Joyce de Ruiter

“Ik mag dan wel doof en blind worden, ik heb zelf de regie over mijn leven.” – Joyce de Ruiter

Als je doof én blind wordt, wat kun je dan nog? Joyce werd op haar 16e verteld dat zij niet van waarde zou zijn in deze maatschappij, door een arts nota bene. Zij had op dat moment een keuze: wegzakken in een slachtofferrol of kijken naar de mogelijkheden en daar het maximale uithalen. En dat bleek en blijkt verrassend meer dan je zelf ook maar in de verste verte voor mogelijk houdt.

Veranderingen krijgen we allemaal op ons pad, zowel in ons werk als in ons privéleven. Hoe wendbaar ben jij? Kies je ervoor om je te laten leiden door angst? Wacht je tot de noodzaak voor jou beslist? Of neem je zelf het initiatief en de leiding over jouw eigen toekomst?

Jullie verandering staat centraal

Doordat Joyce steeds weer een stukje van haar gehoor en zicht verliest leeft zij in een continu veranderproces met de keuze: hoe ga ik hier mee om? Na een carrière in de HR, communicatie en eventmanagement is zij volledig arbeidsongeschikt verklaard. Nu is zij spreker, inspirator en ondernemer. In haar leven staan incasseren, accepteren en mogelijkheden blijven zien centraal. In haar lezing deelt Joyce haar levenslessen die zij uit dit proces heeft gehaald.

Elk bedrijf is anders en doorloopt daarmee ook zijn eigen veranderproces. Doordat zij zich vooraf in haar publiek verdiept staat jullie verandering altijd centraal in haar verhaal. Joyce combineert haar aangrijpende levensverhaal met diverse trends en wetenschappelijke theorieën. Haar lezing kan worden aangevuld met een workshopelement, ongeacht de grootte van het publiek. Ze geeft haar publiek een persoonlijk inzicht mee die men direct en eenvoudig in de praktijk kan toepassen.

Onderwerpen waar Joyce de Ruiter over spreekt

  • Verandering
  • Wendbaarheid
  • Duurzame inzetbaarheid
  • Authenticiteit
  • Leiderschap
  • Samenwerken

Joyce was te zien op tv als tafelgast bij RTL Late Night en in het programma OverWinnaars van Arie Boomsma. Het verhaal van Joyce is dusdanig confronterend, persoonlijk en impactvol dat iedereen vanaf de eerste seconde is geboeid en geraakt. Zo heeft zij al inspirerende sessies verzorgd voor o.a. KPMG, Jaarbeurs, UWV en Port of Rotterdam.

Interesse in een lezing van Joyce de Ruiter of heeft u een vraag?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Joyce de Ruiter SKU UPC Model

Om eerlijk te zijn heb ik zelden een presentatie meegemaakt die zo 'spot on' was, die echt aanzet tot verandering en inspireert. Niet alleen is Joyce

Sep 04, 2019 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Dex Legal 

Om eerlijk te zijn heb ik zelden een presentatie meegemaakt die zo 'spot on' was, die echt aanzet tot verandering en inspireert. Niet alleen is Joyce een ijzersterke spreker, maar zij is ook in staat om mensen te inspireren aan de hand van persoonlijke levenslessen. Joyce is authentiek en straalt een energie uit die onbeschrijflijk is. Een energie waar een grootheid bij komt kijken waarover je eigenlijk alleen kunt lezen in geschiedenisboeken en in tijdschriften over superhelden.


Hét voorbeeld van wendbaarheid en weerbaarheid voor managers en medewerkers in een veranderende omgeving.

Sep 04, 2019 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Port of Rotterdam 

Hét voorbeeld van wendbaarheid en weerbaarheid voor managers en medewerkers in een veranderende omgeving.


Niet eerder in mijn ruim 30 jaar bedrijfservaring zo’n indrukwekkende en relevante presentatie gehoord of gezien.Zeer indrukwekkend verhaal waar

Sep 04, 2019 by Anonymous
Bedrijfsnaam: De Kuyper Royal Distillers 

Niet eerder in mijn ruim 30 jaar bedrijfservaring zo’n indrukwekkende en relevante presentatie gehoord of gezien.

Zeer indrukwekkend verhaal waarin Joyce haar persoonlijke levenservaringen voortvloeiend uit het syndroom van Usher op een zeer kwalitatieve en relevante manier koppelt aan concrete bedrijfs -cultuur adviezen en persoonlijke levenslessen. Gedurende haar presentatie kon je een speld horen vallen .


4.7 5.0 7 7 Om eerlijk te zijn heb ik zelden een presentatie meegemaakt die zo 'spot on' was, die echt aanzet tot verandering en inspireert. Niet alleen is Joyce een ijzersterke spreker, maar Joyce de Ruiter
Page:
123