Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Een mooie energieke ervaring! Snelle communicatie en afstemming. Ron Zwerver maakte er een mooi energiek verhaal van waar we de rest van de dag op konden voortborduren.
Stichting iHub

Sprekers Personal branding

HomeSprekers/Marketing en Sales/Marketing/Personal branding

Wil jij ook door Personal Branding je eigen merk versterken? Kies dan nu voor een presentatie, workshop of training op het gebied van Personal Branding. Laat je inspireren door onze deskundige sprekers, workshopleiders en trainers!

10 Sprekers gevonden

Tino Stuij Bekijken
Bewaar als favoriet
aruna gopal online personal brand Bekijken
Bewaar als favoriet
Charlotte van 't Wout Bekijken
Bewaar als favoriet
Ad Bastiaanse Bekijken
Bewaar als favoriet
Chris Potter Bekijken
Bewaar als favoriet
Eva Brouwer Bekijken
Bewaar als favoriet
Koen Lenting Bekijken
Bewaar als favoriet
Percy Tienhooven Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over Personal branding

Personal branding is het jezelf als merk presenteren aan anderen, waarbij je positieve beelden en associaties oproept. De essentie van personal branding is om anderen van dienst zijn. Je werkt niet aan je persoonlijk merk om je ‘grote ik’ op de kaart te zetten, maar om anderen te helpen bij het nemen van belangrijke beslissingen, die jou persoonlijk aangaan. Hoe ‘verkoop’ jij jezelf als merk? Wat is jouw reputatie? Wat is jouw doorslaggevende kracht en unieke talent? Hoe maak jij het verschil? En hoe wordt jij door de ander ervaren? Mogen mensen je? Geloven mensen je? Een Personal Branding training behandelt en beantwoordt al deze vragen. Of volg de Workshop Personal Branding en leer hoe je een sterk persoonlijk merk kunt ontwikkelen. Het begint met een inventarisatie van de eigenschappen, ambities, drijfveren, kwaliteiten en talenten die je als professional onderscheidend kunnen maken. Wanneer je persoonlijke merk op deze wijze helder in kaart is gebracht, ga je jezelf opMERKelijk profileren. Dit doe je met een goed verhaal en gericht gebruik van voornamelijk social media, maar ook andere mediums. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een presentatie voor je team of afdeling. Onze sprekers behandelen bijvoorbeeld de trends in de maatschappij die er toe leiden dat Personal Branding steeds belangrijker wordt. Neem contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.