Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Bewaar als favoriet

Eva Brouwer

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Een frisse verschijning met humor en kennis van zaken. Dat is Eva Brouwer. Eva was het gezicht van RTV Utrecht en is onlangs verkozen tot ‘Beste Vrouwelijke Talent’ bij de verkiezing ‘Dagvoorzitter van het Jaar’.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Of bekijk een video

Eva Brouwer

Een frisse verschijning met humor en kennis van zaken. Dat is Eva Brouwer. Eva komt echt tot haar recht op het podium, waar ze een gedegen voorbereiding combineert met spontane en alerte observaties. Interviewen is haar specialiteit. Niet voor niets werd ze verkozen tot ‘Beste Vrouwelijke Talent’ bij de verkiezing ‘Dagvoorzitter van het Jaar’.

Eva Brouwer presenteert uiteenlopende evenementen, van talkshows tot congressen, van corporate events tot (politieke) debatten. En spreekt. Dit kan allemaal uiteraard ook in het Engels. Ze denkt graag mee met de opdrachtgever hoe de boodschap het beste overkomt op het publiek in de zaal. En omgekeerd: hoe de bijeenkomst zo interessant mogelijk kan zijn voor het publiek.

Onderwerpen

  • Als spreker – Wees geen struisvogel, maar een flamingo! Hoe kun je binnen een organisatie je mensen toch kleur laten bekennen.
    Hoe maak je van je medewerkers ambassadeurs en voelen zij zich meer gezien en erkend.
  • Als dagvoorzitter/presentator – Aangepast op jouw evenement en persoonlijke wensen!

Achtergrond

Het begon allemaal bij de lokale radio. Op haar 16e presenteert Eva Brouwer een jongerenprogramma op Stadsradio Rotterdam, in haar geboorteplaats. Tijdens haar studie geschiedenis in Utrecht (die ze cum laude afrondt) presenteert ze als bijbaantje talloze festivals en evenementen. Zo wordt ze ontdekt door de regionale omroep. Ze was het gezicht van RTV Utrecht, waar ze het nieuwsprogramma ‘U Vandaag’ presenteerde. Bij RTV Utrecht presenteerde Eva naast het nieuws ook het programma ‘Reizigers Centraal’, over ontmoetingen op station Utrecht Centraal en is ze te horen op Radio M Utrecht.

Eva Brouwer boeken of inhuren als spreker of dagvoorzitter?

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Meer video’s

Schrijf een recensieBeschikbaarheid en informatie Eva Brouwer

  • 8,9 op basis van +620 reviews
  • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
  • Corona annulering = kosteloos verzetten
  • Snel direct contact met deze spreker