Nr.1 online sprekersbureau
Vrijblijvend offerte en/of toegewijd advies
Aangepaste (corona) annuleringsvoorwaarden
8,9 op basis van +620 reviews
Vrijblijvend advies
Filters

Spreker

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

1. Vond je de presentatie nuttig? ‘Ja! Het geeft je een andere kijk over hoe je ook om kunt gaan met risico’s. Met name zijn plaatje met de verschillende cirkels vond ik heel goed! Dat is ook in ons werk goed te gebruiken.’ ‘Ja, zeker. Het is een eye-opener en een reflexief moment voor mijzelf. Als ik de risico’s op mijn project kon voelen zoals hij tijdens de voorbereiding van zijn expeditie, kon ik beter de stakeholders overtuigen van de consequentie wanneer het risico optreedt.’ ‘Zeker! Confronterend ook dat je onbedoeld teveel op niet relevante risico’s kunt focussen en eigenlijk onmogelijk alle risico’s kunt inschatten.’ 2. Vond je het professioneel? ‘Ja. Je kon merken dat Yuri goed heeft nagedacht over wat hij uit zijn ervaring kan delen en wat er nuttig is voor de mensen die naar hem luisteren. De filmpjes waren kort maar krachtig, wat precies goed was.’ ‘Ja, en het kan beter. De presentatie materialen in Powerpoint file laten zetten. Met andere woorden alleen foto’s, filmpjes en teksten die onderdeel zijn van de presentatie. Hierdoor kan hij de presentatie vlotter uitvoeren.’ ‘Ja. Je merkt dat Yuri vaker spreekt voor groepen en hij heeft zich goed op de doelgroep georienteerd.’ 3. Wat was je algemene indruk? ‘Goede presentatie (tempo, inhoud en interactie).’ ‘Leuke en nuttige presentatie. Yuri komt over als een ervaren spreker, maar ook als iemand die op een verjaardag zijn verhaal vertelt. Die combinatie maakt het leuk, hij is professioneel en toegankelijk tegelijk.’ ‘Heel boeiend verhaal en goed aangesloten op de context waarin de avond zich afspeelde.’
Bartosz

Sprekers Timemanagement

HomeSpreker/Ontwikkeling medewerkers/Persoonlijke effectiviteit/Timemanagement

Wil jij je tijd effectiever besteden en denk je meer te kunnen halen uit je dag? Dan ben jij waarschijnlijk op zoek naar tips of een cursus timemanagement. Boek nu een training of lezing!

8 Sprekers gevonden

Boek een lezing of een workshop over timemanagement

Wil jij slimmer werken en je tijd beter besteden? Door middel van een lezing of training leer je meer over timemanagement. Kom weer te weten over o.a. hoe je efficiënter kunt werken, balans tussen werk en privé en je agenda te gebruiken. Geen wekelijkse cursus, maar een lezing of training met genoeg tips om aan de slag te kunnen. Lekker efficiënt!