Dennis Vink
Dennis Vink is een veelzijdige professional en regelmatig dagvoorzitter. Als geen ander weet hij een breed publiek te bereiken en mee te nemen in de internationale wereld van financiële strategie, hoe je geld kunt verdienen met slimme beleggingen in aandelen, een groen investeringsbeleid en leiderschap. Zijn opiniestukken in Het Financieele Dagblad, Me Judice en vaktijdschriften worden alom gewaardeerd. Met zijn onafhankelijke en internationaal georiënteerde instelling werpt Dennis een no-nonsense en humoristische blik op de strategie van organisaties – en de zin en onzin van cijfers en aandeelhouders..

Onderwerpen waar Dennis Vink over spreekt:
Dennis Vink spreekt over een breed scala aan financiële onderwerpen, waaronder innovatie op de kapitaalmarkten, zoals de opkomst van sustainable investments en investeringen in tech, fusies- en overnames, actief investeringsbeleid en de druk van activistische aandeelhouders op strategische waardecreatie.

Persoonlijke info
Dennis Vink is nationaal en internationaal een veelgevraagd spreker, docent en adviseur. Zijn talent om de zin en onzin van cijfers met energie en de nodige humor weer te geven heeft hem twee keer de titel Professor of the Year in teaching excellence opgeleverd. Zijn publicaties in kranten en vaktijdschriften worden veel gelezen en vaak geciteerd.

Persoonlijke missie
De wereldwijde ontwikkelingen op de financiële markten en in de beleggingswereld laten niemand van ons onberoerd. Ze stellen ons in rap tempo voor allerlei complexe en uitdagende vraagstukken, bijvoorbeeld op het gebied van groen beleggen, tech investeringen, en activistische aandeelhouders. Wat we nodig hebben om deze vraagstukken goed te begrijpen – en vervolgens aan te pakken – zijn scherpe analyses en discussies.

Interesse in een lezing of van Dennis Vink of heeft u een vraag?
Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field