Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Wouter Hesseling
Bewaar als favoriet

Wouter Hesseling

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro , 950 - 1250 Euro

Wouter Hesseling ontrafelt de ‘mythe van het multitasken’. ‘Thema’s die hier bij horen zijn timemanagement, burn-out preventie, mindfulness, veiligheid, efficiënter werken, optimaal presteren etc. Zijn aanpak: leerzaam met een zeer hoge amusementswaarde.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Of bekijk een video

Yuverta

Mooi hoe hij contact maakt met de medewerkers, voorbeelden geeft en duidelijk maakt wat we eigenlijk allemaal al 100 x gehoord hebben en weten maar toch steeds weer vergeten te doen.

\'t Startblok

Wouter verplaatst zich helemaal in de werkomgeving en -beleving van de groep. Op een energieke manier maakt hij duidelijk waarom switch tasken zoveel effectiever is dan multi tasken. Negentig sprankelende minuten vol inspiratie!

Gemeente Amsterdam

Wij hebben de samenwerking met Wouter als erg prettig ervaren. Wouter kwam goed voorbereid op locatie, was helder over zijn verwachtingen en de zaken die hij wel/niet nodig had. De workshop zelf is ook erg goed bevallen, de deelnemers waren en zijn erg enthousiast. Het zal me niet verbazen als in de nabije toekomst collega’s nog om zijn contactgegevens vragen. Ook de samenwerking met jullie hebben we als prettig ervaren, jullie werken helder en flexibel. Ook zijn jullie goed bereikbaar en reageren jullie snel. Jullie zijn bereid mee te denken in oplossingen.

Wouter Hesseling

Zou jij graag willen dat je medewerkers efficiënter leren werken? Wil jij minder stress op de werkvloer en minder ziekteverzuim door een burn-out? Wil je het privégebruik van telefoon en social media op de werkvloer reduceren en het aantal onveilige situaties, die ontstaan door onnodige afleiding, verminderen? Wouter Hesseling geeft tijdens zijn lezingen duidelijke handvatten om deze doelen te realiseren.

Lezing Wouter Hesseling: Multitasken is een mythe

Tegenwoordig word je afgerekend op prestaties. Maar als je wilt presteren is aanpak minstens zo belangrijk als intelligentie. Wouter neemt daarom met de zaal hun aanpak onder de loep en signaleert dat veel mensen proberen te multitasken, terwijl het wetenschappelijk bewezen is dat dat flinke schade oplevert. Aan de hand van interactieve oefeningen en anekdotes worden de mensen zich bewust van de prijs die ze betalen als ze te veel tegelijkertijd op hun bordje nemen.

Wouter Hesseling ontrafelt tijdens zijn keynote (20- 45 minuten) of workshop (45- 90 minuten) de ‘mythe van het multitasken’. Hij heeft inmiddels meer dan 20 jaar podiumervaring. Hij wervelt over het podium, vertelt bevlogen zijn verhaal, beantwoordt vragen uit het publiek, allemaal terwijl hij tien breekbare borden draaiende probeert te houden. Onderwerpen als time management, multitasken, work- life balance, focus/ bewustzijn, peak performance, prefrontale cortex, werkgeheugen en reflexbrein komen terug in zijn verhaal.

Na de presentatie staan de deelnemers te popelen om de nieuwe inzichten in praktijk te brengen. De mensen krijgen een boekje mee en kunnen het thuis nog eens allemaal nalezen.

Bekijk ook de workshop ‘Multitasken is een mythe’ of ‘Jongleerworkshop‘ gegeven door Wouter Hesseling.

Achtergrond Wouter Hesseling

Wouter Hesseling heeft biologie gestudeerd en de Academie voor Lichamelijke Opvoeding afgerond. Wouter is van alle markten thuis. Na zijn studies reisde hij enkele jaren als artiest rond de wereld, waarna hij zich richtte op op maat geschreven presentaties in het bedrijfsleven. Honderden organisaties in binnen- en buitenland heeft hij van binnen mogen bekijken en de kennis die hij hierbij heeft opgedaan heeft Wouter gebruikt als inspiratiebron voor een nieuw concept: ‘Multitasken is een mythe’.

Wouter Hesseling boeken voor een lezing of workshop?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier op deze pagina of bel ons op 072 – 750 74 22. We helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer video’s

Recensies

Yuverta

Mooi hoe hij contact maakt met de medewerkers, voorbeelden geeft en duidelijk maakt wat we eigenlijk allemaal al 100 x gehoord hebben en weten maar toch steeds weer vergeten te doen.

\'t Startblok

Wouter verplaatst zich helemaal in de werkomgeving en -beleving van de groep. Op een energieke manier maakt hij duidelijk waarom switch tasken zoveel effectiever is dan multi tasken. Negentig sprankelende minuten vol inspiratie!

Gemeente Amsterdam

Wij hebben de samenwerking met Wouter als erg prettig ervaren. Wouter kwam goed voorbereid op locatie, was helder over zijn verwachtingen en de zaken die hij wel/niet nodig had. De workshop zelf is ook erg goed bevallen, de deelnemers waren en zijn erg enthousiast. Het zal me niet verbazen als in de nabije toekomst collega’s nog om zijn contactgegevens vragen. Ook de samenwerking met jullie hebben we als prettig ervaren, jullie werken helder en flexibel. Ook zijn jullie goed bereikbaar en reageren jullie snel. Jullie zijn bereid mee te denken in oplossingen.Beschikbaarheid en informatie Wouter Hesseling

  • 8,9 op basis van +900 reviews
  • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
  • Corona annulering = kosteloos verzetten
  • Snel direct contact met deze spreker