Kristel Groenenboom
Kristel Groenenboom is een jonge, vrouwelijke ondernemer die een enorm leuk boek heeft geschreven: ‘Mag ik meneer Kristel even spreken’. Haar verhaal is inspirerend, nieuw en verfrissend. Kristel enthousiasmeert toeschouwers en geeft mensen het gevoel van gedrevenheid mee. Ze opent de ogen van haar toeschouwers met betrekking tot moderne vormen van ondernemen.

Onderwerpen en vragen waar Kirstel over kan spreken:
– Hoe werkt bedrijfsopvolging bij familiebedrijven?
– Wat zijn de problemen waar je tegenaan loopt als je in het familiebedrijf stapt?
– Hoe promoot je meer vrouwelijk ondernemerschap?
– Wat is Modern ondernemen?
– Jong ondernemerschap en (jong) leidinggeven
– Leidinggeven.
– Haar boek ‘mag ik meneer Kristel even spreken’. (over vooroordelen waar ondernemers mee te maken krijgen)
– Familiebedrijven en bedrijfsovernames.

Ook geeft zij gastcolleges op de universiteiten. De vraag aan haar is dan of zij de studenten wil enthousiast maken voor ondernemerschap. Ze wilt inspireren en toeschouwers een beeld geven van wat ondernemerschap inhoudt.

Persoonlijke achtergrond Kristel Groenenboom
Op haar 23ste is Kristel met een hoge onderscheiding afgestudeerd als Handelsingenieur aan de Universiteit van Antwerpen. Direct daarna (in 2009) heeft Kristel het bedrijf van haar vader overgenomen Container Service C. Groenenboom bv. Dit is een containerfabriek, waar zij containers repareren, bouwen en verbouwen. Daarnaast hebben zij een spuiterij en straalloods. In totaal heeft Kristel 30 medewerkers in dienst. Zij is directeur en enig aandeelhouder. In 2009 heeft Kristel dit bedrijf overgenomen van haar vader. Zie : www.groenenboomcs.nl.

Dit werd een groot succes en zij heeft daarna ook verschillende prijzen/awards gewonnen. Van Internationaal Zakenvrouw van 2011 tot Sprout 25 onder de 25. Ook staat ze ieder jaar in de top 100 van the Next Women. Daarnaast is zij columnist van Managent Team en is in 2017 haar eerste boek uitgekomen ‘mag ik meneer Kristel even spreken’.

Interesse in een lezing van Kirstel Groenenboom of heeft u een vraag?
Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Kristel Groenenboom SKU UPC Model

Open eerlijk en onbevangen gaf Kristel de mannelijke vooroordelen over vrouwen lik op stuk. Met haar enthousiasme nodigt zij iedereen uit vragen te st

Apr 13, 2018 by Anonymous
Bedrijfsnaam: OUV de Kring 

Open eerlijk en onbevangen gaf Kristel de mannelijke vooroordelen over vrouwen lik op stuk. Met haar enthousiasme nodigt zij iedereen uit vragen te stellen. Vragen die ze beantwoord met inspirerende voorbeelden die uitnodigen tot nadenken. Prachtig om te zien dat iedereen genoot van haar ambitie en drive. Ondernemen is een serieus vak maar het wordt pas leuk als er ook gelachen kan worden. Die garantie is er bij Kristel!


5.0 5.0 1 1 Open eerlijk en onbevangen gaf Kristel de mannelijke vooroordelen over vrouwen lik op stuk. Met haar enthousiasme nodigt zij iedereen uit vragen te stellen. Vragen die ze beantwoor Kristel Groenenboom

Gerelateerde sprekers

 • Hans Zandvliet

  Hans Zandvliet is ondernemer in hart en nieren. Als bedenker van de welbekende Flippo kent hij enorme succesverhalen. Maar hoe ging het verder na dit succesverhaal? Welke valkuilen kunnen er op het pad van een ondernemer komen? Tijdens een live stage interview met Hands Zandvliet wordt zijn inspirerende ondernemers story verteld.

   

 • Michiel Muller

  Michiel Muller is een specialist in ondernemerschap, innovatie, daadkracht en het openbreken van markten. Dat bewees hij onder andere met Route Mobiel en Tango. Hij is winnaar van vele marketingprijzen en een veelgevraagd spreker en dagvoorzitter vanwege zijn energieke en meeslepende wijze van presenteren.

   

 • Philip Hess

  Philip Hess, medeoprichter van senz° umbrellas, de uitvinders van de stormparaplu, is een enthousiaste inspiratiebron voor ondernemers. Niet alleen de successen komen aan bod, maar vooral ook de leermomenten. Met veel levendige voorbeelden, filmpjes en humor neemt hij u mee in zijn jongensboek.

   

 • Tom Coronel

  Tom Coronel is een rasondernemer. Een uitermate inspirerende, succesvolle en professionele duizendpoot. Zo is Coronel oprichter/eigenaar van vele webwinkels, oprichter/eigenaar van Social Media Bureau Booster Media Solutions, e-commerce man van het jaar 2011 en succesvol internationaal autocoureur.