Vincent Everts
Vincent Everts is trendwatcher, gepassioneerd spreker, CEO bij Innovader.nl, video columnist met baldopinions.com en recensent. Vanuit zijn rol als trendwatcher geeft Vincent enthousiaste presentaties en lezingen en daarnaast interviewt hij graag mensen en maak daar video reportages van.

Tijdens zijn presentaties belicht VIncent graag de mogelijkheden die deze nieuwe technologieën kunnen bieden voor jouw organisatie, dit zijn vaak echte eyeopeners. Tijdens zijn presentaties is het doel voornamelijk om mensen te motiveren en inspireren.

Naast het geven van inspirerende presentaties, begeleid Vincent brainstormsessies, vervul met plezier de rol van dagvoorzitter en participeer in strategiesessies. Heeft jouw organisatie een wake-up call nodig, toe aan innovatie of komen ICT projecten niet van de grond? Vincent helpt graag! Neem via het contactformulier contact op voor meer info.

Persoonlijke missie van Vincent Everts: Het aanzetten van mensen en bedrijven tot actief gebruik van nieuwe technologieën.

Tariefindicatie: 3000 - 4000 Euro

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field