Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Bewaar als favoriet

Arno Folkerts

Tariefindicatie: Tarief op aanvraag

Arno Folkerts behoort tot een van de de meest gevraagde sprekers van Nederland. Met een unieke combinatie van humor en neurowetenschappelijke inzichten, spreekt hij over verandering, wendbaarheid en samenwerking.

Alliander

"Arno en Paul hebben al eerder voor ons bedrijf een show gedaan, waardoor we ze al redelijk goed kenden. Hun programma sloot heel goed aan op wat wij zochten en werd zeer goed ontvangen. Ze leveren precies af wat we ervan verwachten. Leuke humoristische show met goede dynamiek met de zaal."

Arno Folkerts

Arno Folkerts behoort tot een van de de meest gevraagde sprekers van Nederland. Met een unieke combinatie van humor en neurowetenschappelijke inzichten, spreekt hij over verandering, wendbaarheid en samenwerking.

Arno staat bekend om zijn warme doch duidelijke aanpak, waardoor hij in staat is op alle lagen te communiceren. In deze energieke en daarnaast ontspannen stijl neemt hij als spreker de zaal mee in zijn verhaal. Hij gaat in op thema‘s als leiderschap, verandering en samenwerking.

Over de lezingen van Arno Folkerts

Arno Folkerts belicht in zijn hoogstaande lezingen op humoristische en boeiende wijze hoe mensen omgaan met verandering en hoe ons brein daar op reageert. Hoe kun je verandering, samenwerking en innovatie verbeteren? Doorgaans proberen we dat middels nieuwe regels en afspraken en merken dan dat mensen gewoon blijven doen wat ze altijd al deden. Arno laat op inspirerende wijze zien hoe je het onbewuste deel van het brein kunt triggeren, waarna verandering vanzelf plaatsvindt. Hij laat tevens zien dat leiderschap een gevolg is van (authentiek) gedrag en hoe eigenaarschap ontstaat.

Omdat verandering nu eenmaal krachtiger ingezet wordt uit passie, betrokkenheid en energie, zitten zijn presentaties vol humor, nadenkertjes, zelfspot en verrassingen. Hij gebruikt veel visuele middelen als voorbeeld en maakt gemakkelijk contact met het publiek.

Onderwerpen

  • Verandering
  • De (on)mogelijkheden van het menselijk brein
  • Beïnvloeding
  • Samenwerking (op afstand)
  • Leiderschap (op afstand)
  • Cultuurverbetering
  • Innovatie
  • Commitment
  • Kwetsbaarheid
  • Communicatie

Na Arno’s lezing weet je het antwoord op de volgende punten:

Hoe we (op afstand) kunnen samenwerken of leiding geven en inspireren
– Hoe je gedrag verandert vanuit de diepere lagen in het brein
– Wat de meest effectieve verandertool is
– Waarom persoonlijke ontmoeting het belangrijkste zal blijven
– Hoe je betrokkenheid van mensen kunt vergroten
– Wat er nodig is om werkgeluk en passie toe te laten nemen
– Hoe je komt tot een optimale klantbeleving
– Hoe het komt dat we subjectief en selectief waarnemen
– Op welke wijze ons brein wordt beïnvloed
– Hoe we samenwerking soepel kunnen laten verlopen
– Hoe creativiteit en innovatie werken in ons brein
– Hoe we diversiteit kunnen omarmen

Duo-lezing met Paul Smit

Door de unieke samenwerking met de veelgevraagde spreker Paul Smit zijn deze mannen met hun verhaal perfect op elkaar ingespeeld. Arno zal als eerste op humoristische en inspirerende wijze laten zien hoe we verandering en samenwerking vloeiender kunnen laten verlopen. Door mensen te laten lachen en inzichten te geven rondom het brein, ontstaat de juiste mindset.

Paul sluit vervolgens de duo-lezing op hilarische wijze af, waarbij hij vanuit neurowetenschap laat zien waarom we doen zoals we doen. Zo gaan mensen de zaal uit met (1) veel energie en (2) tips & tricks rondom verandering & samenwerking. Tevens wordt het thema van jouw evenement in beide presentaties verwerkt.

Achtergrond

Na onder andere een internationale carrière werd Arno Folkerts algemeen directeur bij een vooraanstaande Automotive dealerholding. Hij leidde het bedrijf in een sterk veranderende tijd van een “old school” automobielbedrijf naar een toonaangevende moderne autogroep. En het had zo anders kunnen lopen. Immers, vanuit een te sterke groei belandde het bedrijf in 2016 in een enorme crisis. Doelen werden niet meer behaald, een dramatische klanttevredenheid, een grootscheepse fraude en een groot negatief resultaat. Met zijn moderne, duidelijke aanpak leidde hij het bedrijf terug naar de absolute top van het land in de Automotive branche. In 2019 werd hij daarmee onder andere verkozen tot ‘Audi Dealer van het Jaar’.

In dat zelfde jaar gooide hij het roer om en zette zijn carrière voort als spreker, coach, trainer en adviseur in Verandermanagement. Met zijn brede expertise begeleidt hij nu vele bedrijven in uiteenlopende branches met het in gang zetten van verandering. Door dit te belichten vanuit het menselijk brein, geeft hij veel inzichten voor een cultuurverbetering.

Interesse in een lezing van Arno Folkerts?

Ben je op zoek naar een spreker die humor en inhoud combineert? Arno Folkerts belicht op humoristische, verassende en energieke wijze hoe mensen omgaan met verandering en samenwerking. Hij laat zien vanuit het menselijk brein hoe we in een veranderende structuur de juiste cultuur kunnen creëren. Zijn presentaties vol inhoud, nadenkertjes, verrassingen en een verrassend sterke muzikale intermezzo.

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier. Of telefonisch via 072 – 750 7422. We helpen je graag verder.

 

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

MBO College Airport ROC Amsterdam

"Vanaf eerste contactmoment een goede klik met Paul en Arno. Paul opent het symposium en Arno sluit de dag af! De start van Paul op het symposium was één groot feest, ook de buitenlandse gasten hebben genoten van de Nederlandse voorstelling. Iedereen had door dat het ging over verandering en wat je daar zelf mee moet. De afsluiting door Arno was wederom fantastisch. Focus van Arno was meer vanuit het standpunt "wat gaan wij ermee doen", dit sloot naadloos aan op alle workshops die zijn gegeven op deze dag. Kortom we hadden geen betere samenstelling kunnen bedenken zoals was geprogrammeerd. Bedankt!"

Stedin

"Onze ervaring Arno was fantastisch! Mijn collega`s en ik hebben enorm genoten van Arno zijn show. We hebben veel geleerd en veel gelachen! Plus zijn verhaal sloot helemaal aan op de thema`s die momenteel spelen bij ons in de organisatie. Arno bedankt!"

A.S.R.

"De presentatie van Arno Folkerts was verrassend, humoristisch en tegelijkertijd zeer leerzaam. Met de nodige humor ging Arno dieper in op hoe we kunnen omgaan met verandering en ook beter kunnen samenwerken binnen organisaties. Een sterke presentatie, met als verrassing een medley."

Sophia Scholen

"Arno Folkerts heeft een prettig tempo van spreken. De ondersteuning met de visuele beelden houdt het publiek 'bij de les'. Boeiend voor iedereen. Leuke afwisseling tussen spreken en zang. Directeuren kunnen hier -zo gewenst- verder mee aan de slag. Het online voorgesprek was ook prettig. Arno gaf nog een paar goede tips, die helaas door het bestuur niet werden opgevolgd ;-). Wij waarderen het zeer dat Arno, doordat hij uit een andere branche komt, zijn verhaal iets heeft aangepast op het onderwijs."

NuBorgh College

"Het verhaal van Arno was goed en appelleerde aan het 'samen-gevoel'. Zijn humor werkte aanstekelijk: er werd veel gelachen."

Beschikbaarheid en informatie

Arno Folkerts

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid