Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Tom is een geweldige spreker en dagvoorzitter. Alles liep op rolletjes, hij houdt de agenda in de gaten en zorgt dat iedereen bij de les blijft. Wat een fijne samenwerking, zowel met jullie als met Tom.
XtraCap

Sprekers Netwerken

HomeSprekers/Marketing en Sales/Netwerken

Netwerken op een natuurlijk manier, wie wilt dat niet? Netwerken kun je leren! Laat onze sprekers en trainers je inspireren en meer leren over netwerken.

14 Sprekers gevonden

Boek een lezing of een workshop over Netwerken

Vaak is er tijdens een bijeenkomst ruimte om te netwerken. We zijn geneigd om bij ons vertrouwde clubje te blijven. Of bij die ene collega of kennis met wie naar de bijeenkomst bent gegaan. Netwerken brengt bij veel mensen weerstand, maar het kan zo leuk zijn. En belangrijk! Tijdens een lezing of workshop over netwerken leer je meer over hoe je contact maakt. Hoe je jezelf ertoe zet om te netwerken. In een workshop ga je ook echt aan de slag. Aan de hand van voorbeelden leren onze sprekers je graag meer. Onze sprekers en trainers maken hun lezing over netwerken op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.