Richard Wolfe

Richard Wolfe is oprichter van Email Handyman, auteur van het boek ‘Speedmailen’. Richard helpt bedrijven effectiever met het fenomeen e-mail om te gaan. Maar dan niet door aan de techniek te sleutelen, maar door aan de mensen te sleutelen. Volgens Richard kunnen we met een paar eenvoudige principes het onszelf al een stuk makkelijker maken, waardoor we meer overzicht behouden, effectiever gaan samenwerken en uiteindelijk dus meer gedaan krijgen in minder tijd.

E-mail hoeft niet langer jouw werkdag niet te bepalen, jij bepaalt jouw manier van werken. Met de 5 stappen van Speedmailen leer je je e-mails snel en efficiënt managen.

Lezing door Richard de Wolfe

Krijg toch de P met je geCC
Time management, efficiënter e-mail beheer en betere e-mail communicatie

Deze 1-2 uur durende lezingen zijn uitermate geschikt voor lunch sessies of off-sites. De deelnemers beleven op een leuke en luchtige manier toch een hele nuttige beleving hebben van praktische waarde.

Uiteraard zijn uitgebreide workshops ook mogelijk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en een vrijblijvende offerte.

Achtergrond Richard Wolfe

Richard heeft vele jaren trainingen genoten en in de afgelopen jaren zelf trainingen ontwikkeld en gegeven. Hij is onder andere oprichter van het iWorkSmart forum en seminars. Tevens levert Richard content voor verschillende vormen van media en dankzij zijn Australische achtergrond werkt hij net zo makkelijk in het Engels als in het Nederlands.

Interesse in een lezing van Richard Wolfe?

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Meer video’s

Recensies

Schrijf nu een recensie


Verstuur jouw review
* Verplicht veld

Richard Wolfe SKU UPC Model

“Great and hands-on workshop delivered in an energetic and engaging way. My colleagues have managed to empty their inbox, keep it that way and be in

Apr 03, 2018 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Competence&Development 

“Great and hands-on workshop delivered in an energetic and engaging way. My colleagues have managed to empty their inbox, keep it that way and be in control of their actions again. People feel much more efficient.”


Gijs-Jan Lagerweij HR Advisor (Competence&Development)


Zeer nuttige workshop 'Email and your to don't list' gevolgd! Gedurende de workshop hebben we zelfs een eerste opzet opgeleverd voor een E-mail policy

Oct 11, 2016 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Landal Greenparks 

Zeer nuttige workshop 'Email and your to don't list' gevolgd! Gedurende de workshop hebben we zelfs een eerste opzet opgeleverd voor een E-mail policy binnen onze organisatie. Richard is als spreker uitermate geschikt in een internationale setting.


Richard was één van de sprekers tijdens onze opleidingsdag voor onze omkaderingsploeg. Outlook en de e-mail zijn niet meer uit de bedrijfswereld weg

Jul 01, 2016 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Dienstenthuis Turnhout 

Richard was één van de sprekers tijdens onze opleidingsdag voor onze omkaderingsploeg. Outlook en de e-mail zijn niet meer uit de bedrijfswereld weg te slaan, maar voor sommigen wekt het toch dikwijls frustratie of stress op. Dankzij de workshop van Richard, hebben heel veel collega's 'het licht gezien' om anders om te gaan met de tonnen e-mails die binnen komen en weten ze een weg te vinden door het hele Outlook-bos. Interessante, fijne en bruikbare workshop! En ook een enorm pluspunt, samenwerken met een spreker die zelf voorzien is qua materiaal en technische snufjes en mee de handen uit de mouwen steekt. Super!


4.7 5.0 6 6 “Great and hands-on workshop delivered in an energetic and engaging way. My colleagues have managed to empty their inbox, keep it that way and be in control of their actions agai Richard Wolfe
Page:
12

Competence&Development

“Great and hands-on workshop delivered in an energetic and engaging way. My colleagues have managed to empty their inbox, keep it that way and be in control of their actions again. People feel much more efficient.” Gijs-Jan Lagerweij HR Advisor (Competence&Development)

Landal Greenparks

Zeer nuttige workshop 'Email and your to don't list' gevolgd! Gedurende de workshop hebben we zelfs een eerste opzet opgeleverd voor een E-mail policy binnen onze organisatie. Richard is als spreker uitermate geschikt in een internationale setting.

Dienstenthuis Turnhout

Richard was één van de sprekers tijdens onze opleidingsdag voor onze omkaderingsploeg. Outlook en de e-mail zijn niet meer uit de bedrijfswereld weg te slaan, maar voor sommigen wekt het toch dikwijls frustratie of stress op. Dankzij de workshop van Richard, hebben heel veel collega's 'het licht gezien' om anders om te gaan met de tonnen e-mails die binnen komen en weten ze een weg te vinden door het hele Outlook-bos. Interessante, fijne en bruikbare workshop! En ook een enorm pluspunt, samenwerken met een spreker die zelf voorzien is qua materiaal en technische snufjes en mee de handen uit de mouwen steekt. Super!Beschikbaarheid en informatie Richard Wolfe

  • 8,9 op basis van +620 reviews
  • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
  • Corona annulering = kosteloos verzetten
  • Snel direct contact met deze spreker