Richard Wolfe

“Het is mijn missie om het moeilijke makkelijk maken.” – Richard Wolfe

Richard Wolfe is oprichter van Email Handyman en ondernemer in Internet en Telecom gerelateerde bedrijven. Richard helpt bedrijven effectiever met het fenomeen e-mail om te gaan. Maar dan niet door aan de techniek te sleutelen, maar door aan de mensen te sleutelen. Volgens Richard kunnen we met een paar eenvoudige principes het onszelf al een stuk makkelijker maken, waardoor we meer overzicht behouden, effectiever gaan samenwerken en uiteindelijk dus meer gedaan krijgen in minder tijd.

Ook is Richard auteur van het boek “Speedmailen”. Elke dag worden we bedolven onder de berichten, maar niemand vertelt ons hoe je die enorme hoeveelheid e-mails het beste kunt verwerken. E-mail hoeft jouw werkdag niet te bepalen, jij bepaalt jouw manier van werken. Met de 5 stappen van Speedmailen leer je je e-mails snel en efficiënt managen. Klik op de onderstaande afbeelding voor meer informatie over het boek.

boek speedmailen

Naast het geven van workshops treedt Richard op als spreker op om tijdens evenementen en congressen het onderwerp van e-mail als “productivity tool & productivity killer” onder de aandacht te brengen. Hierbij komen de leuke en minder leuke facetten van e-mail aan bod, wordt het bewustzijn van de groep even wakker geschud van “waar we nou allemaal mee bezig zijn” en krijgt men handige tips mee over hoe je je werkdag effectiever door kan komen.

Richard heeft vele jaren trainingen genoten en in de afgelopen jaren zelf trainingen ontwikkeld en gegeven. Hij is onder andere oprichter van het iWorkSmart forum en seminars. Tevens levert Richard content voor verschillende vormen van media en dankzij zijn Australische achtergrond werkt hij net zo makkelijk in het Engels als in het Nederlands.

Interesse in een lezing van Richard Wolfe of heeft u een vraag?
Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Richard Wolfe SKU UPC Model

“Great and hands-on workshop delivered in an energetic and engaging way. My colleagues have managed to empty their inbox, keep it that way and be in

Apr 03, 2018 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Competence&Development 

“Great and hands-on workshop delivered in an energetic and engaging way. My colleagues have managed to empty their inbox, keep it that way and be in control of their actions again. People feel much more efficient.”


Gijs-Jan Lagerweij HR Advisor (Competence&Development)


Zeer nuttige workshop 'Email and your to don't list' gevolgd! Gedurende de workshop hebben we zelfs een eerste opzet opgeleverd voor een E-mail policy

Oct 11, 2016 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Landal Greenparks 

Zeer nuttige workshop 'Email and your to don't list' gevolgd! Gedurende de workshop hebben we zelfs een eerste opzet opgeleverd voor een E-mail policy binnen onze organisatie. Richard is als spreker uitermate geschikt in een internationale setting.


Richard was één van de sprekers tijdens onze opleidingsdag voor onze omkaderingsploeg. Outlook en de e-mail zijn niet meer uit de bedrijfswereld weg

Jul 01, 2016 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Dienstenthuis Turnhout 

Richard was één van de sprekers tijdens onze opleidingsdag voor onze omkaderingsploeg. Outlook en de e-mail zijn niet meer uit de bedrijfswereld weg te slaan, maar voor sommigen wekt het toch dikwijls frustratie of stress op. Dankzij de workshop van Richard, hebben heel veel collega's 'het licht gezien' om anders om te gaan met de tonnen e-mails die binnen komen en weten ze een weg te vinden door het hele Outlook-bos. Interessante, fijne en bruikbare workshop! En ook een enorm pluspunt, samenwerken met een spreker die zelf voorzien is qua materiaal en technische snufjes en mee de handen uit de mouwen steekt. Super!


4.7 5.0 6 6 “Great and hands-on workshop delivered in an energetic and engaging way. My colleagues have managed to empty their inbox, keep it that way and be in control of their actions agai Richard Wolfe
Page:
12

Gerelateerde sprekers