Rick van Asperen – spreker, entert(r)ainer, dagvoorzitter

Rick van Asperen is een landelijk veelgevraagd energieke congresspreker, entert(r)ainer, dagvoorzitter en auteur. Op een dynamische en verrassende wijze inspireert hij graag mensen op het gebied van toegepaste breinkennis, persoonlijk leiderschap, cultuurverandering, samenwerking, persoonlijke effectiviteit, vitaliteit, innovatie, en ondernemerschap.

Rick brengt jouw kernboodschap spat helder over de bühne. Een onderscheidend punt van Rick is dat hij in de voorbereiding graag creatief meedenkt over de inhoud en uitvoering van het programma. Hierbij vindt hij het van groot belang dat jouw toehoorders jouw verhalen horen en ervaren! Hij werkt met onvergetelijke metaforen en samen met jou bedenkt hij passende prikkelende titels. Wat dacht je ter inspiratie van: ‘Klantfitness’, ‘Houd je feedbek!’, ‘Herontdek de aap in jezelf!’, ‘Hoe krijg je ondernemen in je genen?’, ‘Ruil je standpunten in voor beweegredenen’.

De vier meest aangevraagde presentaties van dit moment:

Brainpower! Delf het goud in je grijze massa. 

(thema’s: vitaliteit, persoonlijke groei, focus en resultaat)
De meeste mensen onderkennen tegenwoordig het belang van regelmatig sporten, goede voeding en het drinken van voldoende water wel. Wat veel minder mensen weten, is dat het ontzettend belangrijk is om dagelijks goed voor ons brein te zorgen. Meer dan 800.000 Nederlanders gaan op dit moment gebukt onder een burn-out. Laten we er samen voor zorgen dat we dit getal drastisch naar beneden brengen door middel van het vergroten van onze breinkennis. Als je je kennis over de werking van je brein vergroot, krijg je daar een enorme dosis praktisch toepasbare brainpower voor terug. Een goede omgang met je brein zorgt er onder meer voor dat je vitaliteit toeneemt, je relaties versterken en je je gestelde doelen daadwerkelijk realiseert.

De groeten met moeten!

(thema’s: persoonlijk leiderschap, eigenaarschap, verantwoordelijkheid en participatie)
De belangrijkste inzichten en vaardigheden uit zijn boek ‘De groeten met moeten’ worden tijdens deze presentatie met het publiek gedeeld. Met deze presentatie inspireert Rick mensen om niet langer gehoorzaam te doen wat er van je gevraagd wordt maar daadwerkelijk verantwoordelijkheid te leren nemen. Wie zegt dat iets moet, ontkent daarmee de eigen verantwoordelijkheid voor het creëren van mogelijkheden en het maken van keuzes. Ga voor deze ont-moeting en leer zo je WILspier weer trainen.

Wie is hier nu een eikel? 

(thema’s: ondernemerschap, creativiteit, ont-wikkelen en nieuwe perspectieven)
Als we vastzitten in ons eigen trippende ego dan worden we blind voor een groot aantal mogelijkheden waar we ons voordeel mee kunnen doen. Om mensen te helpen deze mogelijkheden weer te leren zien, heeft Rick het boek Egostrippen geschreven. Verleg je energie van het botsen met de eikels om je heen naar het achterhalen van de belangrijke informatie die schuilgaat achter je eigen oordelen en die van anderen. Als je die informatie weet te benutten, ontstaat een zevensprong aan mogelijkheden daar waar je aanvankelijk dacht in een doodlopende straat te zijn beland. Ontdek daarom tijdens deze presentatie het mysterie dat elke eikel met zich meedraagt.

Wie echt samenwerkt, vist niet achter het net. 

(thema’s: samenwerken, muurtjes afbreken, resultaatgerichtheid en verbinding)
Is ‘samenwerken’ een van jullie cultuurwaarden? Ja? Ontdek dan tijdens deze interactieve presentatie hoe goed er binnen jullie organisatie/team al wordt samengewerkt. Regelmatig blijkt dit toch nog een hele uitdaging te zijn. Nadat we op een speelse wijze tegen een aantal uitdagingen op het gebied van samenwerken zijn aangelopen, krijgen de deelnemers concrete inzichten en tips aangereikt waarmee ze de samenwerking kunnen verbeteren. Wat levert dit op? Het zorgt ervoor dat iedereen zich als een vis in het water blijft voelen.

