Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Huub van Zwieten
Bewaar als favoriet

Huub van Zwieten

Tariefindicatie: Boven 4000 Euro

Huub van Zwieten is ondernemer, spreker en bestselling auteur. Huub praat vanuit zijn ervaring bij klanten en vanuit een verleden in het bedrijfsleven over de onderwerpen: droombanen, werkgeluk, talentontwikkeling. Hij laat zien hoe hard werken gecombineerd kan worden met 365 vakantiedagen en is zelf een perfect voorbeeld van die filosofie. Daarbij kan hij mensen meer regie geven over hun carrière.

Dr. Ben Tiggelaar, schrijver, spreker en gedragswetenschapper

""Huub van Zwieten helpt je om slimmer en beter over jezelf en je werk na te denken. En dat helpt echt, weet ik uit eigen ervaring!”"

Huub van Zwieten

Thank God It’s Monday

Huub van Zwieten deelt vanuit zijn expertise zijn praktische inzichten over de thema’s droombanen, werkgeluk en talentontwikkeling. Hij laat zien hoe hard werken gecombineerd kan worden met 365 vakantiedagen en is zelf een perfect voorbeeld van die filosofie. Zijn expertise ligt bij het voorkomen van hoe mensen een grijze muis worden in hun werk, en zal je laten zien hoe je betrokkenheid op het werk kunt creëren. Daarbij kan hij mensen meer regie geven over hun carrière.

Met zijn klanten deelt hij het krachtige en toch eenvoudige geheim: door je passie en talenten in te zetten ten behoeve van anderen, ontdek je de snelste route naar duurzaam succes en geluk en ontdek hoe je meer profijt kunt hebben van je unieke persoonlijkheid. Hij laat zijn publiek inzien dat het ‘Thank God It’s Monday-gevoel‘ werkelijkheid kan worden en hoe je een leven lang lol hebt in je werk, omdat het het juiste werk is.

Onderwerpen waar Huub van Zwieten over spreekt:

– Talentontwikkeling: ontdek je talent
– Droombanen: werken zonder dat het voelt als werken
– Het geheim van werkgeluk
– Uniek zijn in de praktijk en daarvan effectiever genieten
– De kunst van het motiveren (voor leidinggevenden)
– Lekker werken: werkplekken creëren waar mensen willen werken (voor leidinggevenden)

Bestaat er kortom binnen jouw organisatie het gevoel dat men niet het maximale uit zichzelf halen? En is er behoefte om te leren hoe je met meer energie, zin en vervulling aan het werk kan zijn? Dan is een lezing van Huub van Zwieten absoluut een match.

Persoonlijke achtergrond Huub van Zwieten

Huub combineert zijn passie voor werk met zijn gezin en woont in de Amsterdamse Jordaan. Hij is al 18 jaar ondernemer in het bedrijf TalentFirst, waaraan over de jaren bijna 100 coaches en trainers verbonden zijn. Hij heeft grote klanttrajecten begeleid op het gebied van talentmanagement, empowerment, traineeprogramma’s en leiderschapstrajecten. Ook heeft Huub een onderneming in Kaapstad, waarmee zij schone kooktoestellen verkopen in townships.

Interesse in een lezing van Huub van Zwieten of heeft u een vraag?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Rabobank

"`Huub geeft als spreker voor groepen energie, creëert een prettige sfeer, is origineel en zet aan tot nadenken. Maar vooral zet hij aan tot directe actie. Na een sessie met Huub heb je niet alleen geluisterd, maar ben je in beweging.`"

Beschikbaarheid en informatie

Huub van Zwieten

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1250 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid