Judith Smits – De Netwerkshow

Netwerkexpert Judith Smits leert haar publiek op een leuke manier te netwerken, zodat ze voortaan met plezier naar netwerkevents en feestjes gaan waar ze niemand kennen. Dat bereikt ze door het presenteren van de Netwerkshow en haar boek ‘De FUNfactor’.

Het resultaat van de Netwerkshow is dat men voortaan makkelijker en met meer ‘FUN’ netwerkt, om zo direct nieuwe klanten, businesskansen en samenwerkingen aan te trekken. Mensen die plezier uitstralen en anderen helpen om te connecten zijn namelijk de winnaars in deze nieuwe netwerkeconomie.

Persoonlijke missie Judith Smits

Judith ziet het als haar missie om mensen te laten zien dat iedereen met plezier een connectie kan maken met anderen om zo kansen aan te trekken.

Onderwerpen de Netwerkshow

Als organisator van een business event wil je dat het publiek kennis opdoet en met elkaar in contact komt. Toch vindt 85% van de mensen het lastig om op een event op onbekenden af te stappen. Ze zien netwerken als een ‘moetje’. Dat is zonde! Zo missen zij mooie kansen om met elkaar te connecten en laten zij nieuwe klanten, businesskansen en samenwerkingen liggen.

Daarom heeft Judith Smits de Netwerkshow ontwikkeld: een interactieve show vol FUN, energie & entertainment. De Netwerkshow zorgt ervoor dat het publiek op een leuke manier nieuwe mensen leert kennen. Via een interactieve quiz kan het publiek op een praktische manier kennis opdoen over on- en offline netwerken. Deze quiz is gemaakt op basis van wetenschappelijk onderzoek en het is makkelijk om mee te doen via je smartphone. Met als kers op de taart kan je als winnaar van de quiz geweldige prijzen winnen.

De inhoud van de Netwerkshow wordt altijd ‘op maat’ gemaakt voor de doelgroep en het event. Daarom kun je er zelf een thema, onderwerp of boodschap in laten verwerken.

Achtergrond Judith Smits

Judith heeft in haar carrière heel wat netwerkevents bezocht en netwerkt dagelijks. Ze haalt daar veel samenwerkingen en businesskansen uit, voor zichzelf èn voor anderen. En dat terwijl Judith netwerken vroeger verschrikkelijk vond. Nu is ze een bevlogen spreker over netwerken die straalt op het podium. Ze spreekt regelmatig op business events. Ook kan Judith, als finalist van het NK Pitchen, je precies vertellen hoe je een powernetwerkpitch geeft.

Judith Smits inhuren of boeken voor een lezing?

Neem vrijblijvend contact op via het contact op via het contactformulier. We zijn ook telefonisch bereikbaar via 072 750 7422.

Tariefindicatie: 3000 - 4000 Euro / Boven 4000 Euro

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Gerelateerde sprekers

  • Arjen Lemstra

    Arjen Lemstra bekijkt de wereld door een zonnige bril en heeft een hekel aan negativiteit en pessimisme. Hij heeft een aanstekelijke energie en gaat graag de interactie aan met zijn publiek. Alle belangrijke beslissingen die hij in zijn leven heeft genomen zijn aangereikt door zijn netwerk. Hij kan je met treffende voorbeelden alles vertellen over het belang van een goed netwerk en hoe je daarmee omgaat.

     

  • Willem van Boekel

    Willem van Boekel is een ervaren acteur, presentator, trainer en spreker op congressen, symposia en overige bijeenkomsten. Als voormalig presentator van Omdenken beheerst hij alle facetten van het sprekersvak. Hij neemt onderwerpen en mensen uiterst serieus en weet zijn presentatie altijd vrolijk en losjes te houden.