Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Eva Brouwer
Bewaar als favoriet

Eva Brouwer

Jezelf en je expertise op een sympathieke manier laten zien is de sleutel om je medewerkers en klanten te boeien en binden. Eva Brouwer is een expert op het gebied van storytelling en presenteren en neemt je als spreker mee op een humoristische en praktische reis hoe jij jouw zakelijke verhaal kunt ombuigen naar een inspirerend verhaal, dat mensen AAN zet.

Eva Brouwer

Eva Brouwer als spreker: Overtuigen met autoriteit en sympathie (ook online)
Steeds meer managers, CEO’s en vakmensen moeten mensen online meenemen in hun verhaal. Dat valt niet altijd mee. Vaak komen boodschappen niet empathisch over en gaat het te veel over cijfers en te weinig over mensen. Het gevaar is dat motivatie en energie weglekken en dat mensen zich niet betrokken voelen. Dat moet anders.

Eva’s kennis en ervaring van het podium, camera en online marketing komen nu samen in een unieke combinatie van soft skills die in het huidige hybride tijdperk niet mogen ontbreken. Nieuw leiderschap draait om persoonlijke communicatie en presentatie. Jezelf en je expertise op een sympathieke manier laten zien is de sleutel om je medewerkers en klanten te boeien en binden.

Eva Brouwer is een expert op het gebied van storytelling en presenteren en neemt je als spreker mee op een humoristische en praktische reis hoe jij jouw zakelijke verhaal kunt ombuigen naar een inspirerend verhaal, dat mensen AAN zet.

Onderwerpen

Eva biedt de volgende lezingen of trainingen (ook in het Engels). Als fysieke lezing of in de vorm van een webinar of een professionele talkshow via livestream:
– Overtuigen met autoriteit en sympathie: het geheim van Happy High Status.
– Online overtuigen! Effectief en inspirerend online presenteren in het hybride tijdperk.
– Pak je Podium Online Training over online presenteren, storytelling, sales en omgaan met de camera.
– Meer diversiteit en Inclusie? Waarom de een meer mag stralen en de ander mag dimmen. 😉

Achtergrond Eva Brouwer

Eva Brouwer is succesvol presentatietrainer en auteur van de #1 bestseller op Managementboek ‘In 10 stappen online presenteren’. Ze stond eerder op het podium met de beroemde Amerikaanse gedragswetenschapper Robert Cialdini tijdens het populaire seminar van DENK producties ‘de Psychologie van het overtuigen’. Ze begon als televisiepresentator en staat inmiddels vaak op het podium als spreker.

Met haar succesvolle bedrijf ‘Pak je Podium’ geeft Eva in-company trainingen bij bedrijven en coacht ze ondernemers om de ambassadeur te zijn van hun eigen bedrijf. Eva’s kennis en ervaring van het podium, camera en online marketing komen nu samen in een unieke combinatie van soft skills die in het huidige hybride tijdperk niet mogen ontbreken. Nieuw leiderschap draait om persoonlijke communicatie en presentatie. Jezelf en je expertise op een sympathieke manier laten zien is de sleutel om je medewerkers en klanten te boeien en binden. Eva Brouwer is een expert op het gebied van storytelling en presenteren en neemt je als spreker mee op een humoristische en praktische reis hoe jij jouw zakelijke verhaal kunt ombuigen naar een inspirerend verhaal, dat mensen AAN zet.

Eva Brouwer boeken of inhuren als spreker?

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Eva Brouwer

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid