Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Ralph Kolen
Bewaar als favoriet

Ralph Kolen

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Trainer, theatermaker én loopbaanregisseur Ralph Kolen combineert zijn theatrale ervaring met zijn kennis en kunde op het gebied van arbeidsmarktmobiliteit, leren, ontwikkelen en werkgeluk. Daar heeft hij onconventionele theatershows voor geschreven, met prikkelende titels zoals ‘Hart voor de Zaak’ en ‘Stop met solliciteren, ga werken’.

LoopbaanIniatief

"Wij hebben Ralph Kolen via despreker,nl geboekt. Het contact met despreker.nl ging soepel, snel en accuraat. De contactpersoon legt gemakkelijk een lijntje met (in dit geval) Ralph Kolen. Hierdoor kon je de details zelf met Ralph Kolen kortsluiten. Ralph Kolen was een perfecte aanvulling op ons loopbaanevent. Binnen een mum van tijd krijgt hij de zaal met zich mee en inspireert en prikkelt hij waar nodig. Heerlijke middag gehad."

Ralph Kolen

Ralph Kolen combineert zijn ruime HR-ervaring op het gebied van leren, ontwikkelen, arbeidsmarktmobiliteit en veranderen met meer dan 25 jaar ervaring als interactief en muzikaal (straat)theatermaker. Met deze unieke combinatie haalt Ralph mensen uit hun comfortzone en zet hij ze weer aan het stuurwiel van hun eigen loopbaan.

De theatershows, lezingen en trainingen die Ralph Kolen verzorgt gaan over:

 • Hart voor de zaak (Dé theatershow om uw medewerkers of vrijwilligers te bedanken en in het zonnetje te zetten)
 • Hoe krijg ik ze in beweging (Dé theatershow voor leidinggeven aan mensen in beweging)
 • Durf te gaan voor jouw loopbaan (Dé theatershow voor werkend Nederland)
 • Stop met solliciteren, ga werken (Dé theatershow voor werkzoekend Nederland)
 • Employability en arbeidsmarktmobiliteit
 • Leidinggeven aan mensen in beweging
 • Talentontwikkeling
 • Vrijwilligerswerk

Tijdens een sessie met Ralph Kolen beantwoordt hij vragen als:

 • De wereld om ons heen verandert snel en daarmee ook onze organisatie. Onze mensen moeten mee veranderen, maar hoe krijgen we ze in beweging? Hoe halen we de angst voor de komende ontwikkelingen bij onze mensen weg?
 • Helaas moeten wij afscheid nemen van een groep medewerkers, hoe begeleiden wij onze medewerkers op een positieve manier naar nieuw werk?
 • Onze leidinggevenden missen de handvatten om hun medewerkers te begeleiden in de veranderende omgeving, hoe geef je ze die?
 • Wij willen meer gaan doen met de talenten van onze medewerkers in onze organisatie. Hoe pakken we dat aan?

Resultaat van een sessie met Ralph Kolen
Mensen gaan na een lezing/show en/of training met een andere mindset naar buiten en pakken zelf weer de regie met betrekking tot hun eigen loopbaan en de komende veranderingen. Hierbij hebben ze heerlijk gelachen, zijn ze innerlijk in beweging gezet en is eerdere weerstand weggenomen.

Verder ontstaat er in de organisatie een gezamenlijk beeld en kader rondom employability en mobiliteit waardoor het voor medewerkers en leidinggevenden makkelijker wordt om er samen over in gesprek te gaan. Daarmee voelt bewegen in je loopbaan niet meer als een bedreiging. Zo zet Ralph mensen in beweging door ze zelf weer regie over hun loopbaan te geven.

Dit samen zorgt ervoor dat zijn lezingen, shows en trainingen doorspekt zijn met humor en interactie. Naast een andere mindset komen mensen ook daadwerkelijk in beweging en krijgen ze de handvatten en inzichten hoe dit persoonlijk vorm te geven.

Achtergrond Ralph Kolen
Na ruim 10 jaar actief te zijn geweest in het HRM vak heeft Ralph Kolen de overstap gemaakt naar een functie als Loopbaancoach. In deze vijf jaar heeft hij persoonlijke coaching, trainingen en leertrajecten ontwikkeld om mensen de handvatten te geven die nodig zijn als men wil bewegen op de arbeidsmarkt. Na deze periode is hij zijn eigen organisatie gestart waarin hij als ondernemer organisaties ondersteunt in het mobiel krijgen en houden van hun personeel. Hierbij zet hij zijn 25 jaar ervaring op het gebied van muzikaal straattheater graag in om zijn lezingen en shows niet alleen inhoudelijk te laten kloppen maar ook energiek, interactief en vol humor te laten zijn.

Interesse in een sessie met Ralph Kolen of heeft u een vraag?
Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Stedin

"Ik ben meer dan tevreden. Het contact en de samenwerking met "De Spreker.nl" alsmede de spreker Ralph Kolen zelf, is uiterst plezierig en professioneel verlopen. Alle gemaakte afspraken zijn tijdig en volledig nagekomen."

Van Lanschot Kempen

"Op zijn bijzondere, inspirerende en creatieve wijze weet Ralph mensen letterlijk in beweging te krijgen. Inmiddels werken wij al weer ruim een half jaar samen met hem en geeft hij volledige invulling aan ons employabilityprogramma. Met zijn enorme talent weet hij verbinding te maken op alle verschillende niveau's van de organisatie: "beweging is opeens geen bedreiging meer". Elsbeth van Swaaij - HR-business partner met focus op verandering bij Van Lanschot Kempen"

Werken voor Zeeland

"Ralph Kolen heeft namens Mobiliteit(net)Werk Zeeland met de theatershow 'Durf te gaan voor je loopbaan!' de Week van de Zeeuwse mobiliteit op spectaculaire wijze geopend! Hij laat je op humoristische wijze nadenken over de manier waarop je zelf de regie kunt nemen in je loopbaan, uit je comfortzone kunt komen en jouw talenten en passie kunt inzetten. Echt een aanrader voor organisaties die aan de slag willen met arbeidsmobiliteit! Marjolein Verhoeven - Coordinator arbeidsmarktmobiliteit team Werken voor Zeeland"

Beschikbaarheid en informatie

Ralph Kolen

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid