Op zoek naar een spreker of dagvoorzitter voor jouw (online) bijeenkomst?

Remy Gieling
Bewaar als favoriet

Remy Gieling

Tariefindicatie: Boven 4000 Euro

Remy Gieling is de oprichter van ai.nl en voormalig hoofdredacteur van het toonaangevende business medium MT/Sprout. Als dagvoorzitter, spreker en podcast-host spreekt Remy dagelijks met vernieuwers en experts over technologische ontwikkelingen.

Economic Development Board Alphen

"De lezing van Remy Gieling is door de deelnemers aan digitalboost2023 als een waardevolle afsluiting van het congres beoordeeld.Remy Gieling heeft ons met zijn presentatie van begin tot eind in een sneltreinvaart weten te boeien over de wereld van AI."

Remy Gieling

Remy Gieling is dagvoorzitter, spreker, interviewer, auteur en podcast-host. Hij is de oprichter van ai.nl en voormalig hoofdredacteur van het toonaangevende business medium MT/Sprout. Sprout richt zich op innovatieve, snelgroeiende startups en scaleups. MT brengt de beste inzichten over management en leiderschap voor toptalent in serieuze organisaties.

Als dagvoorzitter, spreker en podcast-host spreekt Remy dagelijks met vernieuwers en vakexperts. Welke bedrijven en innovaties veranderen de wereld van morgen? En wat maakt deze bedrijven zo succesvol? Remy Gieling spreekt dagelijks met de belangrijkste changemakers van het moment en stelt hen in staat hun verhaal te delen met een breed publiek.

Thema’s waar Remy Gieling over spreekt

Remy ziet waar kansen en valkuilen liggen op het gebied van digitale innovaties en toekomstige technologieën. Remy weet niet-techneuten enthousiast te krijgen voor de mogelijkheden van nieuwe technologieën. Met humor vertaalt hij moeiteloos wat deze ontwikkelingen betekenen voor de groei van bedrijven en organisaties.

  • Kunstmatige intelligentie / A.I. / Chat GPT
  • Technologie
  • (Digitale) innovatie
  • Trends
  • Leiderschap
  • Management
  • Ondernemerschap
  • Innovatiereizen

Over Remy Gieling

In zijn rol van journalist interviewt Remy Gieling de drijvende krachten achter startups, scale-ups en het grootzakelijke bedrijfsleven op camera en podia. Dankzij een aanstekelijke nieuwsgierigheid, brede kennis en pakkende vragen dringt hij snel door tot de kern van een verhaal en vat scherp en gevat de belangrijkste lessen samen.

Remy is regelmatig te zien en te horen als commentator op radio (o.a. BNR) en tv (o.a. RTLZ), interviewt ondernemers voor online tv-formats (waaronder 7Ditches) en is host van diverse veelbeluisterde podcasts waaronder de Business Books Podcast, DenkTank en Studio Scaleup. Hiervoor interviewde hij topauteurs waaronder Eric Ries, Dan Ariely, Robert Cialdini en vele anderen.

Remy heeft in 2020 het boek ‘Ontdek de groeikansen van AI’ uitgebracht. Hierin vertelt Remy in begrijpelijke taal over kansen en bedreigingen van AI. In 2021 werd het boek genomineerd voor Managementboek van het Jaar.

Remy Gieling boeken voor een lezing of als dagvoorzitter?

Heb je nog vragen of wil je een offerte van ons ontvangen? Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel ons op 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Evelien Hölsken, Founder Free a Girl

"Mijn leukste en beste interview ooit. Dankjewel Remy Gieling."

Michiel Munnike Enactus Nederland

"Ik was onder de indruk van zijn professionaliteit. Vlot, empathisch en strak binnen de tijd! Gemakkelijk schakelend tussen geïnterviewden en het publiek weet hij een prettige sfeer neer te zetten!"

Maurits Ouweneel Eigenaar Buro van Oranje

"Remy is één van de veelzijdigste journalisten en dagvoorzitters die ik ken. Analytisch, humor en inhoud: Remy heeft het allemaal in huis."

Bert De Groot Marketing Manager Benelux, HP

"Goede, gepassioneerde presentator met kennis van zaken."

Joyce Reijmerink Dyade Academy

"Een digitaal seminar voor een kritische groep onderwijsprofessionals die op zoek zijn naar de praktische doorvertaling. Ga er maar aan staan. Remy heeft laten zien ‘the man for the job’ te zijn. Hij ontzorgt, denkt mee met het programma en is mateloos enthousiast. Een verrijking voor het programma!"

Beschikbaarheid en informatie

Remy Gieling

Sprekers ook online inzetbaar

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Groot (inter)nationaal netwerk

8,9 op basis van +1120 reviews

Logo van De Spreker

Website & onderhoud Kobalt