Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Dennis Vink
Bewaar als favoriet

Dennis Vink

Dennis Vink is hoogleraar Finance and Investment aan Nyenrode Business Universiteit. Hij spreekt over een breed scala aan financiële onderwerpen, zoals innovatie op de kapitaalmarkten, corporate finance, financiële analyse, investeringsbeleid, waardebepaling en waardecreatie.

Vereniging voor Veterinair Praktijk Management

"Van een van onze leden; Wat een enorm leuke webinar met Dennis Vink, trouwens. Heel knap hoe hij de zaken wist terug te brengen tot 1 of 2 A-4tjes. Uitstekende keuze van jullie!"

Dennis Vink

Prof. dr. Dennis Vink is hoogleraar Finance and Investment aan Nyenrode Business Universiteit en directeur van het Nyenrode Center for Finance.

Daarnaast is hij nationaal en internationaal een veelgevraagd spreker, docent en adviseur. Als geen ander weet hij een breed publiek te bereiken en mee te nemen in de internationale wereld van financiële strategie, hoe je geld kunt verdienen met slimme beleggingen in aandelen, een groen investeringsbeleid en leiderschap.

Zijn opiniestukken in Het Financieele Dagblad, Me Judice en vaktijdschriften worden alom gewaardeerd. Met zijn onafhankelijke en internationaal georiënteerde instelling werpt Dennis een no-nonsense en humoristische blik op de strategie van organisaties – en de zin en onzin van cijfers en aandeelhouders.

Zijn talent om de zin en onzin van cijfers met energie en de nodige humor weer te geven heeft hem twee keer de titel Professor of the Year in teaching excellence opgeleverd. Dus laat u verrassen door zijn wervelende lezingen.

Onderwerpen waar Dennis Vink over spreekt:

Dennis Vink spreekt over een breed scala aan financiële onderwerpen, waaronder:

  • innovatie op de kapitaalmarkten, zoals de opkomst van sustainable investments en investeringen in tech,
  • corporate finance
  • financiële analyse
  • investeringsbeleid
  • waardebepaling en waardecreatie.
  • fusies- en overnames

Dennis Vink is hoogleraar Finance and Investment aan Nyenrode Business Universiteit en directeur van het Nyenrode Center for Finance.

Persoonlijke missie

De wereldwijde ontwikkelingen op de financiële markten en in de beleggingswereld laten niemand van ons onberoerd. Ze stellen ons in rap tempo voor allerlei complexe en uitdagende vraagstukken, bijvoorbeeld op het gebied van groen beleggen, tech investeringen, en activistische aandeelhouders. Wat we nodig hebben om deze vraagstukken goed te begrijpen – en vervolgens aan te pakken – zijn scherpe analyses en discussies.

Interesse in een lezing of van Dennis Vink of heeft u een vraag?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Dennis Vink

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid