Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Wouter Hesseling
Bewaar als favoriet

Wouter Hesseling

Tariefindicatie: 950 - 1250 Euro, 1250 - 2000 Euro

Wouter Hesseling ontrafelt de ‘mythe van het multitasken’. ‘Thema’s die hier bij horen zijn timemanagement, burn-out preventie, mindfulness, veiligheid, efficiënter werken, optimaal presteren etc. Zijn aanpak: leerzaam met een zeer hoge amusementswaarde.

Manutan

"Het programma-onderdeel met Wouter Hesseling over 'De mythe van het multitasken' was een leuk en interactief onderdeel gedurende onze bijeenkomst met collega's. Zoals iemand omschreef : "Humorvol, maar met een serieuze les erin"."

Wouter Hesseling

Zou jij graag willen dat je medewerkers efficiënter leren werken? Wil jij minder stress op de werkvloer en minder ziekteverzuim door een burn-out? Wil je het privégebruik van telefoon en social media op de werkvloer reduceren en het aantal onveilige situaties, die ontstaan door onnodige afleiding, verminderen? Wouter Hesseling geeft tijdens zijn lezingen duidelijke handvatten om deze doelen te realiseren.

Lezing Wouter Hesseling: Multitasken is een mythe

Tegenwoordig word je afgerekend op prestaties. Maar als je wilt presteren is aanpak minstens zo belangrijk als intelligentie. Wouter neemt daarom met de zaal hun aanpak onder de loep en signaleert dat veel mensen proberen te multitasken, terwijl het wetenschappelijk bewezen is dat dat flinke schade oplevert. Aan de hand van interactieve oefeningen en anekdotes worden de mensen zich bewust van de prijs die ze betalen als ze te veel tegelijkertijd op hun bordje nemen.

Wouter Hesseling ontrafelt tijdens zijn keynote (20- 45 minuten) of workshop (45- 90 minuten) de ‘mythe van het multitasken’. Hij heeft inmiddels meer dan 20 jaar podiumervaring. Hij wervelt over het podium, vertelt bevlogen zijn verhaal, beantwoordt vragen uit het publiek, allemaal terwijl hij tien breekbare borden draaiende probeert te houden. Onderwerpen als time management, multitasken, work- life balance, focus/ bewustzijn, peak performance, prefrontale cortex, werkgeheugen en reflexbrein komen terug in zijn verhaal.

Na de presentatie staan de deelnemers te popelen om de nieuwe inzichten in praktijk te brengen. De mensen krijgen een boekje mee en kunnen het thuis nog eens allemaal nalezen.

Bekijk ook de workshop ‘Multitasken is een mythe’ of ‘Jongleerworkshop‘ gegeven door Wouter Hesseling.

Achtergrond Wouter Hesseling

Wouter Hesseling heeft biologie gestudeerd en de Academie voor Lichamelijke Opvoeding afgerond. Wouter is van alle markten thuis. Na zijn studies reisde hij enkele jaren als artiest rond de wereld, waarna hij zich richtte op op maat geschreven presentaties in het bedrijfsleven. Honderden organisaties in binnen- en buitenland heeft hij van binnen mogen bekijken en de kennis die hij hierbij heeft opgedaan heeft Wouter gebruikt als inspiratiebron voor een nieuw concept: ‘Multitasken is een mythe’.

Wouter Hesseling boeken voor een lezing of workshop?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier op deze pagina of bel ons op 072 – 750 74 22. We helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Zorg Netwerk

"Met de workshop jongleren wilden we alle deelnemers een ontspannen einde van een netwerkdag bieden met een leuke koppeling aan de diverse opgaven waar ze allemaal mee bezig zijn. We zagen allemaal linken (veel ballen in de lucht houden, op tijd los laten etc). en dat werd na de briefing door Wouter mooi verbonden aan het praktisch oefenen van het jongleren."

OLV Breda

"Het was een actieve workshop/spreker. Wouter brengt alles vol energie en met een lach. Je bent van het begin tot het eind geboeid. Veel leuke positieve reacties gehad over de ochtend."

Yuverta

"Mooi hoe hij contact maakt met de medewerkers, voorbeelden geeft en duidelijk maakt wat we eigenlijk allemaal al 100 x gehoord hebben en weten maar toch steeds weer vergeten te doen."

't Startblok

"Wouter verplaatst zich helemaal in de werkomgeving en -beleving van de groep. Op een energieke manier maakt hij duidelijk waarom switch tasken zoveel effectiever is dan multi tasken. Negentig sprankelende minuten vol inspiratie!"

Gemeente Amsterdam

"Wij hebben de samenwerking met Wouter als erg prettig ervaren. Wouter kwam goed voorbereid op locatie, was helder over zijn verwachtingen en de zaken die hij wel/niet nodig had. De workshop zelf is ook erg goed bevallen, de deelnemers waren en zijn erg enthousiast. Het zal me niet verbazen als in de nabije toekomst collega’s nog om zijn contactgegevens vragen. Ook de samenwerking met jullie hebben we als prettig ervaren, jullie werken helder en flexibel. Ook zijn jullie goed bereikbaar en reageren jullie snel. Jullie zijn bereid mee te denken in oplossingen."

Beschikbaarheid en informatie

Wouter Hesseling

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid