Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Janne Vereijken
Bewaar als favoriet

Janne Vereijken

Tariefindicatie: 3000 - 4000 Euro , Boven 4000 Euro

Janne Vereijken vergroot de innovatiekracht van individuen, teams en organisaties. In haar keynotes maakt ze op doortastende wijze duidelijk welke facetten van belang zijn om innovatie te stimuleren en onderdeel te maken van het DNA van je organisatie.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Of bekijk een video

EY Nederland

Janne Vereijken heeft een lezing gegeven op ons jaarlijkse partnerevent van EY met 250 partners. Voor een kritisch publiek heeft zij met volle energie een overtuigend verhaal gebracht over innovatie. Haar keynote ‘Boosting Innovation’ ging over succesvol innoveren binnen corporates. Hoe om te gaan met alle uitdagingen rond innovatie? Kenmerkend is dat innovatie bij Janne niet abstract en ongrijpbaar blijft doordat ze praktische handvatten, heldere voorbeelden en persoonlijke ervaringen deelt. Haar bijdrage is zeer positief ontvangen door onze collega’s. Een aanbeveling waard! - Coen Boogaart, CEO

Janne Vereijken

Als facilitator begeleidt Janne Vereijken organisaties bij de ontwikkeling van nieuwe strategieën, producten, diensten en oplossingen. Daarnaast vergroot Janne Vereijken de innovatiekracht van individuen, teams en organisaties. Door hen te voorzien van de inzichten, methodieken en praktische handvatten die hen in staat stellen hun eigen toekomst te maken.

Janne staat garant voor actuele kennis, inspirerende voorbeelden uit haar jarenlange ervaring met diverse opdrachtgevers en een aanstekelijke energie. In haar keynotes maakt ze op doortastende wijze duidelijk welke facetten van belang zijn om innovatie te organiseren, stimuleren en onderdeel te maken van het DNA van je organisatie. Aan de hand van herkenbare cases illustreert Janne Vereijken hoe ze samen met ondernemers en bedrijven effectief vormgeeft aan innovatie. Het principe ‘fail smart’ is hier een voorbeeld van. Ook geeft ze op maat aanbevelingen voor de specifieke uitdagingen van het aanwezige publiek. Haar presentatiestijl is energiek en enthousiasmerend.

Onderwerpen

 • A guide to kick-ass innovation: Succesvol en efficiënt vernieuwen
 • Omgaan met disruptie: Op proactieve wijze reageren op ontwrichtende trends, ontwikkelingen en innovaties
 • Strategic Innovation: How to plan for innovation in the 21st century
 • Business Model Innovatie: Van tekentafel naar praktijk
 • Design Thinking: innovatie waarbij de mens radicaal centraal staat
 • PAAS: Product As A Service business model
 • Public Innovation: Innoveren voor overheden en maatschappelijke organisaties
 • Boosting the Innovative Power of Organisations: de innovatiekracht van teams en organisaties vergroten
 • Innovation Leadership: hoe leiders innovatie stimuleren
 • What does it take to be an innovator? Je persoonlijke innovatiekracht boosten

Achtergrond

Janne Vereijken (1982) is ondernemer en innovator in hart en nieren. Vanaf haar jeugd hield ze zich als bandleider bezig met het creëren van muziek en waren haar ambities en interesses te groot voor haar één pad. Janne Vereijken studeerde Bedrijfskunde met een Master Strategie en Algemene Cultuurwetenschappen aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Haar inhoudelijke kennis en creatief vermogen zijn een ideale combinatie gebleken voor innoveren op hoog niveau. Dat is niet onopgemerkt gebleven: ze is uitgeroepen tot Rotterdamse Zakenvrouw van het Jaar 2018. Ze maakte indruk op de jury door haar lef, doorzettingsvermogen en het op zo’n jonge leeftijd neerzetten van een bedrijf met expertstatus.

Haar visie is: innovatie is geen ‘nice to-have’, maar een must. Innoveren is hét middel om organisaties, producten en diensten waardevoller, slimmer en duurzamer te maken. Het uiteindelijke doel is om de Nederlandse economie vooruit te helpen.

Met haar onderneming Spring Company begeleidt spreker Janne Vereijken organisaties bij de ontwikkeling van doorbraak strategieën en innovaties. Eén van de gebruikte methodieken is design thinking. Ze vergroot de innovatiekracht van organisaties zodat ze ongoing flexibele oplossingen kunnen bieden voor complexe vraagstukken en futureproof zijn.

Interesse in een lezing van Janne Vereijken?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier. Of telefonisch 072  – 750 7422. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer video’s

Recensies

EY Nederland

Janne Vereijken heeft een lezing gegeven op ons jaarlijkse partnerevent van EY met 250 partners. Voor een kritisch publiek heeft zij met volle energie een overtuigend verhaal gebracht over innovatie. Haar keynote ‘Boosting Innovation’ ging over succesvol innoveren binnen corporates. Hoe om te gaan met alle uitdagingen rond innovatie? Kenmerkend is dat innovatie bij Janne niet abstract en ongrijpbaar blijft doordat ze praktische handvatten, heldere voorbeelden en persoonlijke ervaringen deelt. Haar bijdrage is zeer positief ontvangen door onze collega’s. Een aanbeveling waard! - Coen Boogaart, CEOBeschikbaarheid en informatie Janne Vereijken

 • 8,9 op basis van +900 reviews
 • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
 • Corona annulering = kosteloos verzetten
 • Snel direct contact met deze spreker