Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Edith was de afsluiting van ons congres 'De gekte van alledag'. In persoonlijk overleg hebben we de presentatie interactief ingezet, wat op het einde van de dag en het programma perfect was. Edith is een bevlogen en goede spreker. Ze brengt haar verhaal met humor en energie. Ondanks dat het verhaal wellicht weinig nieuwe inzichten gaf, was het wel inspirerend en heeft ze de aanwezigen op een mooie en enthousiaste manier laten zien dat het leven van een topsporter niet over rozen gaat.
PRO Praktijksteun

Sprekers Talentontwikkeling

HomeSprekers/Ontwikkeling medewerkers/Talentontwikkeling

Iedereen heeft talent, maar benutte wij dit altijd goed? Weten we überhaupt wat elkaars talenten zijn? Door talent te gebruiken kun je grote stappen maken. Laat onze sprekers en trainers je meer leren over talenten: in het algemeen, dat van jezelf en je collega’s.

37 Sprekers gevonden

Boek een lezing of een workshop over talentontwikkeling

Een definitie van talent is bijvoorbeeld: een eigenschap die bij iemand zeer goed is ontwikkeld. Door deze eigenschappen te weten, kun je elkaar helpen groeien Het is belangrijk talenten binnen teams goed te benutten. Dit kan een hoop tijd schelen. Voor het teamverband is het fijn als talenten gezien en gewaardeerd worden. Talenten zijn geen geheimen en daarom juist goed om besproken te worden. Zo kun je elkaar helpen en stimuleren. Er zijn vele talent management modellen, maar het beste is om aan de slag te gaan. Een buitenstaander kan soms nog beter zien wat er speelt en welke talenten er zijn. Onze sprekers en trainers maken hun lezing over talentontwikkeling op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.