Vincent Everts

De persoonlijke missie van Vincent Everts is het aanzetten van mensen en bedrijven tot actief gebruik van nieuwe technologieën.

Vincent Everts is trendwatcher, gepassioneerd spreker, CEO bij Innovader.nl, video columnist met baldopinions.com en bovendien recensent. Vanuit zijn rol als trendwatcher geeft Vincent enthousiaste presentaties en lezingen en daarnaast interviewt hij graag mensen en maakt daar video reportages van. Tijdens zijn presentaties belicht Vincent ook graag de mogelijkheden die deze nieuwe technologieën kunnen bieden voor jouw organisatie, dit zijn vaak echte eyeopeners. Tijdens zijn presentaties is het doel dus voornamelijk om mensen te motiveren en inspireren.

Onderwerpen die Vincent Everts 

 • Digitalisering van onze samenleving en de relatie hierin tot ICT ontwikkelingen(Mobile first)
 • Social media in business
 • De voor- en nadelen van big data
 • E-commerce
 • Fintech
 • Mobile payments
 • Internet of things & het industriële internet
 • Artificial intelligence
 • Het nieuwe slimme werken
 • Onderwijs vernieuwing
 • De snelle opkomst van Saas & cloud business apps
 • Gadgets zoals wearables.

Het is immers zijn passie: presentaties geven over de invloed van nieuwe technologieën op ons leven. Vincent is momenteel veel bezig en in het nieuws met onderwerpen als blockchain, cryptocurrency en elektrisch rijden.

Inbegrepen bij een lezing van Vincent Everts

Vincent Everts heeft altijd een telefonische voorbespreking met de opdrachtgever, hij maakt een video over het evenement, en stopt het in zijn nieuwsbrief van 20k mensen indien het past. Hij interviewt vaak andere sprekers of de opdrachtgever en maakt er een filmpje van en zet presentatie + slides ook weer in zijn nieuwsbrief. In 80% van de opdrachten maakt Vincent gebruik van sqiffer (soort buzzmaster) voor €600 extra om interactie met publiek te faciliteren. Dit is een handige tool om oplossingen te vragen en te prioriteren.

Vincent Everts boeken of inhuren?

Naast het geven van inspirerende presentaties, begeleidt Vincent ook brainstormsessies, vervult hij met plezier de rol van dagvoorzitter en participeert hij in strategiesessies. Heeft jouw organisatie een wake-up call nodig, is het toe aan innovatie of komen ICT projecten niet van de grond? Vincent helpt graag!

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Tariefindicatie: 3000 - 4000 Euro

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Vincent Everts SKU UPC Model

Snelle dynamische presentatie. Het tempo in beeld en woord ligt hoog, maar past bij jou. Knap dat je veel losse feiten, cijfers, voorbeelden noemt en

Aug 29, 2018 by Anonymous
Bedrijfsnaam: RTV Oost Reclame 

Snelle dynamische presentatie. Het tempo in beeld en woord ligt hoog, maar past bij jou. Knap dat je veel losse feiten, cijfers, voorbeelden noemt en er toch een mooi rond verhaal van maakt. Erg leuk dat je voorbeelden hebt gebruikt van onze adverteerders voor de persoonlijke touch. Enthousiasme van jou werkt nog dagen door. Veel stof tot napraten met gasten op de avond zelf en in latere verkoopgesprekken. Je blijft hangen bij de mensen!


‘Prachtige presentatie, dynamisch gebracht, humor, hield de aandacht vast. Gaf een goed doorzicht van alle mogelijkheden. Hebben alleen maar enthous

Aug 29, 2018 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Politie Rotterdam 

‘Prachtige presentatie, dynamisch gebracht, humor, hield de aandacht vast. Gaf een goed doorzicht van alle mogelijkheden. Hebben alleen maar enthousiaste reacties gekregen.’
— Paul Kruijf, Politie Rotterdam


5.0 5.0 2 2 Snelle dynamische presentatie. Het tempo in beeld en woord ligt hoog, maar past bij jou. Knap dat je veel losse feiten, cijfers, voorbeelden noemt en er toch een mooi rond verhaal Vincent Everts

Gerelateerde sprekers

 • Hans Groenhuijsen

  Hans Groenhuijsen legt makkelijk de verbinding naar onderwerpen als technologie, disruptieve innovatie, verduurzaming, energietransitie, en nieuwe vormen van organiseren en samenwerken. Hij heeft zijn sporen verdiend met verschillende management functies bij Boer & Croon, Achmea, Athlon, Akzo Nobel en meer. Ook is hij auteur, columnist en schrijft hij regelmatig blogs.

   

 • Christian Kromme

  Christian Kromme is een ervaren entrepreneur en spreker. Tijdens zijn presentaties neemt Christian je aan de hand van sprekende voorbeelden mee in de exponentieel veranderende wereld waarin steeds meer disruptieve technologieën en business modellen zorgen voor een grote nachtverschuiving richting de consumenten en slimme communities.

   

 • Ir. Paul Bessems

  Paul Bessems is pionier, internationaal spreker, blockchain consultant, trainer en (co-)auteur van negen managementboeken. Hij heeft ruim 25 jaar ervaring met het ontwerpen en ontwikkelen van nieuwe organisatievormen die beter aansluiten op nieuwe organisatietechnologieën zoals blockchain.