Coen Jutte – Verander expert & muzikant

Verander-expert en muzikant Coen Jutte ontwikkelde zijn stijl in het theater en zijn kennis bij Aberkyn van McKinsey. Of het nu gaat om veranderen, samenwerken, leiderschap of vitaliteit, zijn motivational speech haalt u speels uit de comfortzone en begeleidt u van inspiratie naar actie: wat gaan we vanaf morgen anders doen?

We moeten anticiperen op een steeds sneller veranderende wereld. Ons brein is echter behoudzuchtig en houdt ons in de comfortzone. Zodat we blijven doen wat we deden om vooral te krijgen wat we kregen. Hoe doorbreken we deze patronen? Hoe veranderen we mee? en Hoe leren en groeien we echt? In zijn motivational speech de Nootenkraker legt Coen Jutte uit hoe ons brein werkt én laat u werkelijke verandering beleven. Doe een survival van drie dagen Ardennen in een half uur …

Coen Jutte’s Nootenkraker: wat doe ik morgen anders?

U wil met uw bijeenkomst inspireren, mensen inzichten meegeven. Maar u wilt ook, dat mensen in beweging komen, aangezet worden tot actie of nieuw gedrag. Daar ligt uiteindelijk het echte rendement van uw investering. De Nootenkraker geeft juist die inzichten die nodig zijn om tot deze beweging te komen is daarom voor vrijwel elke bijeenkomst relevant. Als ‘brug van vandaag naar de praktijk van morgen’ is de Nootenkraker daarom ook de ideale afsluiting. Vooral ook omdat Coen de specifieke uitdagingen en valkuilen van uw doelgroep in zijn presentatie verwerkt.

Daarnaast is Coen inzetbaar als presentator of dagvoorzitter. Coen zorgt ervoor dat speelsheid en diepgang samen kunnen gaan. Coen spreekt en presenteert zowel in het Nederlands als in het Engels.

Over Coen Jutte

Als Delfts ingenieur begon Coen Jutte zijn carrière bij Alfabeeld, een eigenwijs organisatie-advies bureau uit Amsterdam. Aansluitend richtte hij stichting De Nationale Proeftuin op en toerde hij langs de Nederlandse theaters als cabaretier én begenadigd pianist. Na enige tijd verbonden te zijn geweest als expert aan Aberkyn, een change leadership firm van McKinsey heeft hij nu met zijn bedrijf de Nootenkraker als veranderkundige een bloeiende adviespraktijk. Met zijn gelijknamige speech is hij een veelgevraagd spreker over groei, leren, veranderen en doorbreken van patronen.

Referenties
Feike Sijbesma, CEO DSM: “Coen voelt perfect aan hoe hij mensen in de corporate wereld echt los kan krijgen.”

Paul van Laarhoven, Inspectie SZW Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid:
“Hoewel ik met Coen het optreden had voorbesproken was het voor mij een zeer positieve verrassing! Zijn optreden bracht humor en lichtheid in de dag op 12 oktober. Dat was een zeer welkome break. Coen wist het amusement te combineren met een zinnige inhoud rondom veranderen (van personen en organisaties) Na afloop kreeg ik vele positieve reacties van aanwezigen.”

Yvonne Stokhuyzen, Coördinator Integriteit en vertrouwenspersoon, Ministerie van
Infrastructuur en Waterstaat: “Alle deelnemers hebben enorm genoten van Coens  bijzondere, vermakelijke en inzicht gevende afsluiting.”

Coen Jutte inhuren of boeken voor een lezing, workshop of als dagvoorzitter?

Een lezing of workshop van Coen Jutte is de ideale afsluiting voor uw evenement of congres. Ook is Coen Jutte als dagvoorzitter de persoon voor een onvergetelijk congres van formaat. Coen biedt zijn motivational speech ook aan als workshop voor kleinere groepen.

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Coen Jutte SKU UPC Model

Een geweldige lezing, iedereen had zo zijn eigen eye-openers. Zeer inspirerend.

Mar 28, 2018 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Rijkswaterstaat 

Een geweldige lezing, iedereen had zo zijn eigen eye-openers. Zeer inspirerend.


Een prachtig uur... er wordt nog over gesproken!

Mar 28, 2018 by Anonymous
Bedrijfsnaam: HVC 

Een prachtig uur... er wordt nog over gesproken!


"Coen was voor mij een positieve verassing! Zijn optreden bracht humor en lichtheid in deze pittige dag en wist een zeer zinnige inhoud rondom verande

Mar 28, 2018 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Inspectie Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid 

"Coen was voor mij een positieve verassing! Zijn optreden bracht humor en lichtheid in deze pittige dag en wist een zeer zinnige inhoud rondom veranderen van personen en organisaties te combineren met amusement. Na afloop kreeg ik vele positieve reacties van aanwezigen".


5.0 5.0 4 4 Een geweldige lezing, iedereen had zo zijn eigen eye-openers. Zeer inspirerend. Coen Jutte
Page:
12