Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Super mooi programma dat uitnodigt tot reflectie en goede gesprekken. De rust en ruimte op het water maakt het totaal anders dan het doorlopen van een programma in een trainingsruimte! Een aantal mooie stappen gezet op gebied van leiderschap en we zijn als team sterker geworden. Al met al een geweldige ervaring die ik iedereen kan aanraden! Sanne, Frisse Blikken.
Frisse blikken

Sprekers Fintech

HomeSprekers/IT en Innovatie/Fintech

Wat kunnen we leren van succesvolle FinTechs? Als startende ondernemer of als gevestigde naam in de financiële dienstverlening. Onze ervaren sprekers en workshopleiders nemen je mee in de inspirerende wereld van FinTech.

10 Sprekers gevonden

Vincent Everts Bekijken
Bewaar als favoriet
Maurice Jongmans Bekijken
Bewaar als favoriet
Dennis Vink Bekijken
Bewaar als favoriet
Bruno Fabre Bekijken
Bewaar als favoriet
Richard Lamb Bekijken
Bewaar als favoriet
Isabell Welpe Bekijken
Bewaar als favoriet
Suzanne Eikmans Bekijken
Bewaar als favoriet
Robert Rongen Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over Fintech

Diverse FinTech (Financiële Technologie) initiatieven timmeren al geruime tijd aan de weg in Nederland. Desondanks weet een groot deel van de Nederlanders nog niet wat de betekenis van FinTech is. De bekende nederlandse FinTechs zoals Tikkie, Adyen en Bunq zullen echter wel een lichtje doen branden. FinTechs zijn bedrijven die innovatieve technologie gebruiken om financiële dienstverlening te verbeteren en te concurreren met traditionele financiële methodes. Inmiddels vormen Fintech-bedrijven een serieuze concurrentie voor banken, verzekeraars en vermogensbeheerders. Hoe hebben de FinTechs in relatief korte tijd een groot deel van de financiële markten veroverd? Allereerst verlangden klanten van banken, verzekeraars en andere financieel dienstverleners steeds meer van ze. Zo verwachten consumenten verwachten steeds meer (24/7) online bereikbaarheid van hun financiële dienstverleners. Ondersteuning via websites, chat en social media. Vervolgens bleek dat veel grote financiële instellingen vooral bezig waren met het implementeren van extra regelgeving. Daardoor konden FinTechs in dit gat springen. Zij konden sneller voorzien in de nieuwe behoeften van de consument. Op zoek naar een spreker die op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen binnen FinTech? Voor een klantevent, bedrijfsbijeenkomst of seminar? Iemand die weet hoe je efficiënt een FinTech-bedrijf op kan schalen. Of die uiteen kan zetten wat kunnen we leren van succesvolle FinTechs. Als starter of als gevestigde naam in de financiële dienstverlening. Hoe dan ook, neem nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.