Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Milan van der Meulen_deSpreker_Bart Lindenhovius
Bewaar als favoriet

Milan van der Meulen

Op zijn 13e zag Milan de film ‘An Inconvenient Truth’. Vanaf toen wist Milan één ding zeker: dit word hét vraagstuk van deze eeuw. Samen met zijn broer richtte hij zonne-energieleverancier enie.nl op, en werd hij benoemd tot Climate Reality Leader na een opleiding van de voormalige Vicepresident van de VS, Al Gore. Hij behoort tot de Top 3 beste jonge ondernemers in Nederland.

Stenden Hogeschool

"Milan van der Meulen heeft de lezing naar volle tevredenheid gehouden! In deze lezing van 90 minuten hebben Patrick en Milan een beeld gegeven van de huidige stand van zaken rondom klimaatverandering, de noodzaak om over te stappen op duurzamere vormen van energie en de manieren om dit te realiseren. Daarnaast werd er ingegaan op het persoonlijke ondernemersverhaal. De heer P. de Boer Sr. Lecturer & Internationalization Officer"

Milan van der Meulen

Milan van der Meulen is een ambitieuze en veerkrachtige ondernemer met een missie om de transitie naar goedkopere, decentrale en duurzame energie te versnellen. In 2013 richtte hij samen met zijn broer Soly op. Dit is een impactvolle zonne-energieleverancier die actief is in Nederland, België, Duitsland en Zuid-Afrika. Het bedrijf is door MT/Sprout erkend als een Top50 Challenger, in 2022 door het Financieel Dagblad uitgeroepen tot een van de snelst groeiende bedrijven in Nederland en maakt deel uit van de Deloitte Technology Fast50.

In 2015 werd Milan benoemd tot Climate Reality Leader na een opleiding van de voormalige Vicepresident van de Verenigde Staten, Albert Gore. Sinds 2016 is hij betrokken bij het regio-management voor het Climate Reality Project in de Benelux. Op deze manier heeft hij zich gecommitteerd aan een dynamische groep van internationale wereldveranderaars die het debat over klimaatproblemen en duurzaamheid vormgeven. Daarnaast werd Milan in 2016 gerankt in de Top 3 beste jonge ondernemers van Nederland en is hij twee jaar op rij in de Duurzame Jonge 100 gerankt.

Vanuit de nieuwe generatie kijkt Milan van der Meulen met een progressieve blik naar actuele maatschappelijke thema’s. Hij houdt zich nadrukkelijk bezig met het mondiale klimaatvraagstuk en de daaruit volgende energietransitie. Daarnaast neemt zijn inspirerende ondernemersverhaal je mee door zijn korte maar toch al indrukwekkende carrière.

Onderwerpen waar Milan van der Meulen over spreekt

  • Klimaatverandering
  • Energietransitie
  • Betekenisvol ondernemerschap

Interesse in een lezing van Milan van der Meulen of heeft u een vraag?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Milan van der Meulen

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid