Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Andrea Wiegman
Bewaar als favoriet

Drs. Andrea Wiegman

Andrea Wiegman (1973) is van origine historicus en oprichter, uitgever van het trend platform en magazine Second Sight. Ruim 15 jaar is ze bezig met trend-onderzoek; studie naar de tijdgeest doet ze al veel langer. Andrea is goed in het duiden en verklaren van bepaalde ontwikkelingen in trends.

DGMR

"Heldere communicatie, goed geregeld."

Andrea Wiegman

Andrea Wiegman is goed in het duiden en verklaren van bepaalde ontwikkelingen in trends. Ze heeft altijd direct contact met de trendsetters, daardoor kan ze goed uitleggen waarom dingen veranderen en waarom er een bepaalde mate van aanpassing nodig is. Als historicus weet Wiegman veel over de verandering en de trends van vroeger ten opzichte van nu. Met deze kennis kan ze dus goed uitleggen hoe en wat dit voor jouw product of bedrijf betekend.

Naast trend onderzoek en trend forecasting, weet Wiegman veel over storytelling, uitgeven en de netwerk economie. Al vanaf 1997 werkt ze via de netwerkstructuur, als uitgever is ze altijd een non-comformist geweest. Eén met visie! Dat is iets dat juist nu, nu de wereld zich opnieuw aan het herpositioneren is, een belangrijke eigenschap en een pré.

Mogelijke onderwerpen waar Andrea Wiegman voor te boeken is

  • Trendwatching & algemene trends
  • Cultuur en historie
  • De feminisering van werk-verhoudingen en die nieuwe realiteit
  • Netwerken
  • Kleinschaligheid
  • De nieuwe economie
  • Verscheidene andere lezingen op maat

Achtergrond

Andrea Wiegman (1973) is van origine historicus en oprichter, uitgever van het trend platform en magazine Second Sight. Ruim 15 jaar is ze bezig met trend-onderzoek; studie naar de tijdgeest doet ze al veel langer. Dat is immers waar haar studie geschiedenis ook over ging! Andrea is een fan van verandering. Als historicus weet ze dat de wereld altijd aan het veranderen is en weet ze ook dat men altijd met nieuw oplossingen en innovaties komt. Ook als het gaat om nieuwe ideeën duikt Wiegman graag de geschiedenis in, het heeft immers vaak veel met elkaar te maken. Wiegman is tegenwoordig ook trendresearcher en foresight expert bij de FIOD.

Interesse in Andrea Wiegman als spreker, presentator of dagvoorzitter?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072-750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Drs. Andrea Wiegman

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid