Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Wij hebben Frits ervaren als een inspirerende spreker die met humor een interessante verbinding legt tussen de lessen uit het verleden en de dilemma's in het heden. Yvonne van de Panne Voorzitter Vereniging Integraal Therapeuten
Vereniging van Integraal Therapeuten

Sprekers Veerkracht

HomeSprekers/Inspiratie en motivatie/Veerkracht

Boek snel en eenvoudig een deskundige spreker over veerkracht. Laat je uitleggen wat de betekenis van mentale veerkracht is en ontdek de psychologie achter veerkracht.

50 Sprekers gevonden

The Barefoot Dutchman - Anton Nootenboom Bekijken
Bewaar als favoriet
Roek Lips Bekijken
Bewaar als favoriet
Herre Zonderland Bekijken
Bewaar als favoriet
Jörgen Raymann Bekijken
Bewaar als favoriet
Houda Loukili Bekijken
Bewaar als favoriet
Ben Tomesen Bekijken
Bewaar als favoriet
Joseph oubelkas Bekijken
Bewaar als favoriet
Robbert Charroe Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over Veerkracht

Op zoek naar een spreker over veerkracht? Laat je inspireren door onze deskundige sprekers en ontwikkel zelf mentale veerkracht als mens, als team en als organisatie! Wat is veerkracht? Veerkracht is het vermogen om te gaan met tegenslagen, veranderingen en stress. Want veerkracht is juist dat vermogen hier je voordeel mee te doen en er sterker en positiever uit te komen. Het belang van veerkracht In een steeds sneller veranderende wereld is het belangrijk om aandacht te hebben voor het ontwikkelen van veerkracht bij mensen. Hierdoor kunnen zij op een positieve manier leren omgaan met veranderingen. De psychologie van veerkracht Psychologische veerkracht is een eigenschap waarmee je flexibel met stressvolle situaties kunt omgaan. Mensen met een veerkrachtige persoonlijkheid kunnen terugveren vanuit een moeilijke situatie. Bovendien passen zij zich aan, ondanks moeilijke omstandigheden. Zij doen dit vaak met humor en andere positieve emoties. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.