Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Milan van der Meulen_deSpreker_Bart Lindenhovius
Bewaar als favoriet

Milan van der Meulen

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro , 2000 - 3000 Euro

Op zijn 13e zag Milan de film An Inconvenient Truth. Vanaf toen wist Milan één ding zeker: dit word hét vraagstuk van deze eeuw. Samen met zijn broer richtte hij zonne-energieleverancier enie.nl op, en werd hij benoemd tot Climate Reality Leader na een opleiding van de voormalige Vicepresident van de VS, Al Gore. Hij behoort tot de Top 3 beste jonge ondernemers in Nederland.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Of bekijk een video

Stenden Hogeschool

Milan van der Meulen heeft de lezing naar volle tevredenheid gehouden! In deze lezing van 90 minuten hebben Patrick en Milan een beeld gegeven van de huidige stand van zaken rondom klimaatverandering, de noodzaak om over te stappen op duurzamere vormen van energie en de manieren om dit te realiseren. Daarnaast werd er ingegaan op het persoonlijke ondernemersverhaal. De heer P. de Boer Sr. Lecturer & Internationalization Officer

Milan van der Meulen

Milan van der Meulen is een visie-georiënteerde ondernemer, gepassioneerd in actuele thema’s en wereldwijde transitie. In 2013 richtte hij samen met zijn broer Patrick enie.nl (landelijke zonne-energieleverancier) op om zo een bijdrage te leveren aan de verduurzaming van Nederland. In 2015 werd Milan benoemd tot Climate Reality Leader na een opleiding van de voormalige Vicepresident van de Verenigde Staten, Al Gore. Waarna hij sinds 2016 betrokken is bij het regio-management voor het Climate Reality Project in de Benelux.

Op deze manier heeft hij zich gecommitteerd aan een dynamische groep van internationale wereldveranderaars die het debat over klimaatproblemen en duurzaamheid vormgeven. Daarnaast werd Milan in 2016 gerankt in de Top 3 beste jonge ondernemers van Nederland, geselecteerd door het gerenommeerde ondernemersplatform Sprout, en staat hij al twee jaar op rij in de Duurzame Jonge 100.

Vanuit de nieuwe generatie kijkt Milan van der Meulen kritisch naar actuele thema’s. Hij houdt zich nadrukkelijk bezig met het mondiale klimaatvraagstuk en de daaruit volgende energietransitie. Daarnaast neemt zijn inspirerende ondernemersverhaal je mee door zijn korte maar toch al indrukwekkende carrière.

Onderwerpen waar Milan van der Meulen over spreekt

-Klimaatverandering
-Energietransitie
-Betekenisvol ondernemerschap

Persoonlijke missie Milan van der Meulen
Het is mijn persoonlijke doel om mensen bewust te maken over de noodzaak van verandering en ze deel te laten nemen aan de transitie. Om anderen te activeren draag ik oplossingen aan en daag ik mensen uit hun denkwijze te transformeren. Het is tevens mijn missie om duurzame energie voor iedereen toegankelijk te maken.

Interesse in een lezing van Milan van der Meulen of heeft u een vraag?
Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Meer video’s

Recensies

Stenden Hogeschool

Milan van der Meulen heeft de lezing naar volle tevredenheid gehouden! In deze lezing van 90 minuten hebben Patrick en Milan een beeld gegeven van de huidige stand van zaken rondom klimaatverandering, de noodzaak om over te stappen op duurzamere vormen van energie en de manieren om dit te realiseren. Daarnaast werd er ingegaan op het persoonlijke ondernemersverhaal. De heer P. de Boer Sr. Lecturer & Internationalization OfficerBeschikbaarheid en informatie Milan van der Meulen

  • 8,9 op basis van +620 reviews
  • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
  • Corona annulering = kosteloos verzetten
  • Snel direct contact met deze spreker