Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Happy en Productive @ Home Muriel Dalmulder
Bewaar als favoriet

Muriël Dalmulder

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Muriël Dalmulder combineert positieve psychologie, neurowetenschap en NLP met oude wijsheid en tradities. Zo wil ze bijdragen aan duurzame gedragsverandering voor individuen en organisaties. Haar presentaties zijn energiek, verrassend gepresenteerd en bevatten veel interactie met het publiek.

Veiligheidsregio Haaglanden

"Muriel stelt mensen direct op hun gemak. En dat is belangrijk wanneer het om een onderwerp met veel lading gaat, zoals diversiteit, inclusie en gelijkwaardigheid. We hebben samen de bijeenkomst goed kunnen voorbereiden en Muriel wist al vrij snel de spanning uit de lucht te halen, waardoor er een open gesprek ontstond tussen de deelnemers."

Muriël Dalmulder

Muriël Dalmulder is internationaal leiderschapscoach, trainer en spreker. Zij combineert positieve psychologie, neurowetenschap en NLP met oude wijsheid en tradities. Zij wil graag bijdragen aan duurzame gedragsverandering voor meer bewustzijn, succes en geluk voor zowel individuen, teams als organisaties.

Succesvol zijn als mens, als manager, team of organisatie? Wel je doelen halen, productiever zijn en tegelijkertijd in balans blijven én voldoening en geluk ervaren? Om de luisteraar te helpen persoonlijk, in een organisatie of in teamverband succesvol en gelukkig te zijn, vertelt Muriël over onderwerpen waar duurzame verandering, mindset, verbinding met je hart, het slimme onbewustzijn en succesvol je authentieke zelf zijn centraal staan. Haar boodschap heeft alles: hoge energielevering, verrassende presentatie, interactie met het publiek en praktische inzichten.

Mogelijke lezingen Muriël Dalmulder

 1. Duurzaam (gedrag) veranderen
 2. Mindset
  Van een fixed mindset naar growth mindset
 3. Persoonlijk leiderschap
  Voorbij de belemmeringen van de mind, emotionele intelligentie en purpose
 4. Veerkracht en duurzame inzetbaarheid
  We leven in een VUCA world (Volatile, Uncertain, Complex en Ambiguis). Om te kunnen dealen met de toenemende veranderingen en prikkels in de wereld waarin wij leven is VEERKRACHT essentieel. In een inspirerende lezing neemt Muriël je mee op reis in de wereld van je brein, balans, ademhaling, het trainen van je hersenspieren en focus. Je leert hoe je jezelf, team of organisatie burn-out proof kunt maken.
 5. Diversiteit en inclusie: breken met vooroordelen
  Komend uit een gezin met een Surinaamse moeder en Nederlandse vader heeft Muriël jarenlang geworsteld met het aanpassen aan de ‘non-conformistische’ Nederlandse cultuur en de verwachtingen van de maatschappij. Inmiddels adviseert en inspireert zij al ruim 10 jaar individuen, teams en organisaties over werkgeluk, leiderschap én het duurzaam veranderen van gedrag, waarbij het integreren van diversiteit en inclusie in de cultuur een belangrijke rol speelt.Tijdens deze lezing daagt Muriël haar publiek uit om krachtige keuzes te maken voor een diverse en inclusieve werkcultuur. Wat levert het jou, je team, je organisatie en je resultaten op als je je uniekheid laat schijnen en omarmt en hoe doe je dat? Wat is unconscious bias en hoe belemmert het groei, werkgeluk en betere resultaten? Ook leer je je eigen onbewuste vooroordelen herkennen en veranderen.
 6. Uit je hoofd, naar je hart
  Hierover heeft Muriël ook deze online masterclass opgezet.

Achtergrond

Haar interesse in duurzame verandering begon al toen zij klein was en zich bewust was van het feit dat alles energie is en dat je zelf verantwoordelijk bent voor dat wat je creëert in je werkelijkheid. In haar rol als marketing- en communicatiemanager bij onder andere Red Bull en Diesel Benelux groeide haar interesse om op een duurzame manier het beste uit zichzelf en mensen te halen. Het is haar droom om de wereld mooier te maken door mensen te verbinden met hun hart en purpose.

Muriël Dalmulder doet onderzoek op de onderwerpen duurzaam en purposeful (persoonlijk) leiderschap, menselijk gedrag en gedragsverandering. Zij is Internationaal (American Board of NLP) Gecertificeerd NLP trainer, Master coach, Master Hypnotist, Master Timelinetherapist en Mindfulness Base Stress Reduction Trainer. Zij is energiek, vernieuwend en transformerend.

Als trainer en coach heeft zij al 12 jaar ervaring. Duizenden professionals heeft zij internationaal gecoached en getraind in de wereld van A merken. Afgelopen jaren heeft zij aan vele honderden mensen uit verschillende sectoren NLP training gegeven.

Interesse in een lezing van Muriël Dalmulder ?

Na een bijdrage van Muriël, zijn mensen zich bewuster van zichzelf. Ze hebben inzichten en handvatten om in de praktijk direct toe te passen. Om performance te verhogen, duurzaam te veranderen, vanuit het hart en purpose te leven en een authentieke leider te zijn.

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier. Of telefonisch via 072 – 750 7422.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Dyson

"De sessie met Muriel was heel fijn en interactief. Het team heeft het als heel positief en prettig ervaren. Het was heel leuk om het over iets heel anders te kunnen hebben tijdens deze sessie dan onze dagelijkse bezigheden en meer te kijken naar de werknemers als mens."

Beschikbaarheid en informatie

Muriël Dalmulder

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid