Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

\"Je hebt qua humor een mooie balans gevonden, tussen \"het randje\" en \"het inhoudelijke\". Veel dank en tot de volgende keer!\"
Totem

Sprekers Talentontwikkeling

HomeSprekers/Ontwikkeling medewerkers/Talentontwikkeling

Iedereen heeft talent, maar benutte wij dit altijd goed? Weten we überhaupt wat elkaars talenten zijn? Door talent te gebruiken kun je grote stappen maken. Laat onze sprekers en trainers je meer leren over talenten: in het algemeen, dat van jezelf en je collega’s.

74 Sprekers gevonden

Mark Tuitert spreker Bekijken
Bewaar als favoriet
Jeroen Busscher Bekijken
Bewaar als favoriet
Redouan “Redo" Ait Chitt Bekijken
Bewaar als favoriet
Heleen Mes Bekijken
Bewaar als favoriet
Isabelle Feteris profielfoto spreker lezing Bekijken
Bewaar als favoriet
Jef Staes Bekijken
Bewaar als favoriet
Pauline de Wilde Bekijken
Bewaar als favoriet
Miriam Boer Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over talentontwikkeling

Een definitie van talent is bijvoorbeeld: een eigenschap die bij iemand zeer goed is ontwikkeld. Door deze eigenschappen te weten, kun je elkaar helpen groeien Het is belangrijk talenten binnen teams goed te benutten. Dit kan een hoop tijd schelen. Voor het teamverband is het fijn als talenten gezien en gewaardeerd worden. Talenten zijn geen geheimen en daarom juist goed om besproken te worden. Zo kun je elkaar helpen en stimuleren. Er zijn vele talent management modellen, maar het beste is om aan de slag te gaan. Een buitenstaander kan soms nog beter zien wat er speelt en welke talenten er zijn. Onze sprekers en trainers maken hun lezing over talentontwikkeling op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.