Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Voor een themaweek Hospitality hebben wij Robert Guijt gevraagd, om naast zijn rol als spreker tijdens de kick off, ook onze workshopmiddag te begeleiden. Zijn enthousiasme is aanstekelijk. Robert heeft het vermogen om zijn ervaringen uit o.a. de theaterwereld op een aansprekende manier mee te nemen m.b.t. het meer klantgericht maken van onze (IT) organisatie. Inhoudelijke informatie wat betreft onze dagelijkse werkzaamheden en onze klanten werd door hem mooi meegenomen in zijn motivational speech wat betreft Hostmanship en bij het uitwerken van een groepsopdracht met diverse thema’s rondom ‘de klant’. Mede dankzij zijn aandeel in onze themaweek durven wij te stellen dat wij een stap dichterbij WOW zijn gekomen wat betreft onze customer journey. Met dank, EvA
EvA Servicecentrum, Amsterdam UMC

Sprekers Ketensamenwerking

HomeSprekers/Communicatie en samenwerken/Ketensamenwerking

Zijn jullie ook bezig met een samenwerking met (diverse) ketens? Onze sprekers leren je graag meer over ketensamenwerkingen en wat er allemaal bij komt kijken.

8 Sprekers gevonden

Boek een lezing of een workshop over ketensamenwerking

Het komt vaak voor dat ketens samenwerken. Je kunt nou eenmaal veel van elkaar leren. Wat werkt er wel en wat niet? Natuurlijk zit er verschil in o.a. klanten en locaties, maar er zijn ook overeenkomst. In bijvoorbeeld interne processen en werkzaamheden. Door in gesprek te gaan met elkaar, en misschien wel met een spreker/trainer er bij, krijg je nieuwe inzichten. Zijn jullie klaar voor nieuwe stappen? Onze sprekers en trainers maken hun lezing over ketensamenwerking op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.