Wil je meer interactie en connectie tussen de bezoekers op jouw event?

De SuperConnectors
Bewaar als favoriet

De SuperConnectors: voor meer waardevolle connecties

Tariefindicatie: 3000 - 4000 Euro, Boven 4000 Euro

Zorg voor meer waardevolle connecties tijdens jouw event! De SuperConnectors lopen actief rond en brengen mensen op een energieke en laagdrempelige manier met elkaar in contact.

De SuperConnectors: voor meer waardevolle connecties

Als netwerkexpert heeft Judith Smits onderzocht dat 85% van de mensen het lastig vindt om op onbekenden af te stappen. Ze staan met hun telefoon in de hand te wachten totdat het programma start, of ze praten met collega’s en anderen die ze toch al kennen. Dat is een gemiste kans, want zo worden er veel business- en carrièrekansen misgelopen. Judith’s team van SuperConnectors lost dit probleem op.

De SuperConnectors lopen actief rond en brengen mensen op een energieke en laagdrempelige manier met elkaar in contact. Dat start al bij de registratie, tussen sessies door, tijdens lunch en bij de borrel. Hierdoor breiden eventdeelnemers hun netwerk uit met mensen die ze anders niet ontmoet zouden hebben. Daarnaast is het heel waardevol om andere mensen te ontmoeten, want zo komen mensen op nieuwe ideeën, voor henzelf of voor het bedrijf waar ze voor werken.

Het aantal SuperConnectors is in overleg en is afhankelijk van de grootte van het event.

Tip: boek De SuperConnectors in combinatie met De Netwerkshow!

De SuperConnectors kunnen zowel los, als in combinatie met De Netwerkshow van Judith Smits worden geboekt. Dit is een wervelende, interactieve show vol fun, energie en entertainment.

De Netwerkshow zorgt ervoor dat het publiek:
✓ Op een leuke manier nieuwe mensen leert kennen
✓ Via een interactieve quiz praktische kennis opdoet over on- en offline netwerken, op basis van wetenschappelijk onderzoek. Deelnemers kunnen direct meedoen via hun smart phone.

Meer informatie over De Netwerkshow >>

De SuperConnectors boeken voor jouw event?

Neem vrijblijvend contact op via het contact op via het contactformulier. We zijn ook telefonisch bereikbaar via 072 – 750 7422. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

De SuperConnectors: voor meer waardevolle connecties

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid