Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Marelle van Beerschoten
Bewaar als favoriet

Marelle van Beerschoten

Tariefindicatie: 3000 - 4000 Euro

Marelle van Beerschoten inspireert mensen om creatiever naar digitale veranderingen te kijken en hun mindset op dit gebied te vergroten. Ze heeft een fris perspectief op onderwerpen als digitale transformatie, leiderschap en data science.

Hogeschool Inholland

"Wij kijken terug op een geslaagde dag met een waardevolle bijdrage van Marelle van Beerschoten. Fijn vooraf kunnen afstemmen en het verhaal van Marelle sloot daarom naadloos aan op het thema van de dag. Enthousiaste spreker (in het Engels), fijne interactie met de zaal en professionele presentatie."

Marelle van Beerschoten

Marelle van Beerschoten is oprichter en Managing Director van Digital Shapers, dat werkt aan het vergroten van digitale mindset en het versnellen van datagedreven transformatie binnen organisaties.

Marelle inspireert mensen om creatiever naar digitale veranderingen te kijken en hun mindset op dit gebied te vergroten. Ze heeft een fris perspectief op onderwerpen als digitale transformatie, leiderschap en data science. Ze zet zich graag in voor vrouwelijk ondernemerschap in tech en de samenwerking tussen het bedrijfsleven en universiteit om in Nederland meer digitaal leiderschap te creëren.

Onderwerpen waar Marelle van Beerschoten over spreekt:

  • Ondernemerschap
  • Digitale transformatie
  • Kunstmatige Intelligentie
  • Data gedreven verandering
  • Data driven organiseren
  • Vrouwelijk ondernemerschap in tech

Marelle brengt bedrijven in beweging om transformatie te versnellen. Ze is hierin gegrepen door de snelle ontwikkeling van technologie en gedreven om het verschil te maken.

Over Marelle van Beerschoten

Marelle rondde haar studie cum laude af aan de Universiteit van Amsterdam en al tijdens haar studie raakte ze betrokken bij een start-up. Toen ze tijdens een reis in Silicon Valley bij de kern van de huidige snelle technologische ontwikkelingen was raakte ze geïnspireerd. Vanaf die dag wilde ze invloedrijk werk doen waar technologie het verschil in kon maken. Zo ontstond het idee voor Marelle’s eerste bedrijf, genaamd Applified. Gaandeweg veranderde de focus van mobile enterprise apps naar digitale transformatie. Hierdoor ontstond vervolgens Digital Shapers. Met deze community van ‘born digitals’ brengt ze bedrijven in beweging om transformatie te versnellen en de verbeelde toekomst te realiseren.

Daarnaast is zij lid van de Adviesraad van de Amsterdam Business School en de denktank DenkWerk, waarmee ze recentelijk publiceerde over Artificial Intelligence in Nederland. Voorheen was zij eigenaar van de mobile app-ontwikkelaar Applified en young advisor van StartupDelta.

Marelle van Beerschoten boeken

Als je interesse hebt om Marelle van Beerschoten te boeken, dan kun je contact opnemen via het contactformulier of via 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Marelle van Beerschoten

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid