HomeICT Pieter Dubelaar

Pieter Dubelaar

TariefIndicatie: 750 - 1250 Euro
"Het is mijn missie om de hedendaagse wereld van IT en IT innovaties overzichtelijk en hapklaar te maken voor niet-technici. Mijn maatstaaf hierin is het aantal 'aha!' en 'Oh, zo' momenten bij mijn toehoorders maximeren." - Pieter Dubelaar
Vraag vrijblijvend informatie

Pieter Dubelaar

Pieter Dubelaar houdt zich bezig met het doorgronden van hedendaagse IT technieken. Hij maakt deze begrijpelijk voor diegenen die hierin (nog) niet ingewijd zijn. Hij onderwerpt de technieken aan een gezonde Nederlandse nuchterheid, zodat ook de twijfelaars zich begrepen voelen. Dit alles doet hij in een licht, humoristisch, maar ook ‘eye opening’ format.

Onderwerpen

  • IT innovaties
  • Microsoft Azure en publieke cloud
  • Web architectuur
  • Blockchain
  • IT beveiliging
  • Scrum & team coaching

Achtergrond

Pieter Dubelaar werd tijdens zijn studie verknocht aan het idee achter het internet: de potentie om direct kennis te delen en in contact te komen met de zeven miljard mensen op onze aarde. Dit potentieel vormde de leidraad door zijn carrière als webontwikkelaar en teamleider. Zijn analytisch vermogen en kunst om niet-technische wensen te kunnen vertalen naar een werkbaar technische oplossing, en vice versa, complexe materie uit te kunnen leggen aan niet-technici, tezamen met een enthousiasme om kennis te delen aan een ieder die daarvoor openstaat, heeft hem gevormd tot de technisch strateeg van nu.

Interesse in een lezing van Pieter Dubelaar?

Indien uw team(s) overwegen of aan de vooravond staan van het gebruik van een nieuwe techniek – zoals ‘de cloud’ van Microsoft Azure, of technische innovaties als blockchain – kan Pieter uw team hierin inleiden en haar kennis naar een hoger niveau brengen.

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier. Of telefonisch via  072 – 750 7422.

Schrijf een recensie

Schrijf nu een recensie


Verstuur jouw review
* Verplicht veldBeschikbaarheid en informatie Pieter Dubelaar

  • Selecteer spreker(s) of vul in bij aanvullende informatie.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.