Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Gisteravond een lezing bijgewoond van Lowie. Een lezing die gebracht wordt met humor en emotie. Persoonlijk heb ik er veel aan gehad. Interactie met het aanwezige publiek is top. Na de lezing neemt Lowie uitgebreid de tijd om een praatje te maken met de aanwezigen. Het uitgebreid signeren van zijn uitgebrachte boek is het ultieme moment. Tijdens het signeren luistert Lowie naar jouw verhaal en zet daarna een passende tekst in jouw aangeschafte boek. Overweldigend mooi! Respect dat Lowie een kijkje geeft leven van zijn gezin. Lowie bedankt! Overigens dien ik er even bij te vermelden dat Yarden ook een compliment verdient. Deze avond was er goed verzorgd! Bedankt.
Diana van Kooten

Sprekers Veerkracht

HomeSprekers/Inspiratie en motivatie/Veerkracht

Boek snel en eenvoudig een deskundige spreker over veerkracht. Laat je uitleggen wat de betekenis van mentale veerkracht is en ontdek de psychologie achter veerkracht.

55 Sprekers gevonden

Michael Kortekaas Bekijken
Bewaar als favoriet
Joseph oubelkas Bekijken
Bewaar als favoriet
Isabelle Feteris profielfoto spreker lezing Bekijken
Bewaar als favoriet
Maarten van der Weijden Bekijken
Bewaar als favoriet
Daan Jensen Bekijken
Bewaar als favoriet
Afke van de Wouw Bekijken
Bewaar als favoriet
Sierd Nutma Bekijken
Bewaar als favoriet
Sanne van Paassen Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over Veerkracht

Op zoek naar een spreker over veerkracht? Laat je inspireren door onze deskundige sprekers en ontwikkel zelf mentale veerkracht als mens, als team en als organisatie! Wat is veerkracht? Veerkracht is het vermogen om te gaan met tegenslagen, veranderingen en stress. Want veerkracht is juist dat vermogen hier je voordeel mee te doen en er sterker en positiever uit te komen. Het belang van veerkracht In een steeds sneller veranderende wereld is het belangrijk om aandacht te hebben voor het ontwikkelen van veerkracht bij mensen. Hierdoor kunnen zij op een positieve manier leren omgaan met veranderingen. De psychologie van veerkracht Psychologische veerkracht is een eigenschap waarmee je flexibel met stressvolle situaties kunt omgaan. Mensen met een veerkrachtige persoonlijkheid kunnen terugveren vanuit een moeilijke situatie. Bovendien passen zij zich aan, ondanks moeilijke omstandigheden. Zij doen dit vaak met humor en andere positieve emoties. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.