Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Onlangs hebben we voor Ricoh Inspired een zeer inspirerende en waardevolle workshop gehad van Glenn van der Burg. De workshop “Boven het Maaiveld” haalde werkelijk meer naar boven dan vooraf gedacht. De gedegen aanpak van Glenn en het aanzetten tot nadenken over leiderschap hebben verrassende en boeiende gedachtes naar boven gehaald. Daarnaast is het niet alleen inspireren wat Glenn doet maar vooral mobiliseren van een groep mensen die zeker die avond met meer leiderschapsbagage is gaan slapen!
Ricoh

Sprekers Timemanagement

HomeSprekers/Ontwikkeling medewerkers/Persoonlijke effectiviteit Medewerkers/Timemanagement

Wil jij je tijd effectiever besteden en denk je meer te kunnen halen uit je dag? Dan ben jij waarschijnlijk op zoek naar tips of een cursus timemanagement. Boek nu een training of lezing!

15 Sprekers gevonden

MARK TIGCHELAAR Bekijken
Bewaar als favoriet
Ad Bastiaanse Bekijken
Bewaar als favoriet
Bekijken
Bewaar als favoriet
Richard van Houten Bekijken
Bewaar als favoriet
Guido de Valk Bekijken
Bewaar als favoriet
Multitasken is een mythe Bekijken
Bewaar als favoriet
Klaas-Jan Reincke Bekijken
Bewaar als favoriet
Richard Wolfe Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over timemanagement

Wil jij slimmer werken en je tijd beter besteden? Door middel van een lezing of training leer je meer over timemanagement. Kom weer te weten over o.a. hoe je efficiënter kunt werken, balans tussen werk en privé en je agenda te gebruiken. Geen wekelijkse cursus, maar een lezing of training met genoeg tips om aan de slag te kunnen. Lekker efficiënt!