Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Peter Ros
Bewaar als favoriet

Peter Ros

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro , 3000 - 4000 Euro

Peter Ros is ondernemer, toekomststrateeg en een veelgevraagde spreker over de impact van digitalisering en exponentiële technologische ontwikkelingen op de overheid, gezondheidszorg, het onderwijs en bedrijfsleven.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Of bekijk een video

Stout

Ik heb Peter Ros leren kennen als een enthousiaste, inspirerende \'dagleider\' voor ons MT. Naast zijn specialisme technologie heeft Peter vele andere invalshoeken en aandachtsgebieden om ons MT handvaten te geven om na te denken over de lange termijn strategie in onze bouw- en projectontwikkelingssector. Peter heeft zeker ook aandacht voor de menselijke maat en hoe deze in te zetten in organisaties.

Nederlandse Vereniging voor Technologie in de Gezondheidszorg (NVTG)

Peter Ros was de eerste van vier keynote speakers op ons event dat door circa 60 deelnemers werd bezocht. Peter verwart, ontwart en duidt. Hij opende onze mind en sprak in zijn presentatie over drie aspecten van het snijvlak van technologie, menselijk gedrag en organisatie-ontwikkeling : Schaarste, Overvloed en Hoe-nu-verder. Hij gaf ons mee dat Actie om te veranderen = Urgentie & Perspectief en hij introduceerde de term Connect Unusual Suspects : innovatie is vaak een combinatie van bestaande zaken. Het publiek had zijn lezing als zeer positief ervaren, hij boodt onze congresdeelnemers inzicht om bestaande trends en ontwikkelingen in onze branche (technologie in de gezondheidszorg) op een andere dan de traditionele manier te beschouwen.

Peter Ros

Peter Ros is als ondernemer en toekomststrateeg gespecialiseerd in de impact van technologie en digitalisering op de mens. Zijn lezingen bevinden zich dan ook op het snijvlak van technologie, menselijk gedrag en organisatieontwikkeling. Peter biedt nieuwe perspectieven op de toekomst van werken, organiseren en ontwikkelen en helpt je om jouw persoonlijk leiderschap te versterken.

Met humor en aansprekende voorbeelden houdt Peter Ros zijn publiek een spiegel voor, verrijkt hun blikveld met nieuwe perspectieven en geeft eenvoudige tips, die direct toepasbaar zijn. Een aanrader voor elke organisatie die out-of-the-box naar de toekomst, het heden en zichzelf wil kijken.

Over de lezingen Peter Ros

De lezingen van Peter zijn nooit hetzelfde. Iedere lezing wordt aangepast op de uitdagingen die binnen jullie organisatie spelen. Daarom vindt er vooraf de lezing een intakegesprek plaats om gezamenlijk het doel van de lezing af te stemmen. Mogelijke thema’s die Peter kan behandelen tijdens zijn lezing:

 • Technologie en digitalisering (Tech 360º): Krijg inzicht in de technologische ontwikkelingen.
 • Innoveren (Warorde): Een verhaal over ruimte, creativiteit, innovatiekracht, vertrouwen & lef.
 • Persoonlijke ontwikkeling: body, mind, leiding over je leven.
 • Humanity & Technology: Een filosofische én praktische benadering van de toekomst van de mens.
 • Het Productie paradigma: Een ander perspectief op economie en productiviteit.
 • De toekomst van werk: Over meer doen in minder tijd, met meer impact.

Lezingen per branche

 • De toekomst van onderwijs: Ontdek wat voor effecten digitalisering en exponentiële technologische ontwikkelingen hebben op de behoefte van de professional en het werkveld van morgen.
 • De toekomst van gezondheidszorg: Over gezondheids-apps, DNA-thuisanalyses, regeneratieve geneeskunde, 3D- en 4D-printen, robotchirurgie, exoskeletten en het afstappen van ‘one size fits all.
 • De toekomst van overheid: Door de connectiviteit van de ‘burger’ ontstaat er een andere verhouding met de omgeving en hoe deze te besturen. Een ontdekkingstocht langs nieuwe mogelijkheden.
 • De toekomst van bouw: Over de mogelijke effecten van o.a. kunstmatige intelligentie en blockchain. En over de urgentie van schaarsheid van grondstof en locaties (en de alternatieven).
 • De toekomst van retail: ‘Get big, get niche or get out’ is de keuze voor de toekomst. Over winkelen vs. ‘boodschappen doen’, pop-up stores, online service & aandacht, omnichannel én belevingscentra.

Uitgelichte lezing: Warorde

Aanpassen aan de continue verandering en vernieuwing blijkt op zowel organisatie- en zeker mensniveau heel moeilijk te zijn. Doordat we alsmaar de controle willen hebben, vergeten we nieuwe dingen te ontdekken. Met andere woorden: teveel regels, strakke structuren en procedures houden de broodnodige creativiteit en wendbaarheid gevangen. Hoe breek je daar doorheen zonder van alles kapot te maken? Tijdens deze lezing biedt Peter een andere kijk op de harmonie tussen chaos en orde. Én deelt hij praktische methodieken om ruimte voor ontwikkeling te stimuleren.

Over Peter Ros

Het experimenteren met techniek begon tijdens het repareren van kapot speelgoed in de speelgoedwinkel van zijn ouders. Zijn nieuwsgierigheid heeft hem als ondernemer naar de wereld van het internet gebracht. Zijn leergierigheid heeft hem vervolgens tot projecten aangezet op het snijvlak van technologie, kunst, cultuur en menselijk gedrag. Hij beschikt inmiddels over een rijk ecosysteem waaruit hij kennis van zowel technologische als maatschappelijke innovaties kan putten.

Peter is gepokt en gemazeld door jarenlang ondernemen en besturen. De afgelopen jaren is zijn professionele leven gevuld met het geven van lezingen in binnen- en buitenland en door het sparren met ondernemers, CEO’s, bestuurders en ander ondernemend volk.

Geïnteresseerd in een lezing van Peter Ros?

Peter verwart, ontwart en duidt. Of mensen nu aan het denken gezet moeten worden, in de actiestand moeten komen of eens fijn op een andere manier naar de wereld willen kijken, Peter zorgt voor energie, inspiratie en (inter)actie!

Ben jij geïnteresseerd in een lezing door Peter Ros? Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Meer video’s

Recensies

Stout

Ik heb Peter Ros leren kennen als een enthousiaste, inspirerende \'dagleider\' voor ons MT. Naast zijn specialisme technologie heeft Peter vele andere invalshoeken en aandachtsgebieden om ons MT handvaten te geven om na te denken over de lange termijn strategie in onze bouw- en projectontwikkelingssector. Peter heeft zeker ook aandacht voor de menselijke maat en hoe deze in te zetten in organisaties.

Nederlandse Vereniging voor Technologie in de Gezondheidszorg (NVTG)

Peter Ros was de eerste van vier keynote speakers op ons event dat door circa 60 deelnemers werd bezocht. Peter verwart, ontwart en duidt. Hij opende onze mind en sprak in zijn presentatie over drie aspecten van het snijvlak van technologie, menselijk gedrag en organisatie-ontwikkeling : Schaarste, Overvloed en Hoe-nu-verder. Hij gaf ons mee dat Actie om te veranderen = Urgentie & Perspectief en hij introduceerde de term Connect Unusual Suspects : innovatie is vaak een combinatie van bestaande zaken. Het publiek had zijn lezing als zeer positief ervaren, hij boodt onze congresdeelnemers inzicht om bestaande trends en ontwikkelingen in onze branche (technologie in de gezondheidszorg) op een andere dan de traditionele manier te beschouwen.Beschikbaarheid en informatie Peter Ros

 • 8,9 op basis van +900 reviews
 • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
 • Corona annulering = kosteloos verzetten
 • Snel direct contact met deze spreker