Ben van der Burg: digitale impact creëren

Ben van der Burg is een originele denker die mensen vol enthousiasme kan meenemen naar het randje van de menselijke mogelijkheden op digitaal en sportief gebied. Hij is een gepassioneerde en humoristische spreker. Onderwerpen zoals de kansen en bedreigingen van de digitalisering, digitale innovaties en zijn schaatscarrière kunnen aan bod komen in zijn presentaties.

Mogelijke onderwerpen waar Ben van der Burg over spreekt:
– Innovatie in het digitale tijdperk
– Mobiele ontwikkelingen
– Innovatieve organisatiecultuur
– Innovatief menselijk gedrag
– Nieuwe (online) verdienmodellen
– Digitale trends
– Online Marketing

Tech Quiz

Wilt u een interactief programma dan is Tech Quiz erg leuk. Ben stelt het publiek vragen en leidt hen tegelijkertijd door de laatste ontwikkelingen. Aan het einde van de quiz is iedereen weer op de hoogte en kunnen degenen die het allemaal al weten hun kennis te laten zien.

Over Ben van der Burg

Ben van der Burg was in zijn jonge jaren professional schaatser. Hij werd ooit tweede op het wereldkampioenschap van 1990. Achter Johann Olav Koss en voor kompaan Bart Veldkamp. Na zijn sportcarrière en de nodige studies (Nederlands in Amsterdam en een MBA in Rotterdam), begon hij een specialist te worden in de digitale wereld.

Vanaf 2000 werkte hij bij het mobiele telefonie-bedrijf Vodafone. Hij werkte daar onder meer als Content Manager Vodafone Live! In Nederland en als Senior Manager Multi Media Departement bij Vodafone K.K. in Japan. Na Vodafone verbreedde hij zijn kennis van de digitale wereld bij online advertentiebureau WebAds. Daar hield hij zich bezig met de verdienmodellen voor uitgevers.

Vanaf maart 2010 werkt Ben van der Burg bij Triple IT als Commercieel Directeur. Triple IT is marktleider in mobiele streaming services en levert producten en diensten voor alle relevante platformen, waaronder internet, mobiel en IPTV. Ondertussen startte hij de startups Repudo en Slidejockey. Daarnaast schrijft hij columns voor BNR nieuwsradio, schuift wekelijks aan als commentator bij ‘Zakendoen’ en is hij co-host van de Tech podcast De Technoloog.

Ben van der Burg inhuren of boeken voor een lezing of als dagvoorzitter?
Ben van der Burg inhuren of boeken voor een lezing of als dagvoorzitter? Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74. 22

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Ben van der Burg SKU UPC Model

Wij kunnen terugkijken op een zeer succesvol optreden van Ben vd Burg. Omdat het gezelschap gedurende de gehele dag veel info tot zich genomen had, wa

Apr 25, 2017 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Shell 

Wij kunnen terugkijken op een zeer succesvol optreden van Ben vd Burg. Omdat het gezelschap gedurende de gehele dag veel info tot zich genomen had, was het belangrijk om verfrissend en inter-actief af te sluiten. Ben heeft dat voortreffelijk gedaan en voldeed totaal aan de verwachting. Het was levendig en entertaining en zijn presentatie heeft heel veel stof tot nadenken opgeleverd. Dus zonder meer voor herhaling vatbaar.


5.0 5.0 1 1 Wij kunnen terugkijken op een zeer succesvol optreden van Ben vd Burg. Omdat het gezelschap gedurende de gehele dag veel info tot zich genomen had, was het belangrijk om verfrissen Ben van der Burg