Angelique van ‘t Riet

“Het is mijn missie om mijn publiek in te laten zien dat soft skills zoals luistervaardigheid en empatisch vermogen dé skills van de toekomst zijn. Er wordt je dan meer gegund en dit leidt tot meer succes.”

Angelique van ‘t Riet is een van de meest gevraagde sprekers voor het bedrijfsleven als het over Zakelijk Flirten gaat. Bijna 15 jaar geleden heeft ze het in Nederland geïntroduceerd en alle aandacht is gebleven.

Zakelijk flirten is het maken van échte verbindingen. Als je iemand in het middelpunt van de belangstelling zet, zonder persoonlijk gewin, oordelen of overtuigingen, dan maak je echt contact. Zodat opdrachten je gegund worden en je met iedereen en altijd contact kunt leggen. Mensen hebben nu te snel een oordeel over een ander, waardoor ze juist afstand scheppen. Dan duurt echt contact krijgen alleen maar langer.

Over de lezingen van Angelique van ‘t Riet

De inhoud van haar verhaal is zo treffend en uniek dat menigeen met nieuwe inzichten de zaal verlaat. De ene eye-opener volgt de andere op, en na haar workshop of lezing verwar je flirten nooit meer met verleiden en versieren. De combinatie van inhoud, humor en praktijk maken dit een onmisbaar verhaal voor iedereen in het bedrijfsleven. Haar TED-talk over Business Flirting werd al bijna 500.000 keer bekeken.

Angelique is beschikbaar voor interactieve workshops en lezingen en is tevens inzetbaar als dagvoorzitter of een (meerdaagse) training.

Achtergrond Angelique van ‘t Riet
Angelique van ‘t Riet is, naast grondlegger van het concept ‘Zakelijk Flirten’, ook ondernemer, coach, communicatiestrateeg, trainer en auteur van vier boeken. Het 5e boek is onderweg! Angelique startte als 17-jarige met ondernemen en dat is zo gebleven! Naast coachopdrachten en trainingstrajecten wordt zij veelvuldig gevraagd om als ad interimmer een organisatie strategisch advies te geven als het gaat om communicatievraagstukken. Door haar energieke, confronterende maar liefdevolle manier van coaching en begeleiding wordt het pad van ontwikkeling letterlijk ingezet!

Persoonlijke missie Angelique van ‘t Riet – Verbinding en respect

Workshop: Soft Skills voor professionals – Moderne vaardigheden van de 21e eeuw
Soft Skills oftewel People skills zijn de vaardigheden van de 21e eeuw. Het bedrijfsleven schreeuwt om mensen die naast Hard Skills ook Soft Skills hebben ontwikkeld en deze roep zal alleen maar groter worden. Het hebben van deze vaardigheden onderscheidt je van de rest. Lees meer

Geïnteresseerd in Angelique van ‘t Riet?
Angelique van ‘t Riet boeken voor lezing, workshop of als dagvoorzitter? Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22.

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Gerelateerde sprekers