Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Milan en Patrick van der Meulen
Bewaar als favoriet

Milan en Patrick van der Meulen

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

De broers Milan en Patrick van der Meulen zijn ondernemers pur sang en maken tijdens hun lezing duidelijk op welke wijze zij duurzaamheid voor iedereen mogelijk kunnen maken. Ze delen de gevaren én kansen van de klimaatcrisis en nog veel meer.

Hogeschool Inholland

"Milan en Patrick van der Meulen hebben een leuke presentatie gegeven over de noodzaak van klimaatverandering en mogelijkheden daarin stappen te zetten. Leuke jonge mannen, die goed aansloten bij onze doelgroep ondernemers en studenten!"

Milan en Patrick van der Meulen

De broers Milan en Patrick van der Meulen zijn ondernemers pur sang die zich bezig houden met maatschappelijke vraagstukken. Samen hebben ze het landelijke zonne-energiebedrijf enie.nl opgericht om bij te dragen aan de verduurzaming van Nederland en zijn ze sinds 2016 regiomanager voor het Climate Reality Project in de Benelux. Op deze manier hebben ze zich gecommitteerd aan een dynamische groep van internationale wereldveranderaars die het debat over klimaatproblemen en duurzaamheid vormgeven. De broers behoren tot de Top 3 beste jonge ondernemers in Nederland, geselecteerd door het ondernemersplatform Sprout, en staan alweer voor de derde keer op rij in de Duurzame Jonge 100.

Onderwerpen waar Milan en Patrick van der Meulen in hun duo-lezing over spreken

– Klimaatverandering
– Duurzaamheid
– Energietransitie
– Betekenisvol ondernemerschap

Betekenisvol Ondernemerschap

Tijdens deze presentatie gaan de gebroeders in op hun ondernemersverhaal. Hoe zijn ze geïnspireerd geraakt? Op welke wijze maken zij duurzaamheid voor iedereen mogelijk? In plaats van politiek gebruiken zij ondernemerschap om een beweging van verandering op te zetten. Dit heeft geleid tot de oprichting van enie.nl. Een ondernemersverhaal met hoogte- en dieptepunten.

Klimaatcrisis & Energietransitie

Tijdens de lezing over de gevaren en kansen van de klimaatcrisis staan 3 vragen centraal: Moeten we veranderen? Kunnen we veranderen? Gaan we veranderen? Het verhaal wordt ondersteund met recent beeldmateriaal van o.a. Al Gore zelf. De broers bieden een duidelijke visie vanuit een nieuwe generatie.

Persoonlijke achtergrond Patrick van der Meulen

Patrick van der Meulen is een duurzame ondernemer die zich richt op het vinden van impact volle oplossingen voor het wereldwijde klimaatvraagstuk. Met zijn jonge leeftijd en ambitie behoort hij tot een groep wereldverbeteraars die idealisme weet te verbinden aan oplossingen. Patrick behoort tot de Top 3 jonge ondernemers van Nederland en is opgegroeid in een ondernemersgezin.

Patrick van der Meulen studeerde Commerciële Economie in Groningen. Deze studie biedt hem een goede basis op gebied van management, marketing, sales en financiën. Vol enthousiasme maakt hij gebruik van de kans om zijn twee passies, duurzaamheid en ondernemerschap, samen te brengen.

Persoonlijke achtergrond Milan van der Meulen

Milan van der Meulen is een visie-georiënteerde ondernemer, gepassioneerd in wereldwijde verandering en transitie. Hij is in 2015 benoemd tot Climate Reality Leader na een opleiding van de voormalige Vicepresident van de Verenigde Staten, Al Gore. In 2016 is hij, samen met zijn broer, gerankt in de Top 3 beste jonge ondernemers van Nederland, geselecteerd door het gerenommeerde ondernemersplatform Sprout, en staat hij in de Duurzame Jonge 100.

Interesse in een lezing van Milan en Patrick van der Meulen of heeft u een vraag?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Van Dorp Installaties

"Patrick en Milan hebben een inspirerende keynote verzorgd tijdens onze kennissessie ‘Duurzaam, maar hoe?. Tijdens deze keynote namen zij de deelnemers van de kennissessie mee door middel van 3 vragen: Moeten we veranderen? Kunnen we veranderen? Gaan we veranderen? Patrick en Milan zijn in staat om hun enthousiasme en drive over te brengen op de deelnemers waardoor zij aan zetten tot denken en nog belangrijker; doen!"

Beschikbaarheid en informatie

Milan en Patrick van der Meulen

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid