Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

angelique van 't riet
Bewaar als favoriet

Angelique van ’t Riet

Angelique van ’t Riet is, naast grondlegger van het concept Zakelijk Flirten, ook ondernemer, coach, communicatiestrateeg, trainer en auteur van vier boeken. Ze geeft ook lezingen en workshops over Soft Skills voor professionals – Moderne vaardigheden van de 21e eeuw.

Angelique van ’t Riet

Angelique van ’t Riet is een van de meest gevraagde sprekers voor het bedrijfsleven als het over Zakelijk Flirten gaat. Zakelijk flirten versie 2.0 zijn de Soft Skills van de 21e eeuw!

Zakelijk flirten draait om het maken van échte verbindingen. Als je iemand in het middelpunt van de belangstelling zet, zonder persoonlijk gewin, oordelen of overtuigingen, dan maak je echt contact. Zodat opdrachten je gegund worden en je met iedereen en altijd contact kunt leggen. Mensen hebben nu te snel een oordeel over een ander, waardoor ze juist afstand scheppen. Dan duurt echt contact krijgen alleen maar langer.

Over de lezingen en workshops van Angelique van ’t Riet

De inhoud van haar verhaal is zo treffend en uniek dat menigeen met nieuwe inzichten de zaal verlaat. De ene eye-opener volgt de andere op, en na haar workshop of lezing verwar je flirten nooit meer met verleiden en versieren. De combinatie van inhoud, humor en praktijk maken dit een onmisbaar verhaal voor iedereen in het bedrijfsleven. Haar TED-talk over Business Flirting werd al bijna 500.000 keer bekeken.

Angelique is beschikbaar voor interactieve workshops en lezingen en is tevens inzetbaar als dagvoorzitter of een (meerdaagse) training.

Workshop: Zakelijk flirten na corona! Hoe dan?
Na een lange tijd in een bubbel te hebben geleefd is het nu het moment om weer naar ‘normaal’ terug te gaan. Naar koetjes en kalfjes te luisteren van collega’s, empathisch zijn, nieuwe mensen ontmoeten, contacten leggen en sociale contacten hebben. Zijn we nog net zo sociaal als voor het corona tijdperk of zijn we asocialer geworden? En belangrijker: hoe gaan we sociale verbindingen weer uitbouwen en nieuwe verbindingen maken? Kortom: zakelijk flirten na Corona, kunnen we dat nog wel?

Het is nu weer tijd om onze sociale vaardigheden weer te gaan oefenen. Als je niet oefent, dan kun je ze verleren; we moeten dus aan de bak! Kleine stapjes zetten, totdat je uiteindelijk mensen weer in de ogen kunt kijken en voelt dat het leuk is dat mensen er weer zijn. En dat je beseft, dat nu je weer met ze in verbinding bent, dat je mensen hebt gemist. Lees meer

Workshop: Soft Skills voor professionals – Moderne vaardigheden van de 21e eeuw
Soft Skills oftewel People skills zijn de vaardigheden van de 21e eeuw. Het bedrijfsleven schreeuwt om mensen die naast Hard Skills ook Soft Skills hebben ontwikkeld en deze roep zal alleen maar groter worden. Het hebben van deze vaardigheden onderscheidt je van de rest. Lees meer

Achtergrond Angelique van ’t Riet

Angelique van ’t Riet is, naast grondlegger van het concept ‘Zakelijk Flirten’, ook ondernemer, coach, communicatiestrateeg, trainer en auteur van vijf boeken. Angelique startte als 17-jarige met ondernemen en dat is zo gebleven! Naast coachopdrachten en trainingstrajecten wordt zij veelvuldig gevraagd om als ad interimmer een organisatie strategisch advies te geven als het gaat om communicatievraagstukken. Door haar energieke, confronterende maar liefdevolle manier van coaching en begeleiding wordt het pad van ontwikkeling letterlijk ingezet!

Geïnteresseerd in Angelique van ’t Riet?

Wil je Angelique van ’t Riet boeken voor lezing, workshop of als dagvoorzitter of heb je een vraag? Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Angelique van ’t Riet

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid