Guido de Valk

“Mijn missie is om managers te inspireren om op een brein-gebaseerd manier leiding te geven. Hierdoor verbeteren de bedrijfsprestaties snel.”  – Guido de Valk

Veel potentieel gaat verloren doordat men nu managet zonder kennis van het brein, waardoor het brein verre van optimaal gebruikt wordt.  Terwijl het helemaal niet zo ingewikkeld is om het brein goed te gebruiken.  In de lezingen en workshops gaat Guido in hoe je door kennis van je brein en het toepassen van deze kennis zorgt dat men een effectievere manager kan worden met succesvollere teams. Guido’s lezingen zijn zeer praktisch, zodat de deelnemer aan de lezing er gelijk mee aan de slag kan.

Onderwerpen

  • Duurzame inzetbaarheid
  • Persoonlijke effectiviteit
  • Omgaan met de waan van de dag
  • Coachend leiderschap op basis van kennis van het brein
  • Brein-gebaseerde Teamontwikkeling

In de lezingen en workshops gaat Guido vooral in hoe je door kennis van je brein en het toepassen van deze kennis zorgt dat men een effectievere manager kan worden met succesvollere teams.

Persoonlijke achtergrond Guido de Valk

Guido de Valk is zijn loopbaan begonnen als huisarts om vervolgens de stap te zetten naar het management in zorg en overheid, waar hij ruim 10 jaar heeft gewerkt. In 2008 heeft hij De Valk Leadership Company opgericht. Ze verzorgen leiderschapstrainingen op basis van kennis van de werking van het brein.

Sindsdien traint, coacht en spreekt hij op basis van deze inzichten, ook wel neuroleiderschap genoemd. Daarnaast heeft Guido de Valk twee boeken over neuroleiderschap geschreven; ‘Neuroleiderschap, Van macht naar kracht’ en ‘Menselijk leiderschap, Benut de onbegrensde kracht van het brein’. Het derde, Engelstalige boek is in de maak.

Interesse in een lezing of workshop van Guido de Valk of heeft u een vraag?

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field