Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Bewaar als favoriet

Muriël Dalmulder

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Muriël Dalmulder combineert positieve psychologie, neurowetenschap en NLP met oude wijsheid en tradities. Zo wilt ze bijdragen aan duurzame gedragsverandering voor individuen en organisaties. Haar presentaties zijn energiek, verrassend gepresenteerd en bevatten veel interactie met het publiek.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Dyson

De sessie met Muriel was heel fijn en interactief. Het team heeft het als heel positief en prettig ervaren. Het was heel leuk om het over iets heel anders te kunnen hebben tijdens deze sessie dan onze dagelijkse bezigheden en meer te kijken naar de werknemers als mens.

Muriël Dalmulder

Muriël Dalmulder is schrijver in spé, spreker, trainer en coach. Zij combineert positieve psychologie, neurowetenschap en NLP met oude wijsheid en tradities. Zij wil graag bijdragen aan duurzame gedragsverandering voor meer bewustzijn, succes en geluk voor zowel individuen, teams als organisaties. Het is haar droom om de wereld mooier te maken door mensen te verbinden met hun hart en purpose.

Om de luisteraar te helpen persoonlijk, in een organisatie of in teamverband succesvol en gelukkig te zijn, vertelt Muriël over onderwerpen waar duurzame verandering, mindset, verbinding met je hart, het slimme onbewustzijn en succesvol je authentieke zelf zijn centraal staan. Haar boodschap heeft alles: hoge energielevering, verrassende presentatie, interactie met het publiek en praktische inzichten.

Onderwerpen

 • Duurzaam (gedrag) veranderen
 • Veerkracht
 • Diversiteit en inclusie: breken met vooroordelen
 • Purposeful leiderschap: voorbij de belemmeringen van de mind, vanuit verbinding met het hart
 • Heartful at cause of your life (Uit je hoofd, in je hart)
 • Train je brein om gelukkig te zijn
 • Persoonlijke kracht 2.0
 • How to unlock your subconscious power/De kracht van het onderbewustzijn
 • De kracht van overtuigingen en focus
 • Mindset: van een fixed mindset naar growth mindset
 • Cultuurverandering – change your mind change your culture
 • Leef je volledig potentieel

Achtergrond

Haar interesse in duurzame verandering begon al toen zij klein was en zich bewust was van het feit dat alles energie is en dat je zelf verantwoordelijk bent voor dat wat je creëert in je werkelijkheid. In haar rol als marketing en communicatiemanager bij onder andere Red Bull en Diesel Benelux groeide haar interesse om op een duurzame manier het beste uit zichzelf en mensen te halen.

Muriël Dalmulder doet onderzoek op de onderwerpen duurzaam en purposeful (persoonlijk) leiderschap, menselijk gedrag en gedragsverandering. Zij is Internationaal (American Board of NLP) Gecertificeerd NLP trainer, Master coach, Master Hypnotist, Master Timelinetherapist en Mindfulness Base Stress Reduction Trainer. Zij is energiek, vernieuwend en transformerend.

Als trainer en coach heeft zij al 12 jaar ervaring. Duizenden professionals heeft zij internationaal gecoached en getraind in de wereld van A merken. Afgelopen jaren heeft zij aan vele honderden mensen uit verschillende sectoren NLP traininggegeven.

Interesse in een lezing van Muriël Dalmulder ?

Na een bijdrage van Muriël, zijn mensen zich bewuster van zichzelf. Ze hebben inzichten en handvatten om in de praktijk direct toe te passen. Om performance te verhogen, duurzaam te veranderen, vanuit het hart en purpose te leven en een authentieke leider te zijn.

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier. Of telefonisch via 072 – 750 7422.

Bewaar als favoriet

Recensies

Dyson

De sessie met Muriel was heel fijn en interactief. Het team heeft het als heel positief en prettig ervaren. Het was heel leuk om het over iets heel anders te kunnen hebben tijdens deze sessie dan onze dagelijkse bezigheden en meer te kijken naar de werknemers als mens.Beschikbaarheid en informatie Muriël Dalmulder

 • 8,9 op basis van +620 reviews
 • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
 • Corona annulering = kosteloos verzetten
 • Snel direct contact met deze spreker