HomeSoft Skills Angelique van ‘t Riet

Angelique van ‘t Riet

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro , 2000 - 3000 Euro
"Het is mijn missie om mijn publiek in te laten zien dat soft skills zoals luistervaardigheid en empatisch vermogen dé skills van de toekomst zijn. Er wordt je dan meer gegund en dit leidt tot meer succes."
Vraag vrijblijvend informatie

Angelique van ‘t Riet

Angelique van ‘t Riet is een van de meest gevraagde sprekers voor het bedrijfsleven als het over Zakelijk Flirten gaat. Zakelijk flirten versie 2.0 zijn de Soft Skills van de 21e eeuw!

Zakelijk flirten draait om het maken van échte verbindingen. Als je iemand in het middelpunt van de belangstelling zet, zonder persoonlijk gewin, oordelen of overtuigingen, dan maak je echt contact. Zodat opdrachten je gegund worden en je met iedereen en altijd contact kunt leggen. Mensen hebben nu te snel een oordeel over een ander, waardoor ze juist afstand scheppen. Dan duurt echt contact krijgen alleen maar langer.

Over de lezingen van Angelique van ‘t Riet

De inhoud van haar verhaal is zo treffend en uniek dat menigeen met nieuwe inzichten de zaal verlaat. De ene eye-opener volgt de andere op, en na haar workshop of lezing verwar je flirten nooit meer met verleiden en versieren. De combinatie van inhoud, humor en praktijk maken dit een onmisbaar verhaal voor iedereen in het bedrijfsleven. Haar TED-talk over Business Flirting werd al bijna 500.000 keer bekeken.

Angelique is beschikbaar voor interactieve workshops en lezingen en is tevens inzetbaar als dagvoorzitter of een (meerdaagse) training.

Achtergrond Angelique van ‘t Riet

Angelique van ‘t Riet is, naast grondlegger van het concept ‘Zakelijk Flirten’, ook ondernemer, coach, communicatiestrateeg, trainer en auteur van vijf boeken. Angelique startte als 17-jarige met ondernemen en dat is zo gebleven! Naast coachopdrachten en trainingstrajecten wordt zij veelvuldig gevraagd om als ad interimmer een organisatie strategisch advies te geven als het gaat om communicatievraagstukken. Door haar energieke, confronterende maar liefdevolle manier van coaching en begeleiding wordt het pad van ontwikkeling letterlijk ingezet!

Workshop: Soft Skills voor professionals – Moderne vaardigheden van de 21e eeuw
Soft Skills oftewel People skills zijn de vaardigheden van de 21e eeuw. Het bedrijfsleven schreeuwt om mensen die naast Hard Skills ook Soft Skills hebben ontwikkeld en deze roep zal alleen maar groter worden. Het hebben van deze vaardigheden onderscheidt je van de rest. Lees meer

Geïnteresseerd in Angelique van ‘t Riet?

Wil je Angelique van ‘t Riet boeken voor lezing, workshop of als dagvoorzitter of heb je een vraag? Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22.

Meer video’s

Schrijf een recensie

Schrijf nu een recensie


Verstuur jouw review
* Verplicht veldBeschikbaarheid en informatie Angelique van ‘t Riet

  • 8,9 op basis van +620 reviews
  • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
  • Corona annulering = kosteloos verzetten
  • Snel direct contact met deze spreker