Zijn jullie op zoek naar de perfecte energizer?

Jongleerworkshop Wouter Hesseling
Bewaar als favoriet

Jongleerworkshop

Tariefindicatie: 950 - 1250 Euro

Deze workshop is niet zomaar een simpele jongleerles, maar eigenlijk een uur lang entertainment waar de mensen voortdurend bij betrokken worden. Deze verbindende workshop biedt ook inzichten op het gebied van timemanagement, samenwerken, fouten durven maken, delegeren en innovatie.

Jongleerworkshop

Voelen we ons niet allemaal af en toe een jongleur? We hebben dagelijks zoveel ballen in de lucht te houden. Denk maar eens aan je werk, collega’s, kinderen, relatie, sportschool, vriendenkring en hobby’s. Ze hebben onze tijd en aandacht nodig.

Deze jongleerworkshop van Wouter Hesseling biedt naast een stukje entertainment ook onverwachte leerzame inzichten. Wouter is namelijk naast professioneel jongleur ook een veelgevraagde bedrijfstrainer. Dit is de ideale mix om een succesvolle en tevens unieke jongleerworkshop te ontwikkelen. Hij heeft de laatste jaren duizenden medewerkers van verschillende soorten organisaties leren jongleren, zowel in binnen- en buitenland.

Wouter is een ervaren tekstschrijver en zorgt altijd voor maatwerk. Wat is er mooier dan informatie en terminologie over jouw organisatie terug te horen tijdens de workshop…

Opzet van de Jongleerworkshop

Na een korte jongleer-act en inleiding (15 minuten) maken de cursisten in 45- 60 minuten stap voor stap kennis met de edele kunst van het zelf-jongleren. Deze workshop is niet zomaar een simpele jongleer-les en biedt eigenlijk een uur lang entertainment waar de mensen voortdurend bij betrokken worden.  Ze worden getrakteerd op verhelderende paralellen tussen jongleren en het werkende leven. Zo passeren thema’s als timemanagement, samenwerken, fouten durven maken, delegeren en innovatie de revue.

Praktische informatie

  • 10 tot 200 deelnemers
  • Het is mogelijk om informatie over de groep in de training te verwerken.
  • Voor jongleermateriaal wordt gezorgd.
  • Jongleer-cadeausets voor de deelnemers is een optie.
  • Enkele dagen voor de sessie is er een telefonisch briefingsgesprek.
  • Zeer geschikt als ‘energizer’ bij bedrijfsbijeenkomsten.

Het is mogelijk om deze workshop voordelig te combineren met een workshop ‘Multitasken is een mythe’, die ook wordt verzorgd door Wouter Hesseling.

Over spreker en jongleur Wouter Hesseling

Wouter Hesseling heeft biologie gestudeerd en de Academie voor Lichamelijke Opvoeding afgerond. Wouter is van alle markten thuis. Na zijn studies reisde hij enkele jaren als artiest rond de wereld. Hij trad wekelijks op bij festivals en feesten in Europa en daar buiten. Hierna richtte hij zich op op maat geschreven presentaties in het bedrijfsleven.

De Jongleerworkshop boeken voor jouw event?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier op deze pagina of bel ons op 072 – 750 74 22. We helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Jongleerworkshop

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid