Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

“Cyriel was a presenter, facilitator and Master of Interaction at the International Organizational Development Association conference in Melbourne, Australia (2011). Cyriel style is incredibly energetic and fun yet his delivery is professional and meaningful. He is very enthusiastic about the content he is presenting and the group to whom he is presenting. He is able to engage a large group, keep them on task, and encourage them to have a great time while learning something new.” Leslie Beard - Manager & Designer, Centre for Innovation in Complex Care (CICC) and participant IODA conference Australia
International Organisation Development Association (Australia)

Sprekers Talentontwikkeling

HomeSprekers/Ontwikkeling medewerkers/Talentontwikkeling

Iedereen heeft talent, maar benutte wij dit altijd goed? Weten we überhaupt wat elkaars talenten zijn? Door talent te gebruiken kun je grote stappen maken. Laat onze sprekers en trainers je meer leren over talenten: in het algemeen, dat van jezelf en je collega’s.

69 Sprekers gevonden

Judith Webber Bekijken
Bewaar als favoriet
Redouan “Redo" Ait Chitt Bekijken
Bewaar als favoriet
Isabelle Feteris profielfoto spreker lezing Bekijken
Bewaar als favoriet
mindy howard Bekijken
Bewaar als favoriet
Jeroen Busscher Bekijken
Bewaar als favoriet
Erwin Frunt en Hendrik Stiksma Bekijken
Bewaar als favoriet
Pauline de Wilde Bekijken
Bewaar als favoriet
Erik Dekker (foto Cor Vos) Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over talentontwikkeling

Een definitie van talent is bijvoorbeeld: een eigenschap die bij iemand zeer goed is ontwikkeld. Door deze eigenschappen te weten, kun je elkaar helpen groeien Het is belangrijk talenten binnen teams goed te benutten. Dit kan een hoop tijd schelen. Voor het teamverband is het fijn als talenten gezien en gewaardeerd worden. Talenten zijn geen geheimen en daarom juist goed om besproken te worden. Zo kun je elkaar helpen en stimuleren. Er zijn vele talent management modellen, maar het beste is om aan de slag te gaan. Een buitenstaander kan soms nog beter zien wat er speelt en welke talenten er zijn. Onze sprekers en trainers maken hun lezing over talentontwikkeling op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.