Vincent Everts
Vincent Everts is trendwatcher, gepassioneerd spreker, CEO bij Innovader.nl, video columnist met baldopinions.com en recensent. Vanuit zijn rol als trendwatcher geeft Vincent enthousiaste presentaties en lezingen en daarnaast interviewt hij graag mensen en maak daar video reportages van.

Tijdens zijn presentaties belicht Vincent graag de mogelijkheden die deze nieuwe technologieën kunnen bieden voor jouw organisatie, dit zijn vaak echte eyeopeners. Tijdens zijn presentaties is het doel voornamelijk om mensen te motiveren en inspireren.

Naast het geven van inspirerende presentaties, begeleid Vincent brainstormsessies, vervul met plezier de rol van dagvoorzitter en participeer in strategiesessies. Heeft jouw organisatie een wake-up call nodig, toe aan innovatie of komen ICT projecten niet van de grond? Vincent helpt graag! Neem via het contactformulier contact op voor meer info.

Vincent is momenteel veel bezig en in het nieuws met onderwerpen als blockchain, criptocurrency en elektrisch rijden.

Persoonlijke missie van Vincent Everts: Het aanzetten van mensen en bedrijven tot actief gebruik van nieuwe technologieën.

Vincent Everts boeken of inhuren?
Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Tariefindicatie: 3000 - 4000 Euro

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Gerelateerde sprekers

 • Hans Groenhuijsen

  Hans Groenhuijsen legt makkelijk de verbinding naar onderwerpen als technologie, disruptieve innovatie, verduurzaming, energietransitie, en nieuwe vormen van organiseren en samenwerken. Hij heeft zijn sporen verdiend met verschillende management functies bij Boer & Croon, Achmea, Athlon, Akzo Nobel en meer. Ook is hij auteur, columnist en schrijft hij regelmatig blogs.

   

 • Christian Kromme

  Christian Kromme is een ervaren entrepreneur en spreker. Tijdens zijn presentaties neemt Christian je aan de hand van sprekende voorbeelden mee in de exponentieel veranderende wereld waarin steeds meer disruptieve technologieën en business modellen zorgen voor een grote nachtverschuiving richting de consumenten en slimme communities.

   

 • Horst Streck

  Horst Streck is gamifier, een beroep dat formeel niet bestaat. Via zijn presentatie wil Horst Streck de toehoorder meenemen in zijn Gamification wereld, waarin hij aantoont (aan de hand van vele voorbeelden) dat we spelelementen zinvol kunnen inzetten om hiermee zakelijke doelen (sneller) te kunnen behalen.