Hans van der Loo

Het scala van onderwerpen waaraan Hans van der Loo dagelijks werkt, over heeft geschreven en vertelt, loopt van visie, trends en strategievorming tot concrete gedragsverandering in de praktijk. Hans van der Loo heeft advieservaring in bijna alle grote organisaties in Nederland opgedaan. Hij is niet aan een sector gebonden: overal waar mensen zijn en menselijke vraagstukken spelen, is hij aanwezig. Tegenwoordig werkt hij ook veel in Azië. De boeken die hij de afgelopen vijf jaar geschreven heeft, heten ‘Kus de visie wakker’, ‘We hebben er zin in!’, ‘Energy Boost’ en ‘Vaart Maken’.

Werkvuur ontketenen

In oktober 2019 bracht Hans van der Loo samen met Patrick Davidson een nieuw boek uit, ‘Werkvuur’. Volgens de auteurs kunnen we hier wel wat meer van gebruiken namelijk. Wat kun je doen om het werkvuur bij jezelf en je team aan te wakkeren? Heel veel, zo blijkt.  De nieuwe wetenschap van positieve energie: meer voor elkaar krijgen, meer geluk, minder stress en minder sleur!

Rond het boek kan hij een serie interessante lezingen en workshops verzorgen met als thema’s:

  • Waarom (zelfs) het nieuwe werken niet werkt
  • De toekomst van het werk
  • Positieve uitzonderingen: wat doen ze anderen en beter
  • Een energie boost voor jezelf en je team

Brandstof uit je brein

Als we meer energie willen, hebben we vaak de neiging om te kijken naar allerlei zaken die buiten ons liggen. We zoeken ons heil in energy drinks, superfoods of pepmiddelen. We reageren op een beloning of straf van buitenaf. Of we storten ons op allerlei prachtige programma´s, planningtools en tactieken om onze omgeving te veranderen. Die dingen werken vaak maar voor korte duur. Er is ook emotionele en mentale energie die uit jezelf komt. Die werkt veel beter en langduriger. Hij komt ´gewoon´ uit je brein, kost niets en is altijd in overvloed beschikbaar. Als je maar weet hoe je die energie kunt laten stromen, hoe je stress en sleur kunt voorkomen en hoe je ervoor kunt zorgen dat je nieuwe energie krijgt.

Lezing Hans van der Loo

Hans van der Loo geeft prikkelende lezingen over energiek veranderen, energiemanagement, gedrags- en cultuurverandering, prestatieverbetering, persoonlijk leiderschap en visiegericht organiseren. De inhoud en de lengte van de lezing kan in overleg bepaalde worden.

Workshop Hans van der Loo en Patrick Davidson

In 2 x 90 minuten: 5 geheimen en 100 tips om energieker te presteren Hoe werkt energie, hoe kun je stress en sleur voorkomen en hoe kun je ervoor zorgen dat je nieuwe energie krijgt? In deze drie uur durende workshop krijg je het antwoord op deze vragen. En meer dan dat: je verlaat de workshop met ruim 100 tips en oefeningen om van jezelf en je team een powerhouse te maken.

Twee mogelijke varianten
– Variant 1: Power Breakfast: op volle kracht de dag in van 8.00 uur tot 11.00
– Variant 2: Afterwork Boost: de dag daverend eindigen van 16.00 uur tot 19.00

Hans van der Loo inhuren of boeken voor een lezing of workshop?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier. Of telefonisch via 072 – 750 7422.

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field