Nr.1 online sprekersbureau
Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur
Aangepaste (corona) annuleringsvoorwaarden
8,9 op basis van +620 reviews
Vrijblijvend advies
Filters

Spreker

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

De heer Hans Hoornstra heb ik in de loop van 2005 leren kennen als een ondernemer op het terrein van onderwijsinnovatie. In mijn functie van directeur van het Ubbo Emmius Fonds voor relatiebeheer en fondsenwerving van de Rijksuniversiteit Groningen, kreeg ik met de vraag te maken hoe de universiteit haar band met haar alumni zou kunnen versterken. Op dit punt kwam ik Hans Hoornstra tegen die vanuit zijn expertisecentrum FORMEDIA leergangen ontwikkelde om opleidingen van Middelbaar Beroepsonderwijs tot Hoger Onderwijs hierin te begeleiden. Ik ervaar Hans in zijn werk als een begenadigde professional die met zijn lezingen over alumni-beleid en fondsenwerving zowel kleine(re) als grote groepen (meer dan tweehonderd deelnemers) weet te boeien en tot acties te laten overgaan. Sinds 2014 kom ik Hans Hoornstra tegen in zijn rol als expert inzake Digitale Intelligentie. De afgelopen jaren heeft hij op dit terrein jaarlijkse grote conferenties belegd voor o.a. overheidsorganisaties. Zo maakte ik op 22 mei jl. in de Van Nellefabriek te Rotterdam de door Hoornstra, vanuit de Stichting Digitale Overheid, georganiseerde Dag van de Digitale Overheid mee. Naast Hoornstra, gaf Ben Tiggelaar hier een keynote speech en trad hoogleraar Margriet Sitskoorn op. Een inspirerende dag die de ongeveer twee honderd deelnemers veel inzichten en energie heeft opgeleverd. Hans Hoornstra weet zijn auditorium mee te voeren naar voor haar weinig of onbekende gebieden. Als een gids laat hij zien wat de dynamiek hiervan is en welke nieuwe mogelijkheden, door het betreden hiervan, kunnen worden ontsloten. Onder zijn rustige en beheerste stijl van presenteren gisten zijn passie en expertise. Geert Sanders, hoogleraar emeritus Rijksuniversiteit Groningen / Nyenrode Business Universiteit.
Nyenrode Business Universiteit

Sprekers Ketensamenwerking

HomeSpreker/Communicatie en samenwerken/Ketensamenwerking

Zijn jullie ook bezig met een samenwerking met (diverse) ketens? Onze sprekers leren je graag meer over ketensamenwerkingen en wat er allemaal bij komt kijken.

9 Sprekers gevonden

Boek een lezing of een workshop over ketensamenwerking

Het komt vaak voor dat ketens samenwerken. Je kunt nou eenmaal veel van elkaar leren. Wat werkt er wel en wat niet? Natuurlijk zit er verschil in o.a. klanten en locaties, maar er zijn ook overeenkomst. In bijvoorbeeld interne processen en werkzaamheden. Door in gesprek te gaan met elkaar, en misschien wel met een spreker/trainer er bij, krijg je nieuwe inzichten. Zijn jullie klaar voor nieuwe stappen? Onze sprekers en trainers maken hun lezing over ketensamenwerking op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.