Op zoek naar een inspirerende workshop voor jouw (online) bijeenkomst?

Judith Smits de Netwerkshow
Bewaar als favoriet

Judith Smits – De Netwerkshow

Tariefindicatie: 3000 - 4000 Euro, Boven 4000 Euro

Door De Netwerkshow van Judith Smits netwerkt het publiek voortaan makkelijker en met meer FUN! Ze leren in deze show direct nieuwe mensen kennen, winnen mooie prijzen tijdens de quiz en doen kennis op over on- en offline netwerken.

Judith Smits – De Netwerkshow

Netwerkexpert Judith Smits leert haar publiek op een leuke manier te netwerken, zodat ze voortaan met plezier naar netwerkevents en feestjes gaan waar ze niemand kennen. Dat bereikt ze door het presenteren van de Netwerkshow en haar boek ‘De FUNfactor’.

Het resultaat van de Netwerkshow is dat men voortaan makkelijker en met meer ‘FUN’ netwerkt, om zo direct nieuwe klanten, businesskansen en samenwerkingen aan te trekken. Mensen die plezier uitstralen en anderen helpen om te connecten zijn namelijk de winnaars in deze nieuwe netwerkeconomie.

Over de Netwerkshow

Als organisator van een business event wil je dat het publiek kennis opdoet en met elkaar in contact komt. Toch vindt 85% van de mensen het lastig om op een event op onbekenden af te stappen. Ze zien netwerken als een ‘moetje’. Dat is zonde! Zo missen zij mooie kansen om met elkaar te connecten en laten zij nieuwe klanten, businesskansen en samenwerkingen liggen.

Daarom heeft Judith Smits de Netwerkshow ontwikkeld: een interactieve show vol FUN, energie & entertainment. De Netwerkshow zorgt ervoor dat het publiek:
✓ Op een leuke en ludieke manier nieuwe mensen leert kennen
✓ Via een interactieve quiz praktische kennis opdoet over on- en offline netwerken, op basis van wetenschappelijk onderzoek.
✓ Deelnemers kunnen direct meedoen via hun smartphone.
✓ Met als kers op de taart: De winnaar van De Netwerkshow!

De inhoud van de Netwerkshow wordt altijd ‘op maat’ gemaakt voor de doelgroep en het event. Daarom kun je er zelf een thema, onderwerp of boodschap in laten verwerken en je kan ook de duur bepalen (30 minuten, 1 uur of 3 uur).

Deze Netwerkshow is online mogelijk: via een online tool kunnen mensen elkaar zien, gaan ze met elkaar netwerken aan netwerktafels, wordt er gepitcht en doen ze mee aan de netwerkquiz en winnen mooie prijzen! Zo worden de deelnemers een volleerd online connector én zijn ze voorbereid op de online toekomst!

Optioneel: zet Superconnectors in tijdens jullie event
Voorkom met de Superconnectors dat jullie eventbezoekers met hun telefoon in de hand staan te wachten totdat het programma start. De SuperConnectors lopen actief rond en brengen mensen op een energieke en laagdrempelige manier met elkaar in contact. Dat start al bij de registratie, tussen sessies door, tijdens lunch en bij de borrel. Hierdoor breiden eventdeelnemers hun netwerk uit met mensen die ze anders niet ontmoet zouden hebben.

Achtergrond Judith Smits

Judith heeft in haar carrière heel wat netwerkevents bezocht en netwerkt dagelijks. Ze haalt daar veel samenwerkingen en businesskansen uit, voor zichzelf èn voor anderen. En dat terwijl Judith netwerken vroeger verschrikkelijk vond. Nu is ze een bevlogen spreker over netwerken die straalt op het podium. Ze spreekt regelmatig op business events. Ook kan Judith, als finalist van het NK Pitchen, je precies vertellen hoe je een powernetwerkpitch geeft.

Judith Smits boeken voor een lezing?

Neem vrijblijvend contact op via het contact op via het contactformulier. We zijn ook telefonisch bereikbaar via 072 750 7422. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Judith Smits – De Netwerkshow

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid