Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Diggy Dex
Bewaar als favoriet

Diggy Dex

Tariefindicatie: Tarief op aanvraag

Dex is een woordkunstenaar die 15 jaar lang ervaring heeft in het schrijven, rappen en maken van muziek. Eén van de speerpunten is zijn improvisatie, waarbij Dex razendsnel de bevindingen om zich heen kan vertalen naar een treffende, melodieuze en humoristische rap. Een perfect alternatief om uw congres of bijeenkomst op een muzikale manier af te sluiten.

Diggy Dex

Achter het pseudoniem van rapper/producer Diggy Dex gaat Koen Jansen schuil, die al meer dan 15 jaar een vaste waarde is binnen de Nederlandse hiphop. Diggy Dex wordt de afgelopen jaren vaak ingezet als muzikale intermezzo of juist als afsluiter van de dag. Hij loopt rond, observeert, registreert en zet alles om in een liedje wat hij op het einde van de dag performt.

Achtergrond Diggy Dex – Koen Jansen

In de zomer van 2009 scoorde Diggy Dex in zowel Nederland en België een Top 3 hit met Slaap Lekker (Fantastig Toch), in samenwerking met de Vlaamse Eva de Roovere. Na een uitgebreide clubtour en talloze festivals en Nederland en België verscheen in 2010 het album Lange Nachten, Korte Dagen wat tot ver buiten de lijntjes van de hiphop kleurt. Naar aanleiding van deze plaat werd Dex driemaal genomineerd bij zowel de 3FM – als bij de TMF Awards. Buiten zijn activiteiten is Diggy verbonden als docent aan de Rockacademie in Tilburg en hij was vaak te gast bij Giel Beelen (3FM) voor het wekelijkse nieuwsoverzicht ‘Rap en Roer’.

De pers over Diggy Dex

  • NU.nl: “De intensiteit van de reflectieve teksten en de zeer gelikte producties zijn indrukwekkend
  • Veronica magazine: “Zo beeldend dat kippenvel onontkoombaar is
  • Plato Mania: “Diggy Dex laat op DIY horen nog steeds een van de meest creatieve rappers van dit land te zijn
  • 3voor12:“De muziek van zijn nieuwe plaat staat als een huis, en Diggy toont een breed spectrum van kwetsbaar en introverte songs tot harde dansbare tracks, wat leidt tot een heerlijke hiphop-trip
  • 3FM: “Een echte verhalenverteller die je weet te raken

Diggy Dex begon met rappen en produceren rond 1995 en heeft de nodige meters binnen de muziekwereld gemaakt. Van Lowlands tot en met elk Bevrijdingsfestival in Nederland en samenwerkingen van Stef Bos tot en met Raymond van het Groenewoud.

Geïnteresseerd in zijn muzikale kunsten voor jouw event?

Dex is een woordkunstenaar die put uit 15 jaar ervaring in het schrijven, rappen en maken van muziek. Een van de speerpunten is zijn improvisatie, waarbij Dex razendsnel de bevindingen om zich heen kan vertalen naar een treffende, melodieuze en humoristische rap. Een perfect alternatief om uw congres of bijeenkomst op een luchtige en muzikale manier af te sluiten of te omlijsten.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan via het contactformulier op deze pagina of bel ons op 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Diggy Dex

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid