Op zoek naar een laagdrempelige spreker op het gebied van technologie?

Bewaar als favoriet

Pieter Dubelaar

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro

Pieter heeft het vermogen om complexe IT-concepten, innovaties en landschappen begrijpelijk uit te leggen in metaforen en voorbeelden die ook voor niet-technici eenvoudig te begrijpen zijn. Dit alles doet hij in een licht, humoristisch, maar ook ‘eye opening’ format.

CloudBilling

"We invited Pieter to have a talk about AI and big data at our customer event. Pieter held a very interesting and inspiring speech which gave us and our customers a lot of food for thought. Pieter seemed to adapt his style effortlessly to the small group of attendees (20+/-), which created an approachable atmosphere. In addition, it is easy to cooperate and coordinate with Pieter. Highly recommended for inspiring talks!"

Pieter Dubelaar

Pieter Dubelaar houdt zich bezig met het doorgronden van hedendaagse IT-technieken. Hij maakt deze begrijpelijk voor diegenen die hierin (nog) niet ingewijd zijn. Hij onderwerpt de technieken aan een gezonde Nederlandse nuchterheid, zodat ook de twijfelaars zich begrepen voelen.

Dit alles doet hij in een licht, humoristisch, maar ook ‘eye opening’ format. Hij gebruikt aansprekende en grappige voorbeelden en illustreert zijn onderhoudende verhaal met relevante statistieken & cijfers om ogen te openen.

Onderwerpen

  • Innovatie met IT – AI, Big Data, machine learning in vogelvlucht
  • Blockchain – zin en onzin van smart contracts, NFT’s en de metaverse
  • Generatieve AI en ChatGPT – de kansen en risico’s van een van ’s werelds hardst groeiende technologieen

Achtergrond

Pieter Dubelaar werd tijdens zijn studie verknocht aan het idee achter het internet: de potentie om direct kennis te delen en in contact te komen met de zeven miljard mensen op onze aarde. Dit potentieel vormde de leidraad door zijn carrière als webontwikkelaar en teamleider. Zijn analytisch vermogen en kunst om niet-technische wensen te kunnen vertalen naar een werkbaar technische oplossing, en vice versa, complexe materie uit te kunnen leggen aan niet-technici, tezamen met een enthousiasme om kennis te delen aan een ieder die daarvoor openstaat, heeft hem gevormd tot de technisch strateeg van nu.

Interesse in een lezing van Pieter Dubelaar?

Indien jullie team(s) aan de vooravond staan van het gebruik van een nieuwe techniek – zoals ‘de cloud’ van Microsoft Azure, of technische innovaties als ChatGPT – kan Pieter jullie hierin inleiden en haar kennis naar een hoger niveau brengen.

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier. Of telefonisch via  072 – 750 7422.

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

Capturum

"Pieter's talk on AI and the Metaverse was inspiring and insightful, providing practical tools and a multifaceted perspective. Highly recommend!"

Westcon

"Wij hebben Pieter uitgenodigd voor ons virtuele partner inspiratie evenement. Het thema van dit evenement was het makkelijker en minder complex maken van de IT business voor de eindklant met de hulp van vendor, distri en reseller. Pieter heeft ons weten te inspireren met zijn verhaal over de laatste innovaties zoals cloud, Artificial Intelligence & Machine Learning en hoe je dit vertaalt naar de klant zodat het voor iedereen begrijpelijk en interessant wordt. Hij heeft veel kennis van de laatste technologieën en begrijpt de markt. Een fijn persoon om mee samen te werken."

Beschikbaarheid en informatie

Pieter Dubelaar

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid