Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

-Aaron-Mirck
Bewaar als favoriet

Aaron Mirck

Aaron Mirck is spreker over technologie, AI, digitale etiquette en slimmer werken. Hij schreef diverse boeken over technologie en is founder van Aandachtswerk, een initiatief om Nederland slimmer te laten werken. Zijn boek ‘Niet appen tijdens het eten’ is een gids voor moderne etiquette. Over dit onderwerp gaf hij ook een TEDx-talk.

JBR

"Ik was erg onder de indruk van de lezing van Aaron Mirck. Hij ontrafelde mythes omtrent AI en gaf ook concrete voorbeelden hoe AI in ons werk te gebruiken. Ik raad iedereen aan om naar zijn lezing te luisteren. Hij is een inspirerende spreker en een expert op het gebied van AI."

Aaron Mirck

Aaron Mirck geeft lezingen en keynotes over digitale etiquette, technologie, AI en over productiviteit. Hij is een spreker die bekendstaat op zijn combinatie van humor en inhoud; hij zorgt voor verwondering, reflectie en verbazing.

Ben je benieuwd naar de invloed van AI op onze maatschappij? Zou je meer gedaan willen krijgen in een werkweek? En ben je benieuwd of het volgens digitale etiquette oké is om een boterham met pindakaas te eten tijdens een Zoom-call? Lees dan verder, want over elk van deze onderwerpen kan Mirck je meer vertellen.

De onderwerpen in de lezing van Aaron Mirck

  • Digitale etiquette, inclusief quiz: hoe gaan we met elkaar om op Zoom, Tinder, schermtijdoverdosis, LinkedIn en en irritante groepschats en spraakmemo’s? Aaron schreef een boek over dit onderwerp (Niet appen tijdens het eten) en gaf er een TEDxTalk over.   Na de lezing is er een quiz, waarin de kennis van digitale etiquette van het publiek getoetst wordt. Het zal je verbazen hoe fanatiek men wordt van zo’n quiz. Ideaal als afsluiter van een event of als ‘bruggetje’ naar de borrel of lunch.
  • Aandacht is je superkracht: dagelijks zijn we zo’n drie uur bezig met onze mailbox, twee uur met onze telefoon en we kunnen ons nog maar drie minuten op één taak concentreren. In deze keynote leren teams, ondernemers en freelancers hoe ze minder afgeleid en gestrest worden tijdens een werkdag.
  • Wegwijs in de wereld van AI: Hoe werkt AI? Wat is het wel – en wat is het niet? In 2021 ontdekte Aaron dat teksten van AI meer likes scoren dan teksten die hij zelf bedenkt. Maakt AI ons overbodig? Moeten we er bang voor zijn, zoals sommigen beweren? Deze keynote maakt je wegwijs in de wereld van AI.

De rode draad in deze lezingen: Mirck leert je bewuster omgaan met technologie. We hebben het vaak over slimme technologie (een smartphone, kunstmatige intelligentie). Zijn missie is ervoor zorgen dat er ook nog slimme gebruikers zijn.

Achtergrond van Aaron Mirck

Aaron studeerde Nederlands en Politicologie, werkte als journalist en als PR-consultant voor tech-media en tech-bedrijven als Inner Circle en Equinix.

Hij heeft boeken als: Dit algoritme deugt niet (2021) en Niet appen tijdens het eten, een gids voor digitale etiquette. (2022) op zijn naam staan.

Aaron publiceert vaak in vakbladen en landelijke kranten, zoals Volkskrant, Parool, NRC en Telegraaf. In april ’23 gaf hij zijn eerste TEDx, over digitale etiquette.

Aaron Mirck boeken voor een lezing of workshop?

Heb je nog vragen of wil je een offerte van ons ontvangen? Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel ons op 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Skybox

"Aaron gaf ons een super handige workshop waarin we slimmer hebben leren werken. Hierdoor werken we met minder afleiding en stress. Ik kan het iedereen aanraden!"

Beschikbaarheid en informatie

Aaron Mirck

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid