Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Bewaar als favoriet

Joost Rigter

Tariefindicatie: Tarief op aanvraag

Joost Rigter heeft het over thema’s als omgaan met verandering en tegenslag, acceptatie en doorzettingsvermogen. Hij neemt zijn publiek letterlijk mee in het donker om te laten ervaren hoe het is om werkelijk geen zicht te hebben. Als ras-optimist maakt Joost duidelijk dat je in elke beperking of tegenslag ook kracht kan vinden.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Of bekijk een video

Joost Rigter

Opeens krijg je het nieuws dat de kans groot is dat je blind wordt. Het overkwam Joost op 26-jarige leeftijd. Kan je het je voorstellen? Binnen 10 jaar was hij nagenoeg blind en inmiddels ziet hij nog maar 0,8 procent.

Is het leven nu minder mooi? Absoluut niet, aldus Joost. Hij wist een positieve draai te geven aan het leven met een beperking. Dit deed hij door te focussen op zijn talenten, de positiviteit op te zoeken en gewoon weer aan de slag te gaan. Inmiddels heeft hij drie bedrijven opgestart waaronder The Chairmen at Work, een platform voor blinde en slechtziende masseurs.

Lezing of workshop Joost Rigter

De lezingen van Joost gaan over thema’s als omgaan met verandering en tegenslag, over acceptatie en doorzettingsvermogen. We hebben graag de controle over dingen. Helaas is dit, zeker in de snel veranderende wereld met zoveel verschillende invloeden om ons heen, niet altijd mogelijk. Wat gebeurt er wanneer we de controle kwijt raken? Als de dingen niet lopen zoals we gewend zijn? Als ras-optimist maakt Joost duidelijk dat je in elke beperking of tegenslag ook kracht kan vinden. Daar is hij zelf het ultieme voorbeeld van.

Tijdens zijn lezing of workshop nodigt Joost Rigter op een ludieke wijze zijn publiek uit een kijkje in zijn leven te nemen. Door zijn publiek letterlijk mee te nemen in het donker laat hij ze ervaren hoe het is om werkelijk geen zicht te hebben. Hij haalt zijn publiek uit de comfortzone waardoor ze de kans krijgen op een ander manier contact te maken, zowel met zichzelf als met anderen. Door van perspectief te veranderen kunnen ook de omstandigheden binnen het bedrijf op een andere manier benaderd worden en dit zorgt voor groei!

Joost zijn verhaal past bij ieder bedrijf. Zo gaf hij eerder nationaal en internationaal inspirerende sessies voor o.a. Walt Disney, NS, UWV, Deloitte, ABN AMRO en Sony.

Hoe zorgen lef, humor, acceptatie en zelfvertrouwen dat obstakels eigenlijk veel kleiner zijn dan ze lijken? Hoe vind je licht in het donker? Hier gaat Joost Rigter letterlijk mee aan de slag en neemt zijn publiek mee in zijn belevingswereld. Tijdens zijn lezingen en workshops, Volledig in de duisternis, laat Joost zien dat niets onmogelijk is!

Joost Rigter inhuren of boeken voor een lezing of workshop?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier, stel je vraag of vraag om een vrijblijvende offerte. We helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer video’s

Schrijf een recensieBeschikbaarheid en informatie Joost Rigter

  • 8,9 op basis van +620 reviews
  • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
  • Corona annulering = kosteloos verzetten
  • Snel direct contact met deze spreker