Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Kristel Groenenboom
Bewaar als favoriet

Kristel Groenenboom

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Kristel Groenenboom runt sinds haar 23ste een miljoenenbedrijf dat containers bouwt. Maar een jonge, vrouwelijke directeur van een succesvol internationaal bedrijf? Die in een Porsche rijdt? Dat past niet in het plaatje van veel klanten en leveranciers. In de afgelopen jaren werd ze uitgeroepen tot meest veelbelovende zakenvrouw én internationaal onderneemster van het jaar.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Of bekijk een video

OUV de Kring

Open eerlijk en onbevangen gaf Kristel de mannelijke vooroordelen over vrouwen lik op stuk. Met haar enthousiasme nodigt zij iedereen uit vragen te stellen. Vragen die ze beantwoord met inspirerende voorbeelden die uitnodigen tot nadenken. Prachtig om te zien dat iedereen genoot van haar ambitie en drive. Ondernemen is een serieus vak maar het wordt pas leuk als er ook gelachen kan worden. Die garantie is er bij Kristel!

Kristel Groenenboom

Kristel Groenenboom runt sinds haar 23ste een miljoenenbedrijf dat containers bouwt. Maar een jonge, vrouwelijke directeur van een succesvol internationaal bedrijf? Die in een Porsche rijdt? Dat past niet in het plaatje van veel klanten en leveranciers.

Ze heeft over haar ervaringen het boek ‘Mag ik meneer Kristel even spreken‘ geschreven. Ook deelt ze haar verhaal door inspirerende en verfrissende lezingen. Kristel enthousiasmeert toeschouwers en geeft mensen het gevoel van gedrevenheid mee. Ze opent de ogen van haar toeschouwers met betrekking tot moderne vormen van ondernemen.

Onderwerpen waar Kirstel over kan spreken:

 • Vrouwelijk ondernemerschap
 • Ondernemen
 • Jonge leidinggevende
 • Vooroordelen
 • Diversiteit in het bedrijfsleven
 • Familiebedrijven: overnames en bedrijfsopvolging
 • Help, mijn team is dubbel zo oud als ik!
 • Jong ondernemerschap en (jong) leidinggeven
 • Leidinggeven
 • Bedrijfsovernames
 • Persoonlijke groei

Ook geeft zij gastcolleges op de universiteiten. De vraag aan haar is dan of zij de studenten wil enthousiast maken voor ondernemerschap. Ze wilt inspireren en toeschouwers een beeld geven van wat ondernemerschap inhoudt. Daarnaast inspireert ze mensen en is ze een groot voorstander van meer diversiteit in het bedrijfsleven.

Achtergrond Kristel Groenenboom

Op haar 23ste is Kristel met een hoge onderscheiding afgestudeerd als Handelsingenieur aan de Universiteit van Antwerpen. Direct daarna (in 2009) heeft Kristel het bedrijf van haar vader overgenomen Container Service C. Groenenboom bv. Dit is een containerfabriek, waar zij containers repareren, bouwen en verbouwen. Daarnaast hebben zij een spuiterij en straalloods. In totaal heeft Kristel 30 medewerkers in dienst. Zij is directeur en enig aandeelhouder. In 2009 heeft Kristel dit bedrijf overgenomen van haar vader.

Dit werd een groot succes en zij heeft daarna ook verschillende prijzen/awards gewonnen. Van Internationaal Zakenvrouw tot Sprout 25 onder de 25. Ook staat ze ieder jaar in de top 100 van the Next Women. Daarnaast is zij columnist van ManagementTeam.

In 2017 is haar eerste boek uitgekomen ‘Mag ik meneer Kristel even spreken‘. In 2021 verscheen haar boek ‘Nu of nooit – De zeven regels waarmee je alles kunt bereiken wat je wilt‘.

Interesse in een lezing van Kirstel Groenenboom of heeft u een vraag?

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Meer video’s

Recensies

OUV de Kring

Open eerlijk en onbevangen gaf Kristel de mannelijke vooroordelen over vrouwen lik op stuk. Met haar enthousiasme nodigt zij iedereen uit vragen te stellen. Vragen die ze beantwoord met inspirerende voorbeelden die uitnodigen tot nadenken. Prachtig om te zien dat iedereen genoot van haar ambitie en drive. Ondernemen is een serieus vak maar het wordt pas leuk als er ook gelachen kan worden. Die garantie is er bij Kristel!Beschikbaarheid en informatie Kristel Groenenboom

 • 8,9 op basis van +620 reviews
 • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
 • Corona annulering = kosteloos verzetten
 • Snel direct contact met deze spreker