Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

JosetteDijkhuizen-profielfoto
Bewaar als favoriet

Josette Dijkhuizen

Tariefindicatie: 3000 - 4000 Euro

Josette Dijkhuizen is ondernemer en combineert in haar activiteiten wetenschap en praktijk van ondernemerschap. Zij adviseert en coacht ondernemende mensen. Daarnaast geeft ze lezingen en workshops over dit thema waarbij ze put uit haar onderzoeken. Ze is auteur van Het Ondernemersgen, Startershandboek en Startershandboek voor inburgeraars.

Josette Dijkhuizen

Prof. dr. Josette Dijkhuizen is ondernemer en bijzonder hoogleraar Ondernemerschap (Tilburg University). Voordat ze in het wetenschappelijk circuit terecht kwam, was Josette al jaren ondernemer. Dagelijks adviseert ze ondernemers, gemeenten, onderwijsinstellingen e.a over stimulering van ondernemerschap. Ze heeft inmiddels een reeks boeken op haar naam staan en heeft ook diverse (internationale) onderscheidingen gekregen.

De opgedane kennis en ervaring zet Josette in voor workshops en lezingen over ondernemerschap.

Onderwerpen waar Josette over praat:

  • Duurzame inzetbaarheid van ondernemers (bedrijfsmatige en persoonlijke ontwikkeling)
  • Intern ondernemerschap ofwel intrapreneurship, ondernemerschap binnen organisaties
  • Vrouwelijk ondernemerschap
  • Ondernemerschap voor kwetsbare groepen

Achtergrond Josette Dijkhuizen

Josette Dijkhuizen verbindt in haar activiteiten de wetenschap aan de praktijk van ondernemerschap. Dit heeft geleid tot diverse ondernemingen, boeken en presentaties over de gehele wereld. Zo heeft Josette Ondernemerschap in Bedrijf opgericht ter stimulering van intern ondernemerschap in organisaties. Maar ook het landelijk netwerk van ondernemerscoaches De Zakencoach, is een bekend initiatief.

Vanuit haar eerdere positie als VN Vrouwenvertegenwoordiger is ze tevens het programma Krachtbedrijf gestart om kwetsbare mannen en vrouwen (uit de opvang, mensenhandel, vluchtelingen, e.a.) te begeleiden bij het opzetten van een eigen bedrijf. Niet alleen in Nederland, maar ook in bijvoorbeeld Pakistan, Peru, Libanon en Jordanië, is Josette actief met de uitrol van haar gedachtengoed. Bovendien is ze gestart met Women4Women om vrouwelijke ondernemers over de wereld te verbinden en kennis uit te wisselen. Haar werk is gewaardeerd met diverse prijzen en onderscheidingen.

Geïnteresseerd in een workshop of lezing van Josette Dijkhuizen?

Wil je meer weten over de mogelijkheden of wil je een vrijblijvende offerte? Neem dan contact op via het contactformulier of via 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Josette Dijkhuizen

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid