Milan van der Meulen

Milan van der Meulen is een visie-georiënteerde ondernemer, gepassioneerd in actuele thema’s en wereldwijde transitie.
In 2013 richtte hij samen met zijn broer Patrick enie.nl (landelijke zonne-energieleverancier) op om zo een bijdrage te leveren aan de verduurzaming van Nederland. In 2015 werd Milan benoemd tot Climate Reality Leader na een opleiding van de voormalige Vicepresident van de Verenigde Staten, Al Gore. Waarna hij sinds 2016 betrokken is bij het regio-management voor het Climate Reality Project in de Benelux. Op deze manier heeft hij zich gecommitteerd aan een dynamische groep van internationale wereldveranderaars die het debat over klimaatproblemen en duurzaamheid vormgeven. Daarnaast werd Milan in 2016 gerankt in de Top 3 beste jonge ondernemers van Nederland, geselecteerd door het gerenommeerde ondernemersplatform Sprout, en staat hij al twee jaar op rij in de Duurzame Jonge 100.

Vanuit de nieuwe generatie kijkt Milan van der Meulen kritisch naar actuele thema’s. Hij houdt zich nadrukkelijk bezig met het mondiale klimaatvraagstuk en de daaruit volgende energietransitie. Daarnaast neemt zijn inspirerende ondernemersverhaal je mee door zijn korte maar toch al indrukwekkende carrière.

Onderwerpen waar Milan van der Meulen over spreekt

-Klimaatverandering
-Energietransitie
-Betekenisvol ondernemerschap

Persoonlijke missie
Het is mijn persoonlijke doel om mensen bewust te maken over de noodzaak van verandering en ze deel te laten nemen aan de transitie. Om anderen te activeren draag ik oplossingen aan en daag ik mensen uit hun denkwijze te transformeren. Het is tevens mijn missie om duurzame energie voor iedereen toegankelijk te maken.

Interesse in een lezing van Milan van der Meulen of heeft u een vraag?
Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Milan van der Meulen SKU UPC Model

Milan van der Meulen heeft de lezing naar volle tevredenheid gehouden!In deze lezing van 90 minuten hebben Patrick en Milan een beeld gegeven van

Oct 02, 2017 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Stenden Hogeschool 

Milan van der Meulen heeft de lezing naar volle tevredenheid gehouden!

In deze lezing van 90 minuten hebben Patrick en Milan een beeld gegeven van de huidige stand van zaken rondom klimaatverandering, de noodzaak om over te stappen op duurzamere vormen van energie en de manieren om dit te realiseren. Daarnaast werd er ingegaan op het persoonlijke ondernemersverhaal.

De heer P. de Boer
Sr. Lecturer & Internationalization Officer


5.0 5.0 1 1 Milan van der Meulen heeft de lezing naar volle tevredenheid gehouden!In deze lezing van 90 minuten hebben Patrick en Milan een beeld gegeven van de huidige stand van zaken ron Milan van der Meulen

Gerelateerde sprekers

 • Hilda Feenstra

  Hilda Feenstra begeleidt gemeenschappen, overheden en bedrijven die hoge ambities hebben op het gebied van duurzaamheid bij het ontwikkelen van een koers én cultuurverandering op weg naar volledige duurzaamheid. Ze neemt het publiek graag mee in een verhaal over hoe de duurzaamheidsreis er uit kan zien. Nu ook een nieuwe lezing over de Donuteconomie.

   

 • Jouri Schoemaker

  Voor Jouri Schoemaker, voormalig Nederlands Kampioen Pitchen en ondernemer, is stap één van elk van zijn ondernemingen: de pitch! Zijn filosofie is om zo vroeg mogelijk een idee te pitchen en feedback te vergaren van vrienden, partners en experts. Pitchen is namelijk geen verkooppraatje: de pitch is geen monoloog, maar de start van een dialoog.

   

 • Thomas Luttikhold

  Thomas Luttikhold bestrijdt voedselverspilling bij organisaties die eten en drinken verstrekken, zoals horeca, catering, zorg en hotels. Samen met hen vecht hij tegen voedselverspilling met zowel een economische als ecologische motieven.