Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Binnen SWZ zijn we een proces gestart dat moet leiden tot meer merkbaar mensgerichte zorg. Hiervoor hebben wij een kick-off georganiseerd. Aan deze kick-off is een zorgvuldige voorbereiding voorafgegaan. Raymon Geurts heeft hierbij ondersteund en heeft dit proces begeleid. Hij heeft veel ervaring met het thema en is zeer goed in staat geweest om ons te inspireren en te enthousiasmeren met een duidelijke visie op Anders Organiseren en zelforganisatie. Zijn uitgangspunt is dat onze betrokken medewerkers zichzelf eigenaar voelen van deze transitie en bijeenkomst. Hij neemt niet over, maar ondersteunt waar nodig en is daarbij kritisch. Hij motiveert je om uit je comfortzone te stappen en “de beste versie van jezelf” neer te zetten. Met hem in de buurt word je uitgedaagd om je te blijven ontwikkelen. Jody Cath, Raad van Bestuur SWZ
SWZ

Sprekers Ketensamenwerking

HomeSprekers/Communicatie en samenwerken/Ketensamenwerking

Zijn jullie ook bezig met een samenwerking met (diverse) ketens? Onze sprekers leren je graag meer over ketensamenwerkingen en wat er allemaal bij komt kijken.

7 Sprekers gevonden

Kitty Koelemeijer Bekijken
Bewaar als favoriet
Bart Flos Bekijken
Bewaar als favoriet
René Sabelberg Bekijken
Bewaar als favoriet
Sicco Santema Bekijken
Bewaar als favoriet
Peter Schuttevaar Bekijken
Bewaar als favoriet
Bekijken
Bewaar als favoriet
Alf Smolders - vertrouwen in samenwerkingsrelaties Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over ketensamenwerking

Het komt vaak voor dat ketens samenwerken. Je kunt nou eenmaal veel van elkaar leren. Wat werkt er wel en wat niet? Natuurlijk zit er verschil in o.a. klanten en locaties, maar er zijn ook overeenkomst. In bijvoorbeeld interne processen en werkzaamheden. Door in gesprek te gaan met elkaar, en misschien wel met een spreker/trainer er bij, krijg je nieuwe inzichten. Zijn jullie klaar voor nieuwe stappen? Onze sprekers en trainers maken hun lezing over ketensamenwerking op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.