Op zoek naar een inspirerende spreker over innovatie?

Janne Vereijken
Bewaar als favoriet

Janne Vereijken

Tariefindicatie: 3000 - 4000 Euro, Boven 4000 Euro

Op zoek naar iemand die iedere dag werkt aan strategie- en innovatieprojecten? Ondernemer, innovator en strateeg Janne Vereijken deelt met passie haar verhaal met uw publiek.

Willem Endhoven (managing director) - High Tech NL

"Tijdens de voorbereiding van haar keynote toonde Janne zich zeer professioneel en kon ze zich ook goed inleven in het profiel van het publiek. Tijdens de uitvoering bleek dat zij het publiek goed wist te boeien met een mix van voorbeelden en wetenschappelijke achtergronden en kreeg zij ook een boeiende dialoog op gang. Dank je wel Janne voor een boeiende bijdrage aan ons event! "

Janne Vereijken

Janne Vereijken is ondernemer en innovator in hart en nieren. In haar keynotes weet Janne op doortastende wijze duidelijk te maken welke facetten van essentieel belang zijn voor succesvolle innovatie. Ze deelt inspirerende voorbeelden uit haar eigen praktijk en illustreert aan de hand van herkenbare cases hoe ze samen met ondernemers en bedrijven effectief vormgeeft aan innovatie.

Wat Janne als spreker uniek maakt, is haar vermogen om op maat gemaakte aanbevelingen te geven voor de specifieke uitdagingen van het aanwezige publiek. Ze combineert haar diepgaande kennis met concrete strategieën, praktische tips en tools om teams en organisaties te versterken en waardevolle samenwerkingsverbanden te smeden die leiden tot innovatieve doorbraken.

Onderwerpen

Janne staat garant voor een dynamische ervaring vol actuele kennis en jarenlange ervaring met diverse opdrachtgevers. Bovendien maakt Janne haar lezingen en workshops op maat, waardoor haar presentaties altijd aansluiten bij de behoeften van het publiek.

 1. Innovation = collaboration; inspiratie en handvatten voor succesvolle samenwerking in teams en tussen organisaties in ecosystemen
 2. A guide to kick-ass innovation; succesvol en efficiënt innoveren
 3. Human-centered innovation: impactvolle oplossingen ontwikkelen met nieuwe technologie
 4. Strategic Foresight – Het verkennen van mogelijke toekomsten voor betere beslissingen en actie nu
 5. Design Thinking; een human-centered en agile methode voor de ontwikkeling van nieuwe oplossingen en innovaties
 6. PAAS; het Product As A Service business model
 7. Business Model Innovatie; van tekentafel naar praktijk
 8. Boosting the Innovative Power of Organisations; de innovatiekracht van teams en organisaties vergroten
 9. Innovation Leadership; innovatie stimuleren in je team en organisatie.
 10. Boosting Innovation, je persoonlijke innovatiekracht boosten
 11. Omgaan met disruptie; op proactieve wijze reageren op ontwrichtende trends, ontwikkelingen en innovaties
 12. Moonshot Thinking: de katalysator voor radicale innovatie

Janne Vereijken vervult bovendien regelmatig de rol van dagvoorzitter of moderator, vooral als het thema van het evenement verband houdt met strategie of innovatie.

Achtergrond

Janne Vereijken (1982) studeerde Bedrijfskunde met een Master Strategie en Algemene Cultuurwetenschappen aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Haar inhoudelijke kennis en creatief vermogen zijn een ideale combinatie gebleken voor innoveren op hoog niveau. Dat is niet onopgemerkt gebleven: ze is uitgeroepen tot Rotterdamse Zakenvrouw van het Jaar 2018. Ze maakte indruk op de jury door haar lef, doorzettingsvermogen en het op zo’n jonge leeftijd neerzetten van een bedrijf met expertstatus.

Haar visie is: innovatie is geen ‘nice to-have’, maar een must. Innoveren is hét middel om organisaties, producten en diensten waardevoller, slimmer en duurzamer te maken. Het uiteindelijke doel is om de Nederlandse economie vooruit te helpen.

Met haar onderneming Spring Company begeleidt Janne organisaties bij de ontwikkeling van doorbraak strategieën en innovaties. Eén van de gebruikte methodieken is design thinking. Ze vergroot de innovatiekracht van organisaties zodat ze ongoing flexibele oplossingen kunnen bieden voor complexe vraagstukken en futureproof zijn. Janne Vereijken werkt samen met diverse partners uit het bedrijfsleven, de creatieve industrie en de wetenschap.

Interesse in een lezing van Janne Vereijken?

Laat je inspireren door Janne Vereijken en ontdek hoe zij met haar enthousiaste expertise teams, organisaties en individuen kan helpen om hun innovatiekracht te vergroten en succesvolle resultaten te behalen.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier. Of telefonisch 072  – 750 7422. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Wageningen University & Research

"At WUR, Janne moderated a closing event (150+ participants) of a multi-year scientific research program on Digital Twins in Green Life Sciences. She did that beautifully, on content and on people. She knows how to deal with complex matters in a complex environment. She can convey her own enthusiasm to the audience who feel challenged and involved with the subject. "

Coen Boogaart (CEO) - EY Nederland

"Janne Vereijken heeft een lezing gegeven op ons jaarlijkse partnerevent van EY met 250 partners. Voor een kritisch publiek heeft zij met volle energie een overtuigend verhaal gebracht over innovatie. Haar keynote ‘Boosting Innovation’ ging over succesvol innoveren binnen corporates. Hoe om te gaan met alle uitdagingen rond innovatie? Kenmerkend is dat innovatie bij Janne niet abstract en ongrijpbaar blijft doordat ze praktische handvatten, heldere voorbeelden en persoonlijke ervaringen deelt. Haar bijdrage is zeer positief ontvangen door onze collega’s. Een aanbeveling waard! "

Jan-Paul Schop - Managing director, USP-Marketing Consultancy

"We kijken met veel genoegen terug op de inspiratiesessie van Janne Vereijken voor onze fabrikanten in de installatiebranche. Zij hield de deelnemers voor dat innoveren hét middel is om organisaties, producten en diensten waardevoller, slimmer en duurzamer te maken. Haar optreden was top! We gaan haar vaker inzetten. "

High Tech NL

"Janne Vereijken is een topspreker en weet de kracht van innovatie & samenwerken goed te onderstrepen!"

EY Nederland

"Janne Vereijken heeft een lezing gegeven op ons jaarlijkse partnerevent van EY met 250 partners. Voor een kritisch publiek heeft zij met volle energie een overtuigend verhaal gebracht over innovatie. Haar keynote ‘Boosting Innovation’ ging over succesvol innoveren binnen corporates. Hoe om te gaan met alle uitdagingen rond innovatie? Kenmerkend is dat innovatie bij Janne niet abstract en ongrijpbaar blijft doordat ze praktische handvatten, heldere voorbeelden en persoonlijke ervaringen deelt. Haar bijdrage is zeer positief ontvangen door onze collega’s. Een aanbeveling waard! - Coen Boogaart, CEO"

Beschikbaarheid en informatie

Janne Vereijken

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid