Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Vincent Everts
Bewaar als favoriet

Vincent Everts

Tariefindicatie: 3000 - 4000 Euro

Vincent Everts is trendwatcher en gepassioneerd spreker over de invloed van nieuwe technologieën op ons leven. Hij is met name een expert in de onderwerpen blockchain, cryptocurrency en elektrisch rijden.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Of bekijk een video

RTV Oost Reclame

Snelle dynamische presentatie. Het tempo in beeld en woord ligt hoog, maar past bij jou. Knap dat je veel losse feiten, cijfers, voorbeelden noemt en er toch een mooi rond verhaal van maakt. Erg leuk dat je voorbeelden hebt gebruikt van onze adverteerders voor de persoonlijke touch. Enthousiasme van jou werkt nog dagen door. Veel stof tot napraten met gasten op de avond zelf en in latere verkoopgesprekken. Je blijft hangen bij de mensen!

Politie Rotterdam

‘Prachtige presentatie, dynamisch gebracht, humor, hield de aandacht vast. Gaf een goed doorzicht van alle mogelijkheden. Hebben alleen maar enthousiaste reacties gekregen.’ — Paul Kruijf, Politie Rotterdam

Vincent Everts

Vincent Everts is trendwatcher, vlogger, gepassioneerd spreker, CEO bij Innovader.nl, video-columnist bij baldopinions.com en bovendien recensent. Vanuit zijn rol als trendwatcher geeft Vincent enthousiaste presentaties en lezingen en daarnaast interviewt hij graag mensen en maakt daar video reportages van. Tijdens zijn presentaties belicht Vincent ook graag de mogelijkheden die deze nieuwe technologieën kunnen bieden voor jouw organisatie, dit zijn vaak echte eyeopeners. Tijdens zijn presentaties is het doel dus voornamelijk om mensen te motiveren en inspireren.

Hij is een graag geziene gast op radio, TV en in de media om te praten over de laatste digitale innovaties. Vincent staat bekend om zijn enorme hoeveelheid energie en enthousiasme, brede expertise en gevoel voor interactie.

Onderwerpen waar Vincent Everts over spreekt

 • Digitalisering van onze samenleving en de relatie hierin tot ICT ontwikkelingen (mobile first)
 • Social media in business
 • De toekomst van big data
 • E-commerce
 • Fintech
 • Mobile payments
 • Internet of things & het industriële internet
 • Artificial intelligence
 • Het nieuwe slimme werken
 • Onderwijs vernieuwing

Het is immers zijn passie: presentaties geven over de invloed van nieuwe technologieën op ons leven. Vincent is momenteel veel bezig en in het nieuws met onderwerpen als blockchain, cryptocurrency en elektrisch rijden.

Naast het geven van inspirerende presentaties, begeleidt Vincent ook brainstormsessies, vervult hij met plezier de rol van dagvoorzitter en participeert hij in strategiesessies. Heeft jouw organisatie een wake-up call nodig, is het toe aan innovatie of komen ICT projecten niet van de grond? Vincent helpt graag!

Inbegrepen bij een lezing van Vincent Everts

Vincent Everts heeft altijd een telefonische voorbespreking met de opdrachtgever, hij maakt een video over het evenement, en stopt het in zijn nieuwsbrief van 20k mensen indien het past. Hij interviewt vaak andere sprekers of de opdrachtgever en maakt er een filmpje van en zet presentatie + slides ook weer in zijn nieuwsbrief. In 80% van de opdrachten maakt Vincent gebruik van sqiffer (soort buzzmaster) voor €600 extra om interactie met publiek te faciliteren. Dit is een handige tool om oplossingen te vragen en te prioriteren.

Vincent Everts ontzorgt bij online evenementen

Vincent Everts is ook jouw ‘one stop shop’ voor online evenementen. Hij kan je ontzorgen op het gebied van opzet, organisatie, techniek, spreker én dagvoorzitter. Hij heeft inmiddels ervaring met het organiseren van honderden digitale lezingen, in alle soorten en maten.

Er komt veel bij kijken bij het organiseren van een online event:

 • Techniek: studio, slides, teleprompter, etc.
 • Programma: wervend,  interessant en behapbaar
 • Bereiken juiste deelnemers: uitnodigingen, inzet sociale media, etc.
 • Begeleiding sprekers:  manier van zitten, cameragebruik, autocue, green screens, etc.
 • Voorzitten: verhelderen, enthousiasmeren en kritische vragen stellen.
 • Interactie: chats, polls, ratings en open vragen.

Vincent denkt graag mee met de hele opzet, de inzet van de allerlaatste technische hulpmiddelen, het maken en verspreiden van uitnodigingen, de voorbereiding, de productie en als inspirerende dagvoorzitter. Bekijk ook zeker even zijn video over dit onderwerp.

Vincent Everts inhuren voor jouw (online) event?

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer video’s

Recensies

RTV Oost Reclame

Snelle dynamische presentatie. Het tempo in beeld en woord ligt hoog, maar past bij jou. Knap dat je veel losse feiten, cijfers, voorbeelden noemt en er toch een mooi rond verhaal van maakt. Erg leuk dat je voorbeelden hebt gebruikt van onze adverteerders voor de persoonlijke touch. Enthousiasme van jou werkt nog dagen door. Veel stof tot napraten met gasten op de avond zelf en in latere verkoopgesprekken. Je blijft hangen bij de mensen!

Politie Rotterdam

‘Prachtige presentatie, dynamisch gebracht, humor, hield de aandacht vast. Gaf een goed doorzicht van alle mogelijkheden. Hebben alleen maar enthousiaste reacties gekregen.’ — Paul Kruijf, Politie RotterdamBeschikbaarheid en informatie Vincent Everts

 • 8,9 op basis van +620 reviews
 • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
 • Corona annulering = kosteloos verzetten
 • Snel direct contact met deze spreker