Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Stephan Ummelen
Bewaar als favoriet

Stephan Ummelen

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Stephan is een vooraanstaand expert op het gebied van waardengedreven organiseren. Zijn jarenlange ervaring leveren unieke inzichten en prachtige anekdotes om als organisatie werk te maken van betekenis en geloofwaardigheid.

Achmea

"Met zijn keynote op ons jaarlijks management event zorgde Stephan voor een flinke dosis inspiratie over de waardengedreven organisatie. Met als bonus een paar bruikbare ideeën om die waarden echt te laten leven. Plezierige samenwerking! "

Stephan Ummelen

Stephan Ummelen is een expert op het gebied van waardengedreven organiseren. Hij inspireert organisaties om de betekenis van waarden, visie, missie- en purpose statements betekenisvol en geloofwaardig te houden. Zijn boodschap: samenwerken gaat over relaties, relaties gaan over vertrouwen en vertrouwen gaat over het delen van waarden.

Onderwerpen waar Stephan Ummelen over spreekt

  • Purpose, missie/visie
  • Waarden en kernwaarden
  • Ethiek en reclame
  • Authentiek leiderschap
  • Medewerkersbetrokkenheid
  • Vertrouwen en geloofwaardigheid
  • Organisatieverandering/cultuur
  • Maatschappelijke trends
  • Menselijke relaties op de werkvloer

Over Stephan Ummelen

Stephan is opgegroeid in de Verenigde Staten. Toen hij op zijn 18e terugkeerde naar Nederland en niet precies wist wat hij wilde startte hij een reclamebureau. Het bureau werd (per ongeluk) succesvol, maar Stephan raakte gedesillusioneerd door greenwashing en andere reclamepraatjes. Stephan stapte eruit om zich met zijn nieuwe adviesbureau ‘Waardengedreven’ te richten op ethiek en het vertrouwen in organisaties.

Ook heeft hij een wetenschappelijke methode ontwikkeld om de geloofwaardigheid van de belangrijkste uitgangspunten van organisaties statistisch te meten

Stephan Ummelen boeken voor een lezing?

Ontdek tijdens de lezing van Stephan hoe je ervoor zorgt dat waarden verder gaan dan reclame en medewerkers oprecht betrokken raken bij de cultuur van de organisatie.

Neem contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22 voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

Kindergarden

"Vanaf de eerste afspraak was er meteen een geweldige klik met Stephan en alle collega’s met wie hij de voorbereiding deed. Stephan weet snel de verbinding te leggen en daarnaast vooral de vertaalslag te maken hoe we onze cultuur en waarden nog meer betekenis kunnen geven. Tijdens onze leadership conference was hij ontspannen en wist hij met zijn verhaal iedereen te boeien. Heel fijne en waardevolle samenwerking!"

De Nieuwe Rede

"Stephan Ummelen is een spreker met een zeer doordacht verhaal. Hij legt verbanden en introduceert ideeën die jou als toehoorder niet alleen boeien, hij laat je ook zelf denken en reflecteren. Iets wat heel goed past ook weer bij zijn onderwerpen, zoals kernwaarden en purpose. Stephan biedt echt een belangrijk geluid, dat organisaties moeten horen."

Focus Plaza

"Het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties staan aan de vooravond van grote veranderingen. Beslissers en beïnvloeders bij instanties en bedrijven zijn onder druk van de millenials en generatie Z op zoek naar een nieuw verhaal. Een verhaal waarin verder gekeken wordt dan alleen de spreadsheets met ambitieuze omzetdoelstellingen en het winstbejag van de aandeelhouders. Stephan Ummelen weet als geen ander te verwoorden waar de knelpunten liggen als bedrijven en instanties besluiten om ethiek naast winst te plaatsen. Met authentieke passie en een forse dosis praktijkervaring neemt hij het publiek mee naar de meerwaarde van waardengedreven ondernemerschap. Geen saai en wetenschappelijk betoog, maar een met feiten onderbouwde roadtrip door een snel veranderend landschap, waarin zingeving en purpose centraal staan. Zelfs de meest kritische luisteraar ontkomt er niet aan om na het verhaal van Stephan genuanceerder naar de belangen van de nieuwe generatie stakeholders te kijken. De visie van deze waardengedreven auteur en spreker werkt niet alleen aanstekelijk, maar geeft ook richting en praktische handvatten voor iedereen die in organisaties strategische en duurzame keuzes moet maken."

Beschikbaarheid en informatie

Stephan Ummelen

Sprekers ook online inzetbaar

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Groot (inter)nationaal netwerk

8,9 op basis van +1000 reviews

Logo van De Spreker

Website & onderhoud Kobalt