Rick van Asperen als dagvoorzitter

Als professionele dagvoorzitter is Rick in staat om zowel een meer extraverte als introverte rol te vervullen afhankelijk van jouw wensen. Rick denkt graag mee bij het scherpstellen van de kernboodschap voor de bijeenkomst en het uitlijnen van de verschillende onderdelen met deze kernboodschap.

Workshop Rick van Asperen – Egostrippen

Rick heeft ook als trainer en coach al vele mensen geholpen hun energie te verleggen van belemmerende verhalen naar nieuwe mogelijkheden. Ben je benieuwd wat Egostrippen daarin voor jou kan betekenen? Ontdek de geestverruimende werking van Egostrippen!

Rick van Asperen boeken of inhuren voor een lezing?

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Rick van Asperen SKU UPC Model

Voor een inspiratiebijeenkomst over samenwerken heb ik Rick van Asperen gevraagd als dagvoorzitter, interviewer én spreker. Drie rollen die hij uitst

Mar 20, 2019 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Probiblio 

Voor een inspiratiebijeenkomst over samenwerken heb ik Rick van Asperen gevraagd als dagvoorzitter, interviewer én spreker. Drie rollen die hij uitstekend heeft vervuld. Als dagvoorzitter voelde hij de sfeer in de zaal perfect aan en wist daar goed op in te spelen, als interviewer was hij inhoudelijk sterk en als spreker wist hij de bijeenkomst energiek en origineel af te sluiten. Wat ik voornamelijk heel fijn vond aan het werken met Rick, is dat hij op een prettige manier erg betrokken was bij de voorbereiding en vanuit zijn ervaring goede tips kon aandragen voor de opzet. Rick neemt zorgvuldig de tijd om mee te denken over de invulling van het programma, leest zich in korte tijd grondig in, is erg betrokken, scherp op de inhoud en details en zeer betrouwbaar qua deadlines, afspraken etc. Een samenwerking volgens het boekje wat mij betreft, ik kan Rick van harte aanbevelen!


Wat een heerlijke frisse wind! Rick wist onze zaal van de eerste tot en met de laatste minuut teboeien met zijn prikkelende werkvormen en direct toe

Sep 12, 2017 by Anonymous
Bedrijfsnaam: KPN 

Wat een heerlijke frisse wind! Rick wist onze zaal van de eerste tot en met de laatste minuut te
boeien met zijn prikkelende werkvormen en direct toepasbare tools om van een eikel een medemens
te maken. Met veel humor, scherpe vragen en ‘omdenken’ krijgt hij het voor elkaar om mensen ook bij
tegenslag gemotiveerd en enthousiast te houden.

Als organisator vond ik het daarnaast erg prettig werken met iemand die zich niet puur om zijn
optreden bekommert, maar over het gehele event meedenkt om hier een groot succes van te maken.
De zorgvuldigheid waarmee Rick in zijn voorbereiding de context van deze KPN-groep heeft
meegenomen en weten te verwerken in zijn verhaal, overtrof al mijn verwachtingen. Kortom: ik wens
ieder publiek een verrassende inspirator toe als Rick!


Rick is in staat om een zaal vol mensen met heel verschillende achtergronden en belangen uit tenodigen om eens met een totaal andere bril te kijken

Sep 12, 2017 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Gemeente Hoogeveen 

Rick is in staat om een zaal vol mensen met heel verschillende achtergronden en belangen uit te
nodigen om eens met een totaal andere bril te kijken naar zichzelf en hun omgeving. Dat doet hij op
zijn eigen, bevlogen en zeer prettige manier. Van de eerste tot de laatste minuut van zijn optreden
heeft hij verbinding met alle betrokkenen. Het resultaat: iedereen gaat vol positieve energie verder.
Bovendien zijn Rick en zijn mensen ideale partners die soms onder grote (tijds)druk bereid zijn te
helpen bijeenkomsten goed voor te bereiden en zorg te dragen voor zeer professionele presentaties
en visuals. Wij zien uit naar alles wat we nog samen met de Egostripper(s) gaan beleven!


5.0 5.0 4 4 Voor een inspiratiebijeenkomst over samenwerken heb ik Rick van Asperen gevraagd als dagvoorzitter, interviewer én spreker. Drie rollen die hij uitstekend heeft vervuld. Als dagvo Rick van Asperen
Page:
12

Gerelateerde sprekers