Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Judith Manshanden
Bewaar als favoriet

Judith Manshanden

Tariefindicatie: 3000 - 4000 Euro

Judith Manshanden is psycholoog, TEDx spreker, auteur en ondernemer. Zij is expert op het gebied van werkgeluk, werken vanuit purpose en nieuwe manieren van aansturen.

Publisher Management Impact

"Judith kan als geen ander vertellen wat purpose inhoudt: voor jezelf, voor je omgeving en voor je werk. Haar boodschap is heel krachtig en soms zelfs scherp. Met humor en veel kennis kan zij helder schetsen hoe verbinding met jezelf en je omgeving de basis is om een duurzaam werkrelatie te realiseren en een florerend bedrijf of organisatie neer te zetten."

Judith Manshanden

Judith Manshanden is psycholoog, TEDx spreker, auteur en ondernemer. Zij is expert op het gebied van werkgeluk, werken vanuit purpose en nieuwe manieren van aansturen.

We brengen veel tijd door op ons werk. Daarom is het zowel voor leidinggevenden als voor medewerkers van belang om een werkplek te creëren waar je je verbonden en geïnspireerd voelt. Je fysieke, mentale en emotionele gezondheid hebben immers een directe invloed heeft op je vermogen om optimaal te presteren.

In haar lezingen gaat Judith dieper in op de thema’s purpose, vertrouwen en intrinsieke motivatie. Wat ervoor nodig is om een organisatie te bouwen waarin je medewerkers optimaal kunnen floreren. Ze schetst een inspirerende en originele visie op hoe leiders, HR professionals en medewerkers samen een werkomgeving kunnen creëren waarbinnen welzijn, werkgeluk en vitaliteit centraal staan. De keynotes, lezingen en workshops van Judith spreken aan door humor, onderbouwde cases en een persoonlijke insteek.

Onderwerpen waar Judith Manshanden over spreekt

  • Purpose in organisaties
    Uit studies blijkt dat medewerkers die werken met een purpose 125% harder werken dan medewerkers die werken voor een bedrijf zonder purpose.
  • Vertrouwen in teams
    Bij vertrouwen in teams durven meer collega’s elkaar aan te spreken over elkaars kwaliteiten en valkuilen.
  • Motiveren van medewerkers
    Als je medewerkers gemotiveerd zijn gaat de productiviteit en werkplezier sterk omhoog.

Persoonlijke achtergrond:

Judith is auteur van het boek ‘Tijd voor Nieuwe Zaken’ dat de transitie van ‘profit’ naar ‘purpose’ binnen organisaties beschrijft. Dit boek bereikte de nummer 2 positie van de Businezz top 100. Tevens schreef zij het boek ‘De Corporate Yogi’ dat praktische handvatten geeft om je eigen werkgeluk te verhogen. Het boek werd goed ontvangen en werd zelfs in 2023 genomineerd voor Managementboek van het Jaar.

Judith Manshanden boeken voor een lezing of workshop?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier. Of telefonisch via 072 – 750 7422. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

KPMG Meijburg

"De lezing over purpose in organisaties was heel erg goed, ze is erg professioneel en super goed voorbereid. Heel interessant compleet verhaal, zit gewoon echt heel goed in elkaar met fijne afwisseling van kennis, eigen ervaringen, theorieën etc"

Blogs van Judith Manshanden

Lees meer
Van profit naar purpose: wat vraagt het van jou?
Judith Manshanden benadrukt in haar blog het groeiende belang van Corporate Social Responsibility (CSR) voor bedrijven en bespreekt de uitdagingen van de overgang naar duurzaamheid in winstgerichte sectoren. Ze deelt haar persoonlijke ervaring met het ontwikkelen van een nieuw bedrijfsmodel dat duurzaamheid centraal stelt en benadrukt de noodzaak van een mentaliteitsverandering en meer menselijke verbinding om ware duurzaamheid te bereiken.

Beschikbaarheid en informatie

Judith Manshanden

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid