Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Ben van der Burg
Bewaar als favoriet

Ben van der Burg

Tariefindicatie: 3000 - 4000 Euro

Ben van der Burg is gepassioneerde en humoristische spreker die mensen vol enthousiasme kan meenemen naar het randje van de menselijke mogelijkheden op digitaal en sportief gebied. Onderwerpen zoals digitalisering, participatiesamenleving, digitale innovaties en zijn schaatscarrière komen aan bod in zijn presentaties.

Route443

"Spreker Ben van der Burg heeft er echt een positieve dag van gemaakt. Alles liep gesmeerd en we zijn tevreden met het eindresultaat"

Ben van der Burg

Ben van der Burg was tussen 1986 en 1991 een succesvolle langebaanschaatser. In zijn carrière werd hij Nederlands kampioen allround en werd hij in 1990 tweede tijdens het WK-allround in Heerenveen.

Op dit moment is Ben van der Burg Commercieel Directeur bij Triple. Triple ontwikkelt applicaties voor de mobiele telefoon, ontwikkelt virtual reality software en bouwt kunstmatige intelligentie oplossingen. Hij maakt een podcast over technologie (De Technoloog) en heeft een wekelijkse column op BNR nieuwsradio. Verder wordt hij regelmatig gevraagd als commentator over technologie.

Mogelijke thema’s lezingen Ben van der Burg:

Ben is een specialist in het uitrollen van digitale innovaties en het formuleren van digitale strategie. Ben van der Burg is een originele denker die mensen vol enthousiasme kan meenemen naar het randje van de menselijke mogelijkheden op digitaal en sportief gebied. Hij is een gepassioneerde en humoristische spreker.

– Innovatie in het digitale tijdperk
– Kansen en bedreigingen van de digitalisering
– Mobiele ontwikkelingen
– Innovatieve organisatiecultuur
– Innovatief menselijk gedrag
– Nieuwe (online) verdienmodellen
– Digitale trends
– Online Marketing

Tech Quiz

Wilt u een interactief programma dan is Tech Quiz erg leuk. Ben stelt het publiek vragen en leidt hen tegelijkertijd door de laatste ontwikkelingen. Aan het einde van de quiz is iedereen weer op de hoogte en kunnen degenen die het allemaal al weten hun kennis te laten zien.

Over Ben van der Burg

Ben van der Burg was in zijn jonge jaren professional schaatser. Hij werd ooit tweede op het wereldkampioenschap van 1990. Achter Johann Olav Koss en voor kompaan Bart Veldkamp. Na zijn sportcarrière en de nodige studies (Nederlands in Amsterdam en een MBA in Rotterdam), begon hij een specialist te worden in de digitale wereld.

Vanaf 2000 werkte hij bij het mobiele telefonie-bedrijf Vodafone. Hij werkte daar onder meer als Content Manager Vodafone Live! In Nederland en als Senior Manager Multi Media Departement bij Vodafone K.K. in Japan. Na Vodafone verbreedde hij zijn kennis van de digitale wereld bij online advertentiebureau WebAds. Daar hield hij zich bezig met de verdienmodellen voor uitgevers.

Vanaf maart 2010 werkt Ben van der Burg bij Triple IT als Commercieel Directeur. Triple IT is marktleider in mobiele streaming services en levert producten en diensten voor alle relevante platformen, waaronder internet, mobiel en IPTV. Ondertussen startte hij de start-ups Repudo en Slidejockey. Daarnaast schrijft hij columns voor BNR nieuwsradio, schuift wekelijks aan als commentator bij ‘Zakendoen’ en is hij co-host van de Tech podcast De Technoloog.

Ben van der Burg inhuren of boeken voor een lezing of als dagvoorzitter?
Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072-750 74 22. Wij neme

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

UWV

"Ben van der Burg is een enorme enthousiaste spreker als het gaat over de digitale innovaties! Wil graag de diepte in, gaat de diepte in en dan moeten we even opletten of iedereen het nog kan volgen. Digivaardigheid is per slot van rekening niet alleen "weten waar welk knopje voor dient", maar zeker wel het vermogen om digitale diensten te integreren in leven en werk. Wanneer gebruik ik wat en hoe doe ik dat veilig en optimaal."

Techdata

"Heel erg bedankt voor je bijdrage aan ons VIP Event van gisteren! Jouw presentatie en vooral ook de manier waarop je ze bracht, viel bij ons heel erg in de smaak. Ook van onze gasten hoorden we alleen maar enthousiaste reacties."

Shell

"Wij kunnen terugkijken op een zeer succesvol optreden van Ben vd Burg. Omdat het gezelschap gedurende de gehele dag veel info tot zich genomen had, was het belangrijk om verfrissend en inter-actief af te sluiten. Ben heeft dat voortreffelijk gedaan en voldeed totaal aan de verwachting. Het was levendig en entertaining en zijn presentatie heeft heel veel stof tot nadenken opgeleverd. Dus zonder meer voor herhaling vatbaar."

Beschikbaarheid en informatie

Ben van der Burg

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid