Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Calmer Roos
Bewaar als favoriet

Calmer Roos – Opera Sessions

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Calmer Roos treedt met Opera Sessions, een uniek theater format met piano, story telling en audiofragmenten, op in theaters en bij De Nationale Opera. Voor bedrijven maakt hij hier versies van op maat, aansluitend bij de klant en de thema’s van de dag.

Stibbe en partners

" Calmer Roos combineerde show en college tot een zeer levendig verhaal. Het leidde tot veel respons en interactie bij de deelnemende collegae en de waardering achteraf was groot. "

Opera Sessions met Calmer Roos

Kunnen energie en verdieping hand in hand gaan? Zeker, het kan zelfs een feestje worden. Wie de deelnemers van een bijeenkomst wil wakker schudden en in een creatieve stand zetten kan Opera Sessions goed gebruiken.

Voor velen is opera een ver-van-mijn-bed genre, maar met de juiste voorbereiding blijkt het keihard binnen te komen! Dat is een kwestie van context, korte fragmenten en weten welke noten er toe doen. Calmer Roos opent de oren, laat deelnemers onvermoede hoogtepunten doormaken en voorziet actuele thema’s van nieuw perspectief en historische achtergrond. Het laat je achter met nieuwe gedachten en een hernieuwde focus.

Opera Sessions verlevendigt bijeenkomsten met adembenemende muziek, verhalen die aan het denken zetten en interactie met het publiek. Calmer Roos legt verbanden met de thema’s van de dag, en neemt deelnemers vervolgens mee op twee reizen: een reis in jezelf en een reis naar vroeger. De betovering van opera is verrassend makkelijk te ervaren als je weet waar naar te luisteren.

Onderwerpen om te beleven

  • communicatie: hoeveel moeten wij van elkaar weten voordat wij elkaar kunnen snappen? Leer met Calmer Roos wat de grote meesterwerken ons kunnen vertellen over omgaan met elkaar
  • management/leiderschap: Calmer Roos komt uit twee extreme werelden – die van de kunst en die van de optiebeurs. Een belangrijke vraag die hij uit ervaring stelt is: waar jouw bedrijf zit op de schaal tussen pure schoonheid en pure winst. We zullen zien dat het antwoord veel gevolgen heeft.
  • creativiteit: Calmer Roos zet deelnemers in een creatieve stand. Als je oren open gaan, gaat je hoofd dat ook. Houd je niet van opera? Des te beter: met Opera Sessions zul je tot je verbazing dingen voelen die aanvankelijk ver van je bed leken. Dit is het soort verruiming van de geest dat tot nieuwe verbanden en inzichten leidt.
  • betoverend luisteren: luisteren kan iets magisch hebben als het goed gebeurt. Het doel is hier niet om milde interesse op te wekken, maar totale fascinatie. Soms ligt die dichterbij dan je denkt, en het is het een onverwacht spannende ervaring.
  • emancipatie geschiedenis: opera toont op spectaculaire wijze de geboorte van de moderne maatschappij. Bijna alle belangrijke issues waar we nu mee zitten (macht, gelijkheid, privacy, fake news, etc) speelden hevig in de tijd het operagenre op zijn hoogtepunt was.

Achtergrond Calmer Roos

Calmer Roos is musicus, fysicus en beurs-quant. Als natuurkundige studeerde hij af op een aan optietheorie verwant wiskundig probleem en een carrière in de beurswereld volgde, zonder dat de muziek ooit uit beeld verdween. Hij combineerde een carrière in de beurswereld met muziek en theater. Als toegepast wiskundige, quant en directeur development bij handelshuis IMC ontwikkelde hij in financiële markten optietheorie en algoritmes. Als muzikant deed hij aan theorie, compositie, koordirectie en zang begeleiding (piano).

Sinds een aantal seizoenen treedt hij op met Opera Sessions, een uniek theater format met piano, story telling en audiofragmenten, in theaters en bij De Nationale Opera. Voor bedrijven maakt hij hier versies van op maat, aansluitend bij de klant en de thema’s van de dag.

Calmer Roos inhuren of boeken voor Opera Sessions op maat?

Calmer Roos biedt een zeldzaam veelzijdige combinatie van stand-up, cultureel entertainment en muziek. Zijn combinatie van humor en diepgang is bijzonder, de liefde en helderheid van overbrengen maken zijn Opera Sessions uniek. Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier. Je kunt ook telefonisch contact opnemen via 072 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Thomas Thor Associates

"' The event about Mozart and emancipation for the coworkers of Thomas Thor Associates was a resounding success. Reactions were enthusiastic, and focus was great, especially in the difficult circumstances of a live stream'"

Beschikbaarheid en informatie

Calmer Roos – Opera Sessions

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid