Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

guido de valk
Bewaar als favoriet

Guido de Valk

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Guido de Valk is leiderschapscoach, expert in neuroleiderschap en voormalig huisarts. Guido gaat in hoe je door het toepassen van breinkennis ervoor zorgt dat men een effectievere manager kan worden.

Guido de Valk

Veel potentieel gaat verloren doordat men nu managet zonder kennis van het brein, waardoor het brein verre van optimaal gebruikt wordt.  Terwijl het helemaal niet zo ingewikkeld is om het brein goed te gebruiken. In de lezingen en workshops van Guido de Valk spreekt Guido over hoe je door kennis van je brein en het toepassen van deze kennis zorgt dat men een effectievere manager kan worden met succesvollere teams. Guido’s lezingen zijn zeer praktisch, zodat de deelnemer aan de lezing er gelijk mee aan de slag kan.

Onderwerpen

  • Duurzame inzetbaarheid
  • Persoonlijke effectiviteit
  • Omgaan met de waan van de dag
  • Coachend leiderschap op basis van kennis van het brein
  • Brein-gebaseerde Teamontwikkeling
  • Leidinggeven op afstand

In de lezingen en workshops gaat Guido vooral in hoe je door kennis van je brein en het toepassen van deze kennis zorgt dat men een effectievere manager kan worden met succesvollere teams.

Achtergrond Guido de Valk

Guido de Valk is zijn loopbaan begonnen als huisarts om vervolgens de stap te zetten naar het management in zorg en overheid, waar hij ruim 10 jaar heeft gewerkt. In 2008 heeft hij De Valk Leadership Company opgericht. Ze verzorgen leiderschapstrainingen op basis van kennis van de werking van het brein.

Sindsdien traint, coacht en spreekt hij op basis van deze inzichten, ook wel neuroleiderschap genoemd. Daarnaast heeft Guido de Valk twee boeken over neuroleiderschap geschreven; ‘Neuroleiderschap, Van macht naar kracht’ en ‘Menselijk leiderschap, Benut de onbegrensde kracht van het brein’. Bovendien brengt Guido eind 2020 een Engelstalig boek uit. De titel van dit boek is: Brain-Mind Leadership. Changing behavior is a matter of course.

Interesse in een lezing of workshop van Guido de Valk of heb je een vraag?

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Guido de Valk

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid