Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Marije geeft voor ons regelmatig lezingen en trainingen Design Thinking aan professionals. Dat doet ze vol overgave en met een flinke dosis creativiteit. Ze verweeft haar praktijkervaring in de workshops en weet zo haar publiek te boeien. De deelnemers geven reacties als #enthousiast #energie #inspirerend #heeft goede voorbeelden uit de praktijk & tips. Wij blijven heel graag met Marije samenwerken!
Sabine Donker - Programmaleider post-hbo Onderwijs Hogeschool Utrecht

Sprekers Netwerken

HomeSprekers/Marketing en Sales/Netwerken

Netwerken op een natuurlijk manier, wie wilt dat niet? Netwerken kun je leren! Laat onze sprekers en trainers je inspireren en meer leren over netwerken.

15 Sprekers gevonden

Harry van Hest Bekijken
Bewaar als favoriet
Judith Smits de Netwerkshow Bekijken
Bewaar als favoriet
Jochem Klijn Bekijken
Bewaar als favoriet
Actiefoto Arjen Lemstra Bekijken
Bewaar als favoriet
angelique van 't riet Bekijken
Bewaar als favoriet
Arjan Postma Bekijken
Bewaar als favoriet
De SuperConnectors Bekijken
Bewaar als favoriet
danielle de jonge Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over Netwerken

Vaak is er tijdens een bijeenkomst ruimte om te netwerken. We zijn geneigd om bij ons vertrouwde clubje te blijven. Of bij die ene collega of kennis met wie naar de bijeenkomst bent gegaan. Netwerken brengt bij veel mensen weerstand, maar het kan zo leuk zijn. En belangrijk! Tijdens een lezing of workshop over netwerken leer je meer over hoe je contact maakt. Hoe je jezelf ertoe zet om te netwerken. In een workshop ga je ook echt aan de slag. Aan de hand van voorbeelden leren onze sprekers je graag meer. Onze sprekers en trainers maken hun lezing over netwerken op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.