Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Heel goed! Veel positieve reacties. Bij de enquete (score aangeven tussen 1-5) scoorde Guido een 4.5! De presentatie sloot perfect aan bij onderwerp van de vakdagen. Vooral de doosjes werden achteraf nog vaak genoemd. Heel Plezant allemaal, om in Guido zijn termen te blijven.
Heijmans Vastgoed & Woningbouw

Sprekers Ketensamenwerking

HomeSprekers/Communicatie en samenwerken/Ketensamenwerking

Zijn jullie ook bezig met een samenwerking met (diverse) ketens? Onze sprekers leren je graag meer over ketensamenwerkingen en wat er allemaal bij komt kijken.

7 Sprekers gevonden

Kitty Koelemeijer Bekijken
Bewaar als favoriet
Bart Flos Bekijken
Bewaar als favoriet
René Sabelberg Bekijken
Bewaar als favoriet
Sicco Santema Bekijken
Bewaar als favoriet
Peter Schuttevaar Bekijken
Bewaar als favoriet
Bekijken
Bewaar als favoriet
Alf Smolders - vertrouwen in samenwerkingsrelaties Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over ketensamenwerking

Het komt vaak voor dat ketens samenwerken. Je kunt nou eenmaal veel van elkaar leren. Wat werkt er wel en wat niet? Natuurlijk zit er verschil in o.a. klanten en locaties, maar er zijn ook overeenkomst. In bijvoorbeeld interne processen en werkzaamheden. Door in gesprek te gaan met elkaar, en misschien wel met een spreker/trainer er bij, krijg je nieuwe inzichten. Zijn jullie klaar voor nieuwe stappen? Onze sprekers en trainers maken hun lezing over ketensamenwerking op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.