Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Anne-Marije Buckens
Bewaar als favoriet

Anne-Marije Buckens

Anne-Marije Buckens (1988) is expert op het gebied van loopbaanontwikkeling, de arbeidsmarkt van de toekomst, duurzame inzetbaarheid, generatiemanagement en werk vinden na je 50e. Ze is bovendien vaste columnist voor het AD en auteur van Het Grote 50+ Werkboek.

Overheidsinstantie

"Via deSpreker.nl hebben wij Anne-Marije Buckens mogen verwelkomen als spreker op ons symposium. Anne-Marije is een bevlogen, energieke en inspirerende spreker. Zij heeft ons meegenomen in een boeiend verhaal over de ontwikkelingen die de komende jaren op ons af gaan komen en hoe wij ons hier op kunnen voorbereiden. Zowel Anne-Marije als spreker als deSpreker.nl kan ik van harte aanbevelen. Prettig contact en alles tot in de puntjes geregeld."

Anne-Marije Buckens

Een lezing van Anne-Marije staat garant voor haarscherpe inzichten over de arbeidsmarkt van morgen, praktische tips om je loopbaan een boost te geven en de nodige wake-up-calls voor werkgevers en beleidsmakers. En dat altijd met een flinke portie humor. 

Op inspirerende wijze neemt zij je mee in de laatste trends en ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en laat je zien wat je kunt doen om tot aan je pensioen aan het werk te blijven in een arbeidsmarkt die razendsnel verandert. 

Onderwerpen waarover Anne-Marije Buckens spreekt

  • de arbeidsmarkt van de toekomst
  • kunstmatige intelligentie en werk
  • duurzame inzetbaarheid
  • aan het werk blijven tot je pensioen
  • werk vinden na je 50e
  • generatiemanagement op de werkvloer: Van babyboomers tot Gen-Z

Doelgroep

Een lezing van Anne-Marije is geschikt voor managers, HR-professionals en leidinggevenden die aan de slag willen met duurzame inzetbaarheid in hun bedrijf. Ook zijn de lezingen van Anne-Marije geschikt voor werkenden die inzicht willen krijgen in hun toekomst op de arbeidsmarkt

Achtergrond Anne-Marije Buckens

Op 23-jarige leeftijd startte Anne-Marije (1988) een loopbaanadviesbureau voor 50-plussers. Inmiddels heeft zij meer dan 5.000 50-plussers geholpen bij het vinden van een nieuwe baan. Dat je op latere leeftijd niet meer aantrekkelijk bent voor de arbeidsmarkt, weet zij op ludieke wijze te ontkrachten.

Door de vele gesprekken met zowel werkenden als werkgevers, weet Anne-Marije de vinger te leggen op de grootste uitdaging van onze arbeidsmarkt, namelijk: hoe houden we iedereen een beetje leuk aan het werk tot aan zijn/haar pensioen?

Boeken en initiatieven
Anne-Marije schreef ‘Het Grote 50+ Werkboek‘ en ‘In 10 Stappen Duurzaam Inzetbaar‘. Ze is de bedenker van ‘De Duurzame Inzetbaarheid Show’ en ‘De Show Die Werkt’. Ze heeft bovendien een eigen magazine: DOOR! Magazine.

Media<

  • Anne-Marije werd eerder geïnterviewd door Twan Huys, Sander Schimmelpenninck, Paul van Liempt en Arie Boomsma. Ze was te zien in Tegenlicht, Kassa, Debat op Twee, Baanbrekers en RTLZ.

Interesse in een lezing of training van Anne-Marije Buckens?

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Nuon

"“Wij nodigden Anne-Marije uit om in het kader van duurzame inzetbaarheid een interactieve workshop te verzorgen voor medewerkers van Nuon Zakelijke Markt. Anne-Marije is een inhoudelijk sterke en goede spreker, met een prettige tone of voice. Ze weet haar publiek te boeien met haar verhaal en interactieve toevoegingen. Ze maakt een belangrijk en enigszins beladen onderwerp persoonlijk en praktisch." Nathalie Ramondt - Nuon"

Sociale Verzekeringsbank

"Voor onze organisatie was deze powersessie van Anne-Marije een gouden greep als aftrap van een inspirerende dag over mobiliteit en ontwikkeling. Aanwezig waren ongeveer 100 mensen, die zich geen moment verveeld hebben. De sessie was inhoudelijk zeer goed opgebouwd, waarbij de nieuwste inzichten op het gebied van de vergrijzing en de arbeidsmarkt aan bod kwamen. Ook de enthousiaste, laagdrempelige manier van presenteren is kenmerkend voor Anne Marije. Als presentator en trainer weet ze mensen te boeien en in haar verhaal mee te nemen door ze te laten nadenken over de onderwerpen die ze presenteert. Eveline Eijkhout - Sociale Verzekeringsbank"

Beschikbaarheid en informatie

Anne-Marije Buckens

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid