Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Cris Zomerdijk
Bewaar als favoriet

Cris Zomerdijk

Cris Zomerdijk is een energieke spreker over het versterken van klantgerichtheid, ondernemerschap en innovatie. Met zijn enthousiasme weet hij professionals te inspireren om veranderingen in gang te zetten. Cris geeft lezingen, workshops en advies op het gebied van veranderen, continu verbeteren en presteren.

NVFM

"‘Cris, wat was het goed afgelopen donderdag! De reacties van de deelnemers aan het congres waren erg positief! Nogmaals dank! De spiegel uit jouw sessie heb ik vandaag al 2 keer bij collegae voorgehouden; zo leuk! Bedankt voor de inspiratie! Meya van Schaik-Sollman namens NVFM"

Cris Zomerdijk

Cris Zomerdijk is een energieke spreker over het versterken van klantgerichtheid, ondernemerschap en innovatie. Met zijn enthousiasme weet hij professionals te inspireren om veranderingen in gang te zetten. Als veranderkundige en vennoot is hij verbonden aan Holland Consulting Group. Naast zijn adviespraktijk doceert hij als gastdocent aan de Maastricht School of Management en de Baak.

De snel veranderende wereld vraagt mensen en organisaties om sneller te lopen en constant te blijven bewegen. Daarnaast valt het niet mee om daadwerkelijk verandering te creëren. Of het nu gaat om het versterken van ondernemendheid, versnellen van vernieuwing of het verbeteren van de dienstverlening en cultuur. De ontwikkelingen in de buitenwereld gaan veelal sneller dan we kunnen bijbenen. Cris Zomerdijk gelooft erin dat we juist nu met meer energie, motivatie en succes in actie dienen te komen. Veranderingen te starten. Te experimenteren. En anderen daarin te inspireren om mee te bewegen.

Onderwerpen

Cris Zomerdijk verzorgt activerende lezingen, workshops en advies op het gebied van veranderen, continu verbeteren en presteren. Hij laat deelnemers met meer energie, motivatie en succes in actie komen. Laat zijn bijdrage uw eerste stap, versneller of duwtje zijn richting droomprestaties!

  • Het versterken van klantgerichtheid
  • Ondernemerschap en innovatie
  • Experimenteren en inspireren

Cris verzorgt ook online workshops zoals de workshop De ondernemende professional en het webinar Digitale transformatie.

Achtergrond

Cris Zomerdijk staat bij zijn opdrachtgevers bekend om zijn enthousiasme, professionaliteit en positieve energie. Daarnaast heeft hij heeft een passie voor het creëren van beweging bij mensen en organisaties. Cris is auteur van het inspirerende boek ‘Kom in beweging’ en deelt tijdens zijn lezingen praktische veranderinzichten ‘voor de dromers die doen’.

Eerder schreef hij het boek ‘De Ondernemende Professional – Waarde creëren in een veranderende markt’, dit boek stond meer dan 125 dagen in de top-100 van Managementboek.nl. Met regelmaat levert hij als gastspreker bijdragen over het vergroten van ondernemerschap onder professionals zoals docenten, zorgprofessionals en accountants. Hierin staat Cris Zomerdijk stil bij ondernemendheid als logisch onderdeel van het professional zijn.

En nu in het nieuwe boek ‘Doen, omdat het je wat doet’ deelt HCG vennoot Cris Zomerdijk samen met één van zijn gewaardeerde relaties Theo Blom, sectordirecteur Zorg, Welzijn en Sport van het Graafschap College, zijn inzichten over het creëren van vernieuwing binnen een onderwijsorganisatie. Een inspiratieboek met zes unieke vernieuwingsprojecten en boordevol praktische inzichten en tips om zelf in beweging te komen. Niet door uitgebreide plannen te maken, maar door met een groep aanjagers te experimenteren, Met een voorwoord door Doekle Terpstra, aanjager van het Zorgpact en een slothoofdstuk door collega vennoot Arend Ardon.

Cris Zomerdijk inhuren of boeken voor een lezing?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Wij Breda

"Tijdens onze leergang Verbinden en Veranderen hield Cris onze zorgprofessionals een bevlogen verhaal voor over ‘anderen veranderen begint bij jezelf’. Mijn belangrijkste lessen: maak een foto waar je zelf op staat en fun can make behaviour change. Dank” John Beckers, bestuurder Wij Breda"

Accountsoftware Groep

"“Gastspreker Cris Zomerdijk gaf een inspirerende presentatie tijdens onze relatiedag voor accountants. Cris hield de groep een spiegel voor met betrekking tot het benutten van de eigen kwaliteiten en het overwinnen van barrières en daagde de groep uit tot het onderzoeken van het individueel onderscheidend vermogen”. Janneke Corver, Accountsoftware Groep te Veenendaal"

Beschikbaarheid en informatie

Cris Zomerdijk

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid