Coen Jutte – Verander expert & muzikant

Verander-expert en muzikant Coen Jutte ontwikkelde zijn stijl in het theater en zijn kennis bij Aberkyn van McKinsey. Of het nu gaat om veranderen, samenwerken, leiderschap of vitaliteit, zijn motivational speech haalt u speels uit de comfortzone en begeleidt u van inspiratie naar actie: wat gaan we vanaf morgen anders doen?

We moeten anticiperen op een steeds sneller veranderende wereld. Ons brein is echter behoudzuchtig en houdt ons in de comfortzone. Zodat we blijven doen wat we deden om vooral te krijgen wat we kregen. Hoe doorbreken we deze patronen? Hoe veranderen we mee? en Hoe leren en groeien we echt? In zijn motivational speech de Nootenkraker legt Coen Jutte uit hoe ons brein werkt én laat u werkelijke verandering beleven. Doe een survival van drie dagen Ardennen in een half uur …

Mogelijke lezingen Coen Jutte

  • het geheim van krachtig leiderschap anno nu
  • how to create an open mindset for change
  • wat doen we morgen anders dan vandaag?’

Coen Jutte’s Nootenkraker: wat doe ik morgen anders?

U wil met uw bijeenkomst inspireren, mensen inzichten meegeven. Maar u wilt ook, dat mensen in beweging komen, aangezet worden tot actie of nieuw gedrag. Daar ligt uiteindelijk het echte rendement van uw investering. De Nootenkraker geeft juist die inzichten die nodig zijn om tot deze beweging te komen is daarom voor vrijwel elke bijeenkomst relevant. Als ‘brug van vandaag naar de praktijk van morgen’ is de Nootenkraker daarom ook de ideale afsluiting. Vooral ook omdat Coen de specifieke uitdagingen en valkuilen van uw doelgroep in zijn presentatie verwerkt.

Daarnaast is Coen inzetbaar als presentator of dagvoorzitter. Coen zorgt ervoor dat speelsheid en diepgang samen kunnen gaan. Coen spreekt en presenteert zowel in het Nederlands als in het Engels.

Over Coen Jutte

Als Delfts ingenieur begon Coen Jutte zijn carrière bij Alfabeeld, een eigenwijs organisatie-advies bureau uit Amsterdam. Aansluitend richtte hij stichting De Nationale Proeftuin op en toerde hij langs de Nederlandse theaters als cabaretier én begenadigd pianist. Na enige tijd verbonden te zijn geweest als expert aan Aberkyn, een change leadership firm van McKinsey heeft hij nu met zijn bedrijf de Nootenkraker als veranderkundige een bloeiende adviespraktijk. Met zijn gelijknamige speech is hij een veelgevraagd spreker over groei, leren, veranderen en doorbreken van patronen.

Coen Jutte inhuren of boeken voor een lezing, workshop of als dagvoorzitter?

Een lezing of workshop van Coen Jutte is de ideale afsluiting voor uw evenement of congres. Ook is Coen Jutte als dagvoorzitter de persoon voor een onvergetelijk congres van formaat. Coen biedt zijn motivational speech ook aan als workshop voor kleinere groepen.

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Coen Jutte SKU UPC Model

Alle deelnemers hebben enorm genoten van Coens  bijzondere, vermakelijke en inzicht gevende afsluiting.

Sep 12, 2019 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat 

Alle deelnemers hebben enorm genoten van Coens  bijzondere, vermakelijke en inzicht gevende afsluiting.


Hoewel ik met Coen het optreden had voorbesproken was het voor mij een zeer positieve verrassing! Zijn optreden bracht humor en lichtheid in de dag op

Sep 12, 2019 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid 

Hoewel ik met Coen het optreden had voorbesproken was het voor mij een zeer positieve verrassing! Zijn optreden bracht humor en lichtheid in de dag op 12 oktober. Dat was een zeer welkome break. Coen wist het amusement te combineren met een zinnige inhoud rondom veranderen (van personen en organisaties) Na afloop kreeg ik vele positieve reacties van aanwezigen.


Coen voelt perfect aan hoe hij mensen in de corporate wereld echt los kan krijgen.

Sep 12, 2019 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Feike Sijbesma, CEO DSM 

Coen voelt perfect aan hoe hij mensen in de corporate wereld echt los kan krijgen.


5.0 5.0 7 7 Alle deelnemers hebben enorm genoten van Coens  bijzondere, vermakelijke en inzicht gevende afsluiting. Coen Jutte
Page:
123