Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Luna Zegers
Bewaar als favoriet

Luna Zegers

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Luna Zegers is flamenco-zangeres en een energieke en muzikale spreker over thema’s als verlies, veerkracht, levenslust en inspiratie. Luna’s verhalen en muziek emotioneren, inspireren en motiveren om, ondanks zware tegenslagen, om het beste uit jezelf te halen. Ze koppelt flamenco-ritmes aan haar jazz-zangachtergrond en creëert zo een uniek geluid en een onvergetelijke en indrukwekkende voorstelling, lezing of workshop.

General Anzeiger, Bonn, Duitsland

"Voor groot enthousiasme zorgde het flamenco-blok van Luna Zegers. Ze liet niemand in het uitverkochte Beethoven-Haus onberoerd."

Luna Zegers

Luna Zegers is de eerste (én nog altijd enige) niet-Spanjaard ter wereld met een cum laude conservatorium-titel in flamenco-zang op zak: een unicum. Eerder sloot ze al summa cum laude haar jazz-zangopleiding af aan het Conservatorium van Amsterdam.

Maar niet alleen in haar prestaties is Luna uniek, ook haar familiegeschiedenis is exceptioneel: op jonge leeftijd verliest zij haar beide ouders en enige zus. Na zware jaren, getekend door rouw en een zoektocht naar zingeving, ontwikkelt ze een sterke overlevingsdrang en een energieke levenslust die zich vervolgens uit in haar uitzonderlijke muzikale ontwikkeling. Luna wordt mondiaal de eerste musicus die zich zowel in jazz-zang als in flamenco-zang bekwaamt, studeert met alleen Spanjaarden aan het prestigieuze conservatorium ESMUC in Barcelona. Voor Luna is muziek hét middel om thema’s als motivatie en creativiteit, maar ook verlies en rouw te belichten.

Door middel van haar muzikale verhalen inspireert ze mensen om de leiding te nemen over hun eigen leven. Ze koppelt de vurige flamenco-ritmes aan haar jazz-zangachtergrond en creëert zo een volstrekt uniek geluid. Dit alles resulteert in muziekprogramma’s van uitzonderlijke, internationale klasse.

Over de optredens en lezingen van Luna Zegers

Luna’s levensloop is er een van empowerment na grote verliezen te hebben geleden, van keer op keer succesvol omgaan met verandering en tegenslag, en van high performance: het beste in jezelf naar boven halen. Haar insteek is steeds om op energieke wijze vreugde te brengen door de transformerende kracht van muziek en door het maken van bewuste, duurzaam positieve keuzes. Via haar muziek en persoonlijke verhalen bespreekt ze thema’s als:

 • persoonlijk en vrouwelijk leiderschap
 • liefde, geluk, verlies, verdriet en rouw
 • vitaliteit en levenslust
 • omgaan met tegenslag, doorzettingskracht en mentale kracht
 • wendbaarheid en verandering
 • individualiteit, bevlogenheid en teamwork
 • high performance, persoonlijk leiderschap
 • identiteit, persoonlijke groei, zingeving

Inzetbaarheid:

 • Lezing toegespitst op een van bovenstaande onderwerpen
  • Optioneel: Luna’s lezingen, workshops en inspiratiesessie kunnen eveneens worden geboekt met live begeleiding van een flamencogitarist, wat maakt dat haar indringende boodschap nóg beter voelbaar wordt. De impact van Luna’s zang en performance geven, samen met het live gitaarspel, een krachtige diepere laag aan de ervaring van toeschouwers / deelnemers.
 • Workshop zang
 • Workshop flamenco-dans
 • Muzikale intermezzo’s (duo, trio, kwartet) tijdens uw congressen. Mogelijk repertoire: flamenco, jazz, Spaanstalige Latijns-Amerikaanse muziek
 • Combinatie van een van de bovenstaande

Meer over Luna Zegers

Storytelling is de tweede natuur van Luna en vormt voor haar een krachtig instrument om betekenisvolle verbindingen te maken met jezelf en de ander. In haar columns voor het glossy tijdschrift Espanje illustreert ze hoe de Spaanse flamenco een positief baken in haar leven is dat haar steeds weer verleidt om het maximale uit zichzelf te halen.

Luna is ook auteur van het boek ‘SOLO’, een combinatie van een familiekroniek, een reisverhaal en een verslag van een persoonlijke transformatie.

Momenteel woont Luna zowel in Nederland als in Spanje en geeft ze concerten in België, Duitsland, Frankrijk, de Verenigde Staten en India.

Geïnteresseerd in een optreden, lezing of workshop van Luna Zegers?

Luna verweeft haar prachtige liederen met persoonlijke en inspirerende verhalen. Ben je benieuwd wat Luna voor jouw event kan betekenen of wil je vrijblijvend een offerte ontvangen? Neem contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Espanje Magazine

" Op haar fraaie debuut-cd Entre Dos Mundos brengt ze in zelfgeschreven teksten en composities haar verlies en verdriet tot uiting, maar klinken ook liefde, herwonnen levenskracht en hoop door. Deze Nederlandse ‘flamenca’ beschikt niet over een typische flamencostem, maar imponeert met haar heldere manier van zingen. Van tijd tot tijd maakt ze kleine uitstapjes richting jazz en ook klinkt in een nummer het Engels als voertaal. "

Lokaal Spaanders, Amsterdam

"Luna is uniek, intens en fantastisch!"

Ugenda

"In haar composities en uitvoering is Zegers zeer overtuigend als flamencozangeres, gewoonweg prachtig. Prachtige muziek en aangrijpend levensverhaal."

Trouw

"De vurige Spaanse flamenco-muziek in combinatie met Luna’s overweldigende zang biedt een voorstelling die bijzonder is in zijn soort."

Beschikbaarheid en informatie

Luna Zegers

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid