Op zoek naar een impactvolle spreker over gedrag dat nu nodig is?

Coen Jutte
Bewaar als favoriet

Coen Jutte

De agenda’s van deze tijd vragen om het stimuleren van moedig, origineel of juist verbindend gedrag. Helaas worden we te vaak geremd door machtsdynamieken, onzekerheid en groepsdruk. Met zijn enerverende lezing toont Coen hoe we samen wél meer durven en voor elkaar krijgen.

Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat

"Alle deelnemers hebben enorm genoten van Coens  bijzondere, vermakelijke en inzicht gevende afsluiting."

Coen Jutte

Coen Jutte is één van de meest impactvolle sprekers over groei en (gedrags-)verandering van professionals. 

Gedrag dat juist nu nodig is
Hoe durven we de dagelijkse gang van zaken kritisch tegen het licht houden en gezamenlijk andere keuzes maken? Hoe laten we makkelijker moedig, origineel of juist verbindend gedrag zien, waardoor we positieve veranderingen kunnen versnellen? Juist voor de agendapunten van deze tijd: duurzaamheid, welzijn en betrokkenheid van medewerkers, psychologische veiligheid, menselijke maat tegenover controle-drift, enzovoorts.

Wat maakt het lastig?
Onderzoek laat zien, dat we vaak goede bedoelingen hebben, maar dat machtsdynamieken, onzekerheid en groepsdruk ons ervan kunnen weerhouden om echt impact-vol gedrag te vertonen.

Duurzaam presterende leiders en professionals hebben hier minder last van. Zij maken juist het verschil door ongemak niet te zien, als iets dat remt, maar als iets dat aanzet en vooruithelpt.

Over de lezing van Coen Jutte

Coen toont het geheim van succesvolle gedragsverandering
Hoe kun je een dergelijke houding voor veel meer mensen mogelijk maken? Coen toont dit in zijn enerverende lezing: door te zien hoe anderen hun ongemak overwinnen. Uit zijn samenwerking met het Sociale Psychologie-lab van Universiteit Utrecht blijkt dit de belangrijkste motivator te zijn voor succesvolle gedragsverandering.

Coen laat mensen verrassen met nieuw gedrag
Met een combinatie van wetenschappelijk onderzoek, bewustwording, gezamenlijke beleving, humor en muziek vergroot hij het gevoel van psychologische veiligheid in de zaal. Zo stelt hij mensen in staat hun ongemak te overwinnen en zichzelf te verrassen met nieuw gedrag. Daarnaast biedt hij verrassende inzichten hoe je de geweldige energie die ontstaan is vanaf morgen vast kunt houden.

Optioneel: impact-meting
Desgewenst kan de lezing worden afgesloten met een unieke impact-meting, die Coen samen met Universiteit Utrecht heeft ontwikkeld. Een maand later krijgt de opdrachtgever inzicht in de mate waarin de lezing bijgedragen heeft aan werkelijke gedragsverandering.

Welke organisaties boeken Coen?

Coens lezing wordt veel geboekt voor organisaties, die verder willen groeien in duurzame inzetbaarheid, innovatieve kracht, wendbaarheid, employee engagement, werkplezier, duurzaamheid en een psychologisch veilige werkomgeving.

Over Coen Jutte

Als Delfts ingenieur begon Coen Jutte zijn carrière bij Alfabeeld, een eigenwijs organisatie-advies bureau uit Amsterdam. Na enige tijd verbonden te zijn geweest aan Aberkyn, een change leadership-firm van McKinsey heeft hij nu met zijn bedrijf de Nootenkraker als veranderkundige een bloeiende adviespraktijk. Als één van de meest impactvolle sprekers over gedragsverandering werkt hij samen met de Universiteit van Utrecht, die de impact van zijn lezingen onderzoekt. Coen is tevens in te huren als dagvoorzitter.

Coen Jutte boeken voor een lezing of workshop?

De lezingen van Coen Jutte duren rond de 45-60 minuten. Uiteraard is een langer durende workshop of programma op maat ook mogelijk. Voor kleinere groepen kunnen we een lager tarief rekenen.

Wil je meer weten over de mogelijkheden of wil je een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid

"Hoewel ik met Coen het optreden had voorbesproken was het voor mij een zeer positieve verrassing! Zijn optreden bracht humor en lichtheid in de dag op 12 oktober. Dat was een zeer welkome break. Coen wist het amusement te combineren met een zinnige inhoud rondom veranderen (van personen en organisaties) Na afloop kreeg ik vele positieve reacties van aanwezigen."

Feike Sijbesma, CEO DSM

"Coen voelt perfect aan hoe hij mensen in de corporate wereld echt los kan krijgen."

Rijkswaterstaat

"Een geweldige lezing, iedereen had zo zijn eigen eye-openers. Zeer inspirerend."

HVC

"Een prachtig uur... er wordt nog over gesproken!"

Inspectie Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid

""Coen was voor mij een positieve verassing! Zijn optreden bracht humor en lichtheid in deze pittige dag en wist een zeer zinnige inhoud rondom veranderen van personen en organisaties te combineren met amusement. Na afloop kreeg ik vele positieve reacties van aanwezigen"."

Beschikbaarheid en informatie

Coen Jutte

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid