Joyce de Ruiter
Als je doof én blind wordt, wat kun je dan nog?
Joyce werd op haar 16e verteld dat zij niet van waarde zou zijn in deze maatschappij, door een arts nota bene. Zij had op dat moment een keuze: wegzakken in een slachtofferrol of kijken naar de mogelijkheden en daar het maximale uithalen. En dat bleek en blijkt verrassend meer dan je zelf ook maar in de verste verte voor mogelijk houdt.

Lezing Joyce de Ruiter
Veranderingen krijgen we allemaal op ons pad, zowel in ons werk als in ons privéleven. Hoe wendbaar ben jij? Kies je ervoor om je te laten leiden door angst? Wacht je tot de noodzaak voor jou beslist? Of neem je zelf het initiatief en de leiding over jouw eigen toekomst?

Jullie verandering staat centraal
Doordat Joyce steeds weer een stukje van haar gehoor en zicht verliest leeft zij in een continu veranderproces met de keuze: hoe ga ik hier mee om? Na een carrière in de HR, communicatie en eventmanagement is zij volledig arbeidsongeschikt verklaard. Nu is zij spreker, inspirator en ondernemer. In haar leven staan incasseren, accepteren en mogelijkheden blijven zien centraal. In haar lezing deelt Joyce haar levenslessen die zij uit dit proces heeft gehaald.

Elk bedrijf is anders en doorloopt daarmee ook zijn eigen veranderproces. Doordat zij zich vooraf in haar publiek verdiept staat jullie verandering altijd centraal in haar verhaal. Joyce combineert haar aangrijpende levensverhaal met diverse trends en wetenschappelijke theorieën. Haar lezing kan worden aangevuld met een workshopelement, ongeacht de grootte van het publiek. Ze geeft haar publiek een persoonlijk inzicht mee die men direct en eenvoudig in de praktijk kan toepassen.

Onderwerpen waar Joyce de Ruiter over spreekt:
– Verandering
– Wendbaarheid
– Duurzame inzetbaarheid
– Authenticiteit
– Leiderschap
– Samenwerken

Joyce was te zien op tv als tafelgast bij RTL Late Night en in het programma OverWinnaars van Arie Boomsma. Het verhaal van Joyce is dusdanig confronterend, persoonlijk en impactvol dat iedereen vanaf de eerste seconde is geboeid en geraakt. Zo heeft zij al inspirerende sessies verzorgd voor o.a. KPMG, Jaarbeurs, UWV en Port of Rotterdam.

Interesse in een lezing van Joyce de Ruiter of heeft u een vraag?
Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Joyce de Ruiter SKU UPC Model

Joyce haar verhaal sloot precies aan bij onze verwachting. Sterk verhaal, knap hoe Joyce een relatief grote groep zo betrokken krijgt. Goed dat er ook

Nov 19, 2018 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Aegon 

Joyce haar verhaal sloot precies aan bij onze verwachting. Sterk verhaal, knap hoe Joyce een relatief grote groep zo betrokken krijgt. Goed dat er ook een opdracht in zit voor de luisteraars, hiermee wordt de sessie ook persoonlijk.


Joyce inspireert vanaf de eerste seconde. Wat een voorbeeld hoe je zelf richting kunt geven aan je carrière of leven.Joost van de Kamp - HR Directo

Mar 30, 2018 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Jaarbeurs 

Joyce inspireert vanaf de eerste seconde. Wat een voorbeeld hoe je zelf richting kunt geven aan je carrière of leven.
Joost van de Kamp - HR Director Jaarbeurs


Je blijft luisteren en gaat mee in haar energie. Ze laat je stilstaan en beseffen wat echt belangrijk is. Florien de Nijs – HR Director KPMG

Mar 30, 2018 by Anonymous
Bedrijfsnaam: KPMG 

Je blijft luisteren en gaat mee in haar energie. Ze laat je stilstaan en beseffen wat echt belangrijk is.
Florien de Nijs – HR Director KPMG


4.8 5.0 4 4 Joyce haar verhaal sloot precies aan bij onze verwachting. Sterk verhaal, knap hoe Joyce een relatief grote groep zo betrokken krijgt. Goed dat er ook een opdracht in zit voor de l Joyce de Ruiter
Page:
12