Op zoek naar een AI-spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Hendrik van Zwol
Bewaar als favoriet

Hendrik van Zwol

Tariefindicatie: 3000 - 4000 Euro

Hendrik van Zwol bekend als ‘AI Magician’, combineert zijn expertise in kunstmatige intelligentie met creativiteit om grensverleggende AI-demonstraties te geven. Zijn deepfakes hebben brede media-aandacht gekregen. Met meer dan een decennium ervaring, maakt hij AI toegankelijk en levert praktische tools tijdens zijn interactieve lezingen.

Esschert Design

"Onlangs heb ik het genoegen gehad om Hendrik als gastspreker tijdens een groot internationaal evenement in te mogen zetten. Daarbij (en ook op andere momenten) heb ik Hendrik leren kennen als een bevlogen vakspecialist die met zijn ontwapenende persoonlijkheid mensen mee weet te krijgen in zijn verhaal. De beeldende manier waarop Hendrik zaken weet te duiden, spraken tot de verbeelding van de doelgroep. Bovendien had hij zich vooraf goed verdiept in de doelgroep, waardoor de doelgroep ook direct een concreet beeld kreeg van welke impact innovatie op hun eigen werk zou kunnen hebben. Kortom, Hendrik is een plezierige persoon om mee samen te werken en een kundige presentator voor het overbrengen van innovatieve ideeën."

Hendrik van Zwol

Hendrik van Zwol, ook bekend als de ‘AI Magician’, onderscheidt zich door zijn vermogen om kunstmatige intelligentie op innovatieve en creatieve manieren toe te passen. Hij staat bekend om het verkennen van de mogelijkheden van AI, het geven van indrukwekkende demonstraties en het oprekken van de grenzen van wat mogelijk is met AI.

Klanten komen bij hem met de uitdaging hoe ze AI kunnen gebruiken om hun bedrijfsvoering te verbeteren of simpelweg om meer te leren over de mogelijkheden van deze technologie. Hij maakt complexe thema’s toegankelijk met persoonlijke verhalen en zelfgemaakte AI-demo’s, inclusief de bekende deepfakes.

Lezing van Hendrik van Zwol

In zijn lezingen behandeld hij de volgende thema’s:

  • De ethiek van AI
  • De toepassing van AI in het dagelijks leven
  • Hoe AI de toekomst van werk kan vormgeven

De lezingen van Hendrik zijn meer dan gewoon informatief. Ze zijn ontworpen om te entertainen en praktische kennis over te dragen. Deelnemers krijgen concrete hulpmiddelen. Hij streeft ernaar AI begrijpelijk en toegankelijk te maken. Het doel is dat mensen geïnspireerd raken om AI direct toe te passen, zowel in hun persoonlijke leven als professioneel. Hij is ook inzetbaar als adviseur.

Achtergrond Hendrik van Zwol

Hendrik van Zwol staat bekend als de ‘AI Magician’. Deze bijnaam weerspiegelt zijn unieke vaardigheden in kunstmatige intelligentie. Hij verkent de AI-wereld, geeft indrukwekkende demonstraties en rekt de mogelijkheden van AI op.

Zijn werk met deepfakes van bekende Nederlanders zoals Arjen Lubach en Humberto Tan trokken veel aandacht, vooral in media zoals het Algemeen Dagblad. Deze projecten benadrukken zijn unieke benadering en het vermogen om met AI te informeren en te entertainen.

Interesse in een lezing van Hendrik van Zwol of heb je een vraag?

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Veluwse Onderwijsgroep

"Hendrik van Zwol heeft een interessante presentatie gegeven over AI-trends aan een grote groep docenten en ondersteunend personeel aan de Veluwse Onderwijsgroep. Hendrik combineert diepgaande kennis met het vermogen om complexe informatie toegankelijk te maken voor een breed publiek. Zijn presentatie was niet alleen informatief, maar ook inspirerend, wat aanzet tot het integreren van AI in onze onderwijspraktijken. Hendrik's vaardigheden in het betrekken van zijn publiek en het stimuleren van discussie zijn uitzonderlijk. De positieve feedback van onze docenten en onderwijsondersteuners spreekt boekdelen over zijn impact. Voor elke organisatie die op zoek is naar een expert op het gebied van kunstmatige intelligentie, is Hendrik een uitstekende keuze."

Carinova

"Hendrik heeft bij Carinova een inspiratie gehouden over wat AI voor onze bedrijfsvoering en zorgverlening zou kunnen betekenen. Waar onze verwachtingen vanwege het onderwerp al hooggespannen waren, was de uitvoering nog beter dan we hadden kunnen hopen. Supergaaf hoe Hendrik ons vandaf minuut één op het puntje van onze stoel kreeg! Super inspirerend!"

Heras Mobile

"Hendrik is een specialist op het terrein van AI en het doen van strategisch advies rondom digitalisering van de business. Heb in de afgelopen periode een aantal workshops / trainingen mogen bijwonen waarin hij op een heldere en gepassioneerde manier je meeneemt in de trends binnen de snel veranderende digitale wereld. Met deze ervaring kunnen wij nu, als MT, de juiste keuzes maken en stappen gaan zetten op het digitaliseren van onze business. Daarbij heeft hij ook aangegeven hoe we onze organisatie kunnen meenemen in dit proces en zo versnelling krijgen."

Techniek Deventer

"Hendrik was gastspreker tijdens het 10 jarig bestaan van de Technicampus Deventer. Op een inspirerende, interactieve enthousiasmerende wijze nam Hendrik de zaal mee in de actuele wondere wereld van AI. In een muisstille zaal vielen de monden geregeld van verbazing open, maar ook geapplaudisseerd voor de energieke wijze waarop Hendrik ons mee nam in de mogelijkheden van AI en liet ruimte om de zorgen van mensen met betrekking tot deze technologie te delen."

Saxion

"Hendrik heeft onlangs een bevlogen en inspirerende lezing gegeven over open AI in het onderwijs aan een afvaardiging van aanbieders van het hoger economie onderwijs in Nederland. Zijn inhoudelijke en diepgaandere kennis van open AI en de invloed die het heeft op het onderwijs en de beroepen waarvoor we opleiden heeft indruk gemaakt bij de toehoorders."

Beschikbaarheid en informatie

Hendrik van Zwol

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid