Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Adjiedj Bakas
Bewaar als favoriet

Adjiedj Bakas

Tariefindicatie: 3000 - 4000 Euro , Boven 4000 Euro

Adjiedj Bakas is een veelgevraagd spreker en dagvoorzitter op congressen, strategiesessies en andere gelegenheden. Bakas geldt als boeiend, prikkelend, visionair, humoristisch en inspirerend. Hij spreekt onder meer over trends binnen de economie, technologie, voeding, overheid, zorg, arbeidsmarkt, mobiliteit en onderwijs.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Of bekijk een video

Adjiedj Bakas – Trendwatcher des Vaderlands

Adjiedj Bakas is een veelgevraagd spreker en dagvoorzitter op congressen, strategiesessies en andere gelegenheden. Bakas geldt als boeiend, prikkelend, visionair, humoristisch en inspirerend. Niet voor niets wordt hij gevraagd voor vele lezingen per jaar in binnen- en buitenland. Bakas is provocerend en altijd positief, juist in deze tijden van economische verandering. Zijn motto is dan ook: “Tegenwind zorgt ervoor dat een vlieger omhoog komt”.

Onderwerpen die Bakas behandelt in zijn lezingen zijn onder meer: nieuwe business modellen, duurzaamheidstrends, innovatie, HR-trends, de toekomst van bankieren, ondernemerstrends, onderwijstrends, zorgtrends, foodtrends en de toekomst van leiderschap.

Adjiedj Bakas schrijft boeken, geeft lezingen en is een veelgevraagd gast in de media. Zijn titels, soms geschreven samen met een co-auteur, zijn Kapitalisme & Slowbalisering (2015), Capitalism & Slowbalization (Engelstalig), Megatrends Werk (2014), Megatrends Stress (2014), Deutschland rechnet ab (2014, Duitstalig), Trends in Afscheid en Herinneren (2015), De Toekomst van Woongenot (2015) De Toekomst van het Platteland (2015). Recent publiceerde hij boeken als Megatrends Slaap (2016), Megatrends MKB, Ziel in de Zorg (2017), Oude Wereld, Nieuwe Wereld en Trends 2018(oktober 2017).

U kunt kiezen voor een van de standaardlezingen, maar ook voor een lezing op maat. Daarnaast is Adjiedj Bakas inzetbaar als dagvoorzitter. Bij een masterclass brainstormt Bakas met de deelnemers over een bepaald onderwerp, waar hij eerst een lezing over geeft. Een dergelijke sessie is geschikt om de toekomststrategie te (her)ijken.

Lezingen die te boeken zijn:

Trends 2021/2022
In de lezing Trends 2021 presenteert Adjiedj Bakas de trends op terreinen als arbeid, technologie, overheid, samenleving, geopolitiek, business en design.

Tijdperk van Chaos – postcorona
Dé lezing over de nabije toekomst. Alle grote veranderingen worden voorafgegaan door chaos. Veranderingen en innovaties verlopen vaak geleidelijk, maar eens in de zoveel tijd verlopen ze razend snel. Lees meer.

– Kopzorg: Op naar de Economie van het Geluk!
We zien in onze moderne samenleving steeds meer mensen die het leven psychisch maar met moeite aankunnen. In deze nieuwe lezing worden niet alleen nieuwe gezichtspunten op geestelijke gezondheid en hoe die te verbeteren gedeeld; er wordt ook aandacht besteed aan achterliggende maatschappelijke oorzaken als eenzaamheid en stress, die van grote invloed blijken te zijn op onze geestelijke gezondheid. Tenslotte wordt er ingezoomd op vragen inzake work-life balance en op mogelijkheden om de geestelijke gezondheid van werknemers te monitoren en/of te verbeteren.

De Toekomst van Energie
In de lezing van Adjiedj Bakas over De Toekomst van Energie zien we dat er een tijdperk aanbreekt van permanent goedkope energie. Lees meer.

Toekomst van Zorg
De technologisering van zorg zet door. Hoe veranderen zorginstellingen en zorgverzekeringen? Inspirerende lezing over de toekomst van zorg. Lees meer.

De Digitale Transformatie
De Digitale Transformatie breekt nu echt door en wordt door organisaties ingezet voor efficientie, verbetering waardenpropositie en klanttevredenheid. Lees meer.

De Toekomst van het Platteland
Het platteland is zichzelf opnieuw aan het uitvinden. In deze lezing over de toekomst van het platteland worden trends en kansen in kaart gebracht. Lees meer.

Toekomst van Food en Farm
Wat is de toekomst van Food en Farm, mede in het licht van de huidige digitalisering? Daarover gaat deze lezing van Adjiedj Bakas. Lees meer.

Overheid van de toekomst
Deze lezing gaat over de overheid van de toekomst. Bakas beschrijft de economische pijlers die de nieuwe welvaart voor Nederland kunnen genereren. Lees meer.

De Toekomst van Vastgoed
De kantorenmarkt verandert, duurzaam bouwen en pretparkisering van steden zet door. Een inspirerend, spannende lezing over de toekomst van vastgoed. Lees meer.

De Toekomst van Mobiliteit
Zelfsturende auto’s en vrachtwagens, drones,hyperloops, gevolgen van terreurdreiging? Een inspirerende, spannende lezing over de toekomst van mobiliteit. Lees meer.

Megatrends MKB
Adjiedj Bakas komt in de lezing Megatrends MKB met voorbeelden en adviezen om gebruik te maken van de mogelijkheden die digitale transformatie biedt. Lees meer.

Kapitalisme en Slowbalisering
Het moderne kapitalisme, hoe succesvol ook, bevat weeffouten. Globalisering gaat de komende tijd een tandje langzamer en verandert in Slowbalisering. Lees meer.

Megatrends Werk
De toekomst van werk wordt een hele andere dan menigeen nu nog denkt. Denk aan een kortere werkweek, herverdeling van betaald en onbetaald werk. Lees meer.

Toekomst van Onderwijs
In deze lezing komt Adjiedj Bakas met inspirerende voorbeelden, ideeën en suggesties voor allen die in het onderwijs werken of er op een andere manier mee te maken hebben. Lees meer.

Adjiedj Bakas inhuren of boeken voor een lezing of als dagvoorzitter?
Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Meer video’s

Schrijf een recensieBeschikbaarheid en informatie Adjiedj Bakas

  • 8,9 op basis van +620 reviews
  • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
  • Corona annulering = kosteloos verzetten
  • Snel direct contact met deze spreker