Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Na een zeer prettig gesprek, waarin Florian en ik de presentatie hebben voorbereid merkte ik al dat hij zeer geintresseerd in ons nieuwe product Act Now! was. Het concept achter deze producten is sustainability, met een verpakking van gerecycled plastic en vegan ingredienten. De droom die Florian had, een plasticvrije ocean en onze visie pasten dan ook perfect bij elkaar. In verband met de restricties door Covid-19 was de lezing via livestream, en dat werkte prima. Het verhaal van Florian boeide van begin tot eind en na afloop hebben we met onze klanten nog wat nagepraat, waardoor een levendig gesprek ontstond. Fijn dat we zoveel positieve reacties hebben ontvangen, we kijken terug op een succesvolle avond!
Henkel

Sprekers Duurzaamheid

HomeSprekers/Duurzaamheid

Duurzaamheid is een populaire term. Organisaties willen graag duurzaam zijn, zowel voor de omgeving als voor de mens. Laat onze sprekers en trainers je inspireren en meer leren over duurzaamheid.

99 Sprekers gevonden

Florian Dirkse Bekijken
Bewaar als favoriet
Marga Hoek Bekijken
Bewaar als favoriet
Reinier van den Berg Bekijken
Bewaar als favoriet
Margot Ribberink Bekijken
Bewaar als favoriet
Milan en Patrick van der Meulen Bekijken
Bewaar als favoriet
Hilda Feenstra Bekijken
Bewaar als favoriet
Bob Hendrikx Bekijken
Bewaar als favoriet
De Kiesmannen Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over Duurzaamheid

Je hebt de termen als circulaire economie en donut economie vast weleens voorbij horen komen. Wat kunnen jullie als bedrijf hiermee? Leer meer over hoe deze soorten economie werken en hoe je het kunt toepassen. Het klimaat en klimaatverandering zijn ook begrippen die horen bij duurzaamheid. Zijn jullie bewust van de impact van de organisatie en wat er eventueel nog anders kan? Natuurlijk is de duurzame inzetbaarheid van personeel ook erg belangrijk. Leer meer over de nieuwe ontwikkelingen en cijfers om het zo goed mogelijk voor jullie personeel te regelen. Onze sprekers en trainers maken hun lezing over duurzaamheid op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.