Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Vincent Everts
Bewaar als favoriet

Vincent Everts

Tariefindicatie: 3000 - 4000 Euro

Vincent Everts is trendwatcher en gepassioneerd spreker over de invloed van nieuwe technologieën op ons leven. Hij is met name een expert in de onderwerpen big data, cryptocurrency en AI.

RTV Oost Reclame

"Snelle dynamische presentatie. Het tempo in beeld en woord ligt hoog, maar past bij jou. Knap dat je veel losse feiten, cijfers, voorbeelden noemt en er toch een mooi rond verhaal van maakt. Erg leuk dat je voorbeelden hebt gebruikt van onze adverteerders voor de persoonlijke touch. Enthousiasme van jou werkt nog dagen door. Veel stof tot napraten met gasten op de avond zelf en in latere verkoopgesprekken. Je blijft hangen bij de mensen!"

Vincent Everts

Nieuwe digitale technologie heeft al jaren een grote invloed op onze samenleving. Trendwatcher Vincent Everts staat bekend als spreker die met veel enthousiasme en concrete voorbeelden aan het publiek laat zien hoe deze digitale trends onze toekomst veranderen en op welke wijze wij en onze bedrijven of organisaties daarop kunnen voorsorteren.

Als geen ander is hij in staat om de meest complexe onderwerpen duidelijk uit te leggen. Hij doet dit altijd met een enorme hoeveelheid energie en goede interactie met het publiek.

Vincent heeft in binnen- en buitenland een aantal succesvolle bedrijven op het snijvlak van software en nieuwe technologie in bedrijven opgestart. Hij wordt voortdurend in de media gevraagd deze trends toe te lichten. Hij weet waarover hij praat en kent de laatste ontwikkelingen, waardoor hij keer op keer in staat is om zijn publiek te verrassen.

Over de lezingen van Vincent Everts

Vincent Everts geeft presentaties over het thema van het evenement in relatie tot de grote technologische trends van dit moment. Zijn kennis bestrijkt een groot gebied, van AI en big data-toepassingen tot cyber security, elektrische mobiliteit, e-commerce, fintech, cryptocurrency, internet of things, het industriële internet, duurzaamheid, onderwijsvernieuwing, SAAS en cloud business applicaties. Hij is dé dynamische dagvoorzitter die met enthousiasme en interactie het publiek weet te boeien.

Zijn talent om zijn brede kennis en inzichten toe te passen op de onderwerpen die op uw evenement aan de orde komen zorgt ervoor dat hij elk publiek weet te inspireren en aan te moedigen om deel te nemen aan de discussies.

Onderwerpen waar Vincent Everts over spreekt

 • Digitale technologie en digitale trends
 • De Top AI Trends, ChatGPT, 10 AI demo’s & gevolgen voor bedrijfsleven
 • Big data
 • Cyber security
 • Mobiliteit
 • e-commerce en e-marketing
 • Blockchain
 • Cryptocurrency
 • Internet of things
 • Software tools
 • Energietransitie (mobiliteit, energie & duurzaamheid)

Voorafgaand aan het evenement voert Vincent altijd een verdiepend gesprek over de gewenste inhoud van het programma, zodat zijn verhaal altijd precies bij het doel van het evenement past.

Naast (keynote) spreker is Vincent Everts tevens videomaker, die vooraf een leuke video over het evenement maakt die in de uitnodiging kan worden gebruikt. Ook kan hij desgewenst een video maken of andere sprekers interviewen.

Vincent Everts als dagvoorzitter

Vincent Everts is de perfecte dagvoorzitter voor elk evenement dat op zoek is naar energie, interactie en ongekende inspiratie. Met Vincent als dagvoorzitter zijn jullie verzekerd van een onvergetelijk evenement. Hij is een vlotte, betrokken en enthousiaste dagvoorzitter die veel kennis heeft van bedrijfs- en transformatieprocessen en altijd bezig ben om innovatie en veranderingen dichtbij het publiek te brengen. Vincent maakt altijd gebruik van interactie tools met het publiek, zodat er veel vragen en meningen worden gedeeld.

Bovendien maakt hij altijd een video-aankondiging en denkt hij graag mee met het programma.

Interesse in een lezing van trendwatcher Vincent Everts?

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Politie Rotterdam

"‘Prachtige presentatie, dynamisch gebracht, humor, hield de aandacht vast. Gaf een goed doorzicht van alle mogelijkheden. Hebben alleen maar enthousiaste reacties gekregen.’ — Paul Kruijf, Politie Rotterdam"

Beschikbaarheid en informatie

Vincent Everts

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid