Anne-Marije Buckens 
Anne-Marije Buckens houdt zich bezig met het aan werk helpen en houden van mensen boven de 50. Op een energieke en motiverende manier deelt zij haar kennis van de (vergrijzende) arbeidsmarkt en duurzame inzetbaarheid met werkgevers, werkzoekenden en beleidsmakers.

Het resultaat is dat werkgevers weten hoe ze een succesvol duurzame-inzetbaarheids-beleid in hun organisatie kunnen implementeren. Werknemers weten wat er de komende jaren verandert op de arbeidsmarkt en wat zij moeten doen om een succesvolle speler te blijven. Werkzoekenden weten hoe de arbeidsmarkt van vandaag werkt en wat zij wel en niet moeten doen om een nieuwe baan te vinden.

De negatieve bubbel rond 50-plussers op de arbeidsmarkt, dat zij geen baan meer zouden kunnen vinden, kan Anne-Marije onderbouwd ontkrachten. Het resultaat is een positiever en actiegericht beeld van de 50-plusser op de arbeidsmarkt.

Onderwerpen waarover Anne-Marije Buckens spreekt
– de veranderende arbeidsmarkt
– de arbeidsmarkt van de toekomst
– industrie 4.0
– duurzame inzetbaarheid
– 50+ arbeidsparticipatie
– de vergrijzende economie
– werk vinden na je 50e

Achtergrond Anne-Marije Buckens
Anne-Marije Buckens (1988) studeerde Human Resource Development en was ontevreden over hoe er met 50-plussers op de arbeidsmarkt werd omgegaan. Ze besloot 50 Company op te richten en ontwikkelde een arbeidsmarktgerichte methode om 50-plussers aan het werk te helpen. Inmiddels heeft zij honderden 50-plussers aan het werk geholpen en is zij uitgegroeid tot expert op het gebied van 50+ arbeidsparticipatie en duurzame inzetbaarheid.

Anne-Marije bracht haar kennis van de arbeidsmarkt uit in het praktische boek ‘Het Grote 50+ Werkboek’. Ze organiseert events om het onderwerp positieve aandacht te geven en speelt een hoofdrol in haar eigen theatershow voor werkgevers ‘De Grote 50+ Show’. Regelmatig schuift Anne-Marije aan bij tv-programma’s, schrijft zij opiniestukken en rijdt zij door het land met De Loopbaanbus. Alles om de 50-plusser op de arbeidsmarkt in een positiever daglicht te stellen.

Persoonlijke missie
Er voor zorgen dat we over 5 jaar een toekomstbestendige en inclusieve arbeidsmarkt hebben, waar leeftijd, afkomst of beperking geen rol speelt, maar we kijken naar toegevoegde waarde.

Interesse in een presentatie, lezing of training van Anne-Marije Buckens?
Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Anne-Marije Buckens SKU UPC Model

Via deSpreker.nl hebben wij Anne-Marije Buckens mogen verwelkomen als spreker op ons symposium. Anne-Marije is een bevlogen, energieke en inspirerende

Mar 16, 2018 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Overheidsinstantie 

Via deSpreker.nl hebben wij Anne-Marije Buckens mogen verwelkomen als spreker op ons symposium. Anne-Marije is een bevlogen, energieke en inspirerende spreker. Zij heeft ons meegenomen in een boeiend verhaal over de ontwikkelingen die de komende jaren op ons af gaan komen en hoe wij ons hier op kunnen voorbereiden. Zowel Anne-Marije als spreker als deSpreker.nl kan ik van harte aanbevelen. Prettig contact en alles tot in de puntjes geregeld.


“Wij nodigden Anne-Marije uit om in het kader van duurzame inzetbaarheid een interactieve workshop te verzorgen voor medewerkers van Nuon Zakelijke

Sep 28, 2017 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Nuon 

“Wij nodigden Anne-Marije uit om in het kader van duurzame inzetbaarheid een interactieve workshop te verzorgen voor medewerkers van Nuon Zakelijke Markt. Anne-Marije is een inhoudelijk sterke en goede spreker, met een prettige tone of voice. Ze weet haar publiek te boeien met haar verhaal en interactieve toevoegingen. Ze maakt een belangrijk en enigszins beladen onderwerp persoonlijk en praktisch."

Nathalie Ramondt - Nuon


Voor onze organisatie was deze powersessie van Anne-Marije een gouden greep als aftrap van een inspirerende dag over mobiliteit en ontwikkeling.Aanw

Sep 28, 2017 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Sociale Verzekeringsbank 

Voor onze organisatie was deze powersessie van Anne-Marije een gouden greep als aftrap van een inspirerende dag over mobiliteit en ontwikkeling.
Aanwezig waren ongeveer 100 mensen, die zich geen moment verveeld hebben. De sessie was inhoudelijk zeer goed opgebouwd, waarbij de nieuwste inzichten op het gebied van de vergrijzing en de arbeidsmarkt aan bod kwamen. Ook de enthousiaste, laagdrempelige manier van presenteren is kenmerkend voor Anne Marije. Als presentator en trainer weet ze mensen te boeien en in haar verhaal mee te nemen door ze te laten nadenken over de onderwerpen die ze presenteert.

Eveline Eijkhout - Sociale Verzekeringsbank


5.0 5.0 3 3 Via deSpreker.nl hebben wij Anne-Marije Buckens mogen verwelkomen als spreker op ons symposium. Anne-Marije is een bevlogen, energieke en inspirerende spreker. Zij heeft ons meegen Anne-Marije Buckens