je betrokkenheid op het werk kunt creëren. Daarbij kan hij mensen meer regie geven over hun carrière.

Met zijn klanten deelt hij het krachtige en toch eenvoudige geheim: door je passie en talenten in te zetten ten behoeve van anderen, ontdek je de snelste route naar duurzaam succes en geluk en ontdek hoe je meer profijt kunt hebben van je unieke persoonlijkheid. Hij helpt je jouw talenten te ontdekken en werk te maken van jouw dromen. Hij zal je laten inzien dat hij het ‘Thank God It’s Monday gevoel werkelijkheid kan maken en hoe je een leven lang lol hebt in je werk, omdat het het juiste werk is.

Huub van Zwieten verzorgt lezingen, boeken, trainingen, workshops en talentenprogramma’s. Voor bedrijf en particulier, van 10 tot 2500 personen. Zijn bijdrage leidt tot een mix van zelfkennis, zelfvertrouwen en inspiratie om in actie te komen.

Onderwerpen waar Huub van Zwieten over spreekt:
– Talenten en dromen
– Droombanen: werken zonder dat het voelt als werken
– Werkgeluk
– Uniek zijn in de praktijk en daarvan effectiever genieten
– De kunst van het motiveren
– Werkplekken creëren waar mensen willen werken

Persoonlijke achtergrond Huub van Zwieten
Huub combineert zijn passie voor werk met zijn gezin en woont in de Amsterdamse Jordaan. Hij is al 18 jaar ondernemer in het bedrijf TalentFirst, waaraan over de jaren bijna 100 coaches en trainers verbonden zijn. Hij heeft grote klanttrajecten begeleid op het gebied van talentmanagement, empowerment, traineeprogramma’s en leiderschapstrajecten. Ook heeft Huub een onderneming in Kaapstad, waarmee zij schone kooktoestellen verkopen in townships.

Persoonlijke missie Huub van Zwieten
‘Het is mijn missie om grijze muizen te bevrijden en bevlogen, gekleurde muizen te creëren.’

Interesse in een lezing van Huub van Zwieten of heeft u een vraag?
Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Huub van Zwieten SKU UPC Model

"Huub van Zwieten helpt je om slimmer en beter over jezelf en je werk na te denken. En dat helpt echt, weet ik uit eigen ervaring!”

Jul 10, 2018 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Dr. Ben Tiggelaar, schrijver, spreker en gedragswetenschapper 

"Huub van Zwieten helpt je om slimmer en beter over jezelf en je werk na te denken. En dat helpt echt, weet ik uit eigen ervaring!”


`Huub geeft als spreker voor groepen energie, creëert een prettige sfeer, is origineel en zet aan tot nadenken. Maar vooral zet hij aan tot directe a

Jun 26, 2018 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Rabobank 

`Huub geeft als spreker voor groepen energie, creëert een prettige sfeer, is origineel en zet aan tot nadenken. Maar vooral zet hij aan tot directe actie. Na een sessie met Huub heb je niet alleen geluisterd, maar ben je in beweging.`


5.0 5.0 2 2 "Huub van Zwieten helpt je om slimmer en beter over jezelf en je werk na te denken. En dat helpt echt, weet ik uit eigen ervaring!” Huub van Zwieten