Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Op onze Tech-denkers evenement \'Hackparadijs Nederland\' heeft Bert op wervelende en toegankelijke manier ons publiek verteld over hoe hackers toegang krijgen tot onze gegevens, en waarom het zo moeilijk is dit tegen te houden.
Jelle Baars, De Balie

Veelgevraagde sprekers

HomeSprekers/Veelgevraagde sprekers

Laat onze veelgevraagde sprekers je inspireren. Onze verzameling veelgevraagde sprekers hebben allemaal hun eigen verhaal. Er zijn verschillende thema’s waar de sprekers over spreken. Een voordeel van boeken via een sprekersbureau is dat onze medewerkers je graag meer vertellen over de sprekers. Zo kom je meer te weten en wordt de keuze makkelijker gemaakt.

124 Sprekers gevonden

Urgert en Van Deudekom Bekijken
Bewaar als favoriet
Steven Pont Bekijken
Bewaar als favoriet
Kim Jansen Bekijken
Bewaar als favoriet
Carlijn Hermes Bekijken
Bewaar als favoriet
Erik Scherder Bekijken
Bewaar als favoriet
Thijs Launspach Bekijken
Bewaar als favoriet
Ad Bastiaanse Bekijken
Bewaar als favoriet
Katja Staartjes Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een veelgevraagde spreker

Ben jij benieuwd naar onze veelgevraagde sprekers? Dan zit je goed! Mocht je meer willen weten, wij helpen graag! De veelgevraagde sprekers spreken over verschillende onderwerpen. Onze veelgevraagde sprekers en trainers maken hun lezing op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte. Wat zoeken jullie precies? Gaat het om een bekende naam, of juist een veel besproken thema. Er zijn veel verschillende onderwerpen en veel sprekers. Goed om te weten! Onze veelgevraagde sprekers en trainers maken hun lezing op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.