Andrea Wiegman
Andrea Wiegman (1973) is van origine historicus en oprichter, uitgever van het trend platform en magazine Second Sight. Ruim 15 jaar is ze bezig met trend-onderzoek; studie naar de tijdgeest doet ze al veel langer. Dat is immers waar haar studie geschiedenis ook over ging!

Andrea Wiegman is goed in het duiden en verklaren van bepaalde ontwikkelingen in trends. Ze heeft altijd direct contact met de trendsetters, daardoor kan ze goed uitleggen waarom dingen veranderen en waarom er een bepaalde mate van aanpassing nodig is.

Naast trend onderzoek en trend forecasting, weet Andrea Wiegman veel over storytelling (sinds 2002 is ze hierin gespecialiseerd), uitgeven en de netwerk economie. Al vanaf 1997 werkt ze via de netwerkstructuur, als uitgever is ze altijd een non-comformist geweest. Eén met visie! Dat is iets dat juist nu, nu de wereld zich opnieuw aan het herpositioneren is, een pré.

Interesse?
Gebruik het contactformulier voor meer vragen of voor informatie over een lezing van Andrea Wiegman. Of neem telefonisch contact op of via 072 750 74 22.

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field