Op zoek naar een spreker of dagvoorzitter voor jouw (online) bijeenkomst?

Remy Gieling
Bewaar als favoriet

Remy Gieling

Tariefindicatie: Boven 4000 Euro

Remy Gieling is de oprichter van ai.nl en voormalig hoofdredacteur van het toonaangevende business medium MT/Sprout. Als dagvoorzitter, spreker en podcast-host spreekt Remy dagelijks met vernieuwers en experts over technologische ontwikkelingen.

Economic Development Board Alphen

"De lezing van Remy Gieling is door de deelnemers aan digitalboost2023 als een waardevolle afsluiting van het congres beoordeeld.Remy Gieling heeft ons met zijn presentatie van begin tot eind in een sneltreinvaart weten te boeien over de wereld van AI."

Remy Gieling

Remy Gieling is expert op het gebied van kunstmatige intelligentie, AI/ChatGPT, digitale innovatie, digitale veiligheid en ondernemen. Hij is oprichter van ai.nl, runt the Automation group en voormalig hoofdredacteur van de toonaangevende vakmedia MT/Sprout. Hij vertaalt de complexe digitale wereld naar groeikansen voor jouw bedrijf en stelt de changemakers van dit moment in staat om hun verhaal te delen. Ook weet hij dit begrijpelijk te maken, door te verbinden met het publiek en ze vol enthousiasme een kijkje te geven in de toekomst.

Lezingen door Remy Gieling

Welke bedrijven en innovaties veranderen de wereld van morgen? En wat maakt deze bedrijven zo succesvol? Remy Gieling maakt van digitale trends jouw volgende businesscase, en spreekt dagelijks met de changemakers van morgen. Hij stelt prikkelende vragen, is nieuwsgierig en weet digitale innovatie voor elke doelgroep aantrekkelijk te maken.

Kunstmatige Intelligentie in 60 minuten
Remy neemt jouw publiek mee om de urgentie te voelen en het laaghangende fruit te plukken. Hij maakt ingewikkelde theorie voor iedereen begrijpelijk.

De groeikansen van AI
Remy spreekt dagelijks met de aanjagers van verandering. Hij weet als geen ander wat de kansen en valkuilen van toekomstige technologieën zijn. Door deze helicopterview ziet hij innovaties van mijlenver aankomen.

Cybersessies
Voor RTL Z presenteert hij het programma Cybersessies, het eerste programma op de Nederlandse televisie dat volledig in het teken staat van kunstmatige intelligentie. Hij maakt digitale veiligheid bespreekbaar en hij weet zijn publiek klaar te stomen voor de toekomst.

Handboek AI strategie
Het AI duo Remy Gieling en Job van den Berg hebben in 2024 hun derde boek gelanceerd, ‘Handboek AI Strategie’. Met de uitgebreide ervaring en deskundigheid bieden Remy en Job een waardevolle kijk op de toepassing van kunstmatige intelligentie in de hedendaagse bedrijfsvoering.

Achtergrond Remy Gieling

Remy is regelmatig te zien en te horen als commentator op radio en tv (RTLZ) en is host van diverse veelbeluisterde podcasts waaronder de Business Books Podcast, DenkTank en The Big Exit Show. Sinds 2023 is hij samen met Job van den Berg partner bij en mede-eigenaar van ai.nl. Ook runnen ze samen The Automation Group, een AI softwarebedrijf dat zich specialiseert in het integreren van generatieve AI om bestaande processen te automatiseren bij een groot aantal bedrijven.

Remy is auteur/co-auteur van de boeken:

  • ‘Ontdek de groeikansen van AI’ (2020). Hierin vertelt Remy in begrijpelijke taal over kansen en bedreigingen van AI. In 2021 werd het boek genomineerd voor Managementboek van het Jaar.
  • ‘Kunstmatige Intelligentie in 60 minuten’ (2023). Ontdek de basisprincipes van AI: hoe werkt het en hoe pas je het toe? Van ChatGPT tot het bedrijf van de toekomst.
  • ‘Handboek AI Strategie’ (2024). Het boek zit boordevol praktische tips en cases van Nederlandse AI-koplopers alsPicnic, ANWB, FrieslandCampina en KPN. Van business-uitdaging naar AI-oplossing.

Remy Gieling boeken voor een lezing of als dagvoorzitter?

Heb je nog vragen of wil je een offerte van ons ontvangen? Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel ons op 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Evelien Hölsken, Founder Free a Girl

"Mijn leukste en beste interview ooit. Dankjewel Remy Gieling."

Michiel Munnike Enactus Nederland

"Ik was onder de indruk van zijn professionaliteit. Vlot, empathisch en strak binnen de tijd! Gemakkelijk schakelend tussen geïnterviewden en het publiek weet hij een prettige sfeer neer te zetten!"

Maurits Ouweneel Eigenaar Buro van Oranje

"Remy is één van de veelzijdigste journalisten en dagvoorzitters die ik ken. Analytisch, humor en inhoud: Remy heeft het allemaal in huis."

Bert De Groot Marketing Manager Benelux, HP

"Goede, gepassioneerde presentator met kennis van zaken."

Joyce Reijmerink Dyade Academy

"Een digitaal seminar voor een kritische groep onderwijsprofessionals die op zoek zijn naar de praktische doorvertaling. Ga er maar aan staan. Remy heeft laten zien ‘the man for the job’ te zijn. Hij ontzorgt, denkt mee met het programma en is mateloos enthousiast. Een verrijking voor het programma!"

Beschikbaarheid en informatie

Remy Gieling

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